katuk tikrai žinau tą jausmą, jei sėdi nekruti tada nieko ..nu bet kaip tu kenti tiek, aš jau lėkčiau pas gyd...
nežinau, ar aš tiek kenčiu, kiek skundžiuosi man rodos Kerpenai gal net sunkiau.
bandžiau gi patekt pas gydytoją, šeimos, tai talonėlis tik kitai savaitei buvo. o važiuot ir sėdėt prie durų pusę dienos tai kažkaip nesinori. tuo labiau, kad vakar vakare tikrai buvo galima sakyt stabili padėtis. todėl manau, kad viskas tik gerėja.
pamezgam geriau.
va koks bobutinis grožis nuo Missoni
[url=https://fotki.yandex.ru/next/users/lili-0liva/album/529196/view/1842707][/url]
Mano siuntinukas iš kiniečių užstrigo pas estus. Guli nuo 27d. jaučiu pradangino
o čia vat Prada, Šetlando raštus nukopino
Ingriga, nebūtinai.
mano vienas kažkada irgi ilgai gulėjo gulėjo pas estus, o tada staiga atsidūrė paštomate, nors adresas buvo pašte iki pareikalvimo. jeigu dar siuntimo laikas nepasibaigęs, tai viltis neprarasta
[url=https://fotki.yandex.ru/next/users/lili-0liva/album/529196/view/1842736][/url]
Laiką pratesė, tikiuosi gaut.
Labos...
Donstop lieka tave tik girti, labai man gražus
Lace seniai buvo ką rodziusi:)
Katuk gaila taves, o kaip padet nezinau
man svaigsta taip nuo nevirškinimo, no tulžies
Liniuk žandikaulis juokinga
SEKU tos merginos istorija neramu.
Bet prisiekiu pati šeštadienį buvau keblioj situacijoj, mane persekiojo BMW markes automobilis.
Važiavom iš Nemenčinės naktį...istorija ilga ir nejauki...
bet važiavau aš su vyru, va kai jį pamatė, persekiojimas baigėsi.
BEt net ir su vyru buvo juodai baisu.
Ingriduska o siaubas
gerai kad su vyru buvai
išsitraukiau šiandien akris, rankovė prairus buvo, tingėjau siūt tai nenešiojau, šiandien susisiuvau apsivilkau
tai kiek komplimentu sulaukiau o žadėjau atsikratyt, nu gal reik dažniau nešiot tada
INgriduska, kaip tavo nuotaikos? kaip paltukas?
Man tai gan dažnai pasikabina ant uodegos koks nors auto. bet aš tai galvoju, kad dėl to, jog lėtai važiuoju bet tik klausimas, kodėl tada nelenkia, ypač, kai tam sąlygos būna.
Ingriduska, tavo automobiliuaks ga visai toks viliojantis
bet šiaip tai aš asmeniškai nemanau, kad esu kam nors įdomi aš ar mano automobilis. dėl to per daug nestresuoju. labiau bijau avarijų. vis dar.
o toje garsioje istorijoje, tai manau, kad yra daug aplinkybių, kurių žiniasklaida neskelbia. tiksliau pareigūnai neviešina.
tikrai asmeniškai jūsų artimieji nepuola skelbt paieškos, jeigu kokią valandą pavėlavot sugrįžti, ar tiesiog neatsiliepiat telefonu. esu asmeniškai aš savo ansktesnėse kelionėse ir neatsiliepus ilgai, ar kokioj parduotuvėj bešliaužiodama negirdėjusi telefono, viena keliaudama, bet MB nepakeldavo visos policijos ant kojų.
todėl manau, kad ne viskas ten taip paprasta ir ne viskas taip mistiška. policija žino daug daugiau.
Komplimentai geras dalykas, aš tai su Liniukos riešinėm juos renku
Mano mašina tokia traukiantį akį. matyt, čia ne tik ant šiknos sėdėjo, o įjungė ilgas šviesas ir važiavo paskui, kai bandžiau atitrūkt vijois, kai lėtinau jie lėtėjo, aplenkė, važiavo priekyje , neleido jų lenkti. Paskui aplenkė iš keleivio pusės o vyras tyčia išlindo pro langą, tada persekiojimas liovėsi aplenkė ir dideliu greičiu nuvažiavo.
Vistiek iki namų drebėjau
PALTUKO Siūlus veju, Saulėlydžiui už suktuką dėkoju.
Tuoj tuoj imsimės veiksmo.
O aš visaip, labai kabinuosi į nuotaiką, nenuotaiką palieku žiemai. Pavasaris