Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai aš tai šiaip neskaičiuoju, tik matau, kad telefonas rodo. Iš pradžių, kai telefonas tik atsirado, tai dar žiūrėdavau, o paskui pamiršau. O kai vakar taip atrodė daug nuėjau, tai ir pažiūrėjau, kiek tų žingsnių.

Bet vis tiek kada ir kur tu vaikštai? Į darbą ir namo lyg vyras vežioja tave. Per pietus sugebi visus nueit? Ar namo grįžus eini pasivaikščiot?

Per pietų pertrauką aš nueinu apie 4-5 km

Likusius nutrepsiu į parduotuvę ir atgal ir šiaip patalpoj, gi sakau apyrankė skaičiuoja. Būna dienų kai be mašinos ir jei dar vaiks mokyklon vedamas ( neišleidžiu dar vieno iš autobuso) tai ir susidaro. Niekada neinu į artimiausią stotelę- iš namų į 3g ar 24, nors 40 dvigubai arčiau. Išlipu ne prie darbo o Saltoniškių stotelėj. Jei atgal tai ne į 40 kuris arčiausiai darbo ir arčiausiai namų, o į 24...

Atsakyti

Po patalpas irgi apie 3000 per dieną susidaro, čia tų kur be telefono Darbe tarkim beveik nenaudoju telefono, einu pas žmones kai ko paklaust reikia

Paklaust reikia neretai.nu ir į wc dažnai lakstau  :D​ 

Pašto 2 kart per dieną dar tai ir laiptais pira aukštų...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 29 spalio 2019 - 20:44

Merginos, iš kokio puslapio nemokamas audio knygas gaunate?  Ieškau, bet nemokamai tik ištraukas randu, o ne visą knygą.

Atsakyti

Ramintas, kaip tu, kaip tavo gausi šeimynėlė?

Man irgi įdomu būtų apyrankę turėt, kad žinočiau, kiek pritrepsiu apskritai, nes teelfonas tia mažai rodo. Man labai svarbus laikas.... PIetus greit praryju, jeigu išvis valgau, nėra tokio laiko, kurį galiu skirti vaikščiojimams, nes verčiau jau išvengiu kamščių ryte ir vakare. Po darbo lekiu namo gamint vakarienės, po jos - jau nebėra jėgų vaikščiotis. Bet gal namie kiek privaikštau :).

Atsakyti

Restar, gyvuojam. Dicke toliau nesimoko, mazius jaunėle myluoja, reik saugoti. Kol pasekoje abu su sloga ir kosuliu. Jaunėlė dar be ritmo, bet naktį kartais leidžia pamiegoti. Na, bėgimo į WC nubegu, kava išgeriu, kartais  speju kažką pagamint, arba ne. Na smagu, nessss mūsų daug. Triukšmas, nuomonės, nuotaikos ir t.t.  vyras kaip tyčia daugiau darbo turi ir tuo sėkmingai naudojasi.

Atsakyti

Aha aš irgi audioknygų norėč...

Atsakyti

Freke, čia tai bent skambutis!!! 😁 ne, nesutrukdei ;) o kažkaip aš tavo nr neįsivedus, tai net neįtariau kas skambina :)

Atsakyti

Freke, nesijaaaaudink ;) Vakar sumaišiau skambučiais du Rimus, papriekaištavau ne TAM, kad nevažiuoja, ir gavau linksmą atsakymą, jog tikrai nesitarėm, bet jei reikia, atvažiuos ;) Tratataliai darbiniai reikalai, bet su vienu rengininiai, su kitu - moksliniai.

Meditatyviniais tikslais prisikroviau 1,8 kg kašiką siūlų. Čiut čiut laikausi. Ommmmmmmmmmm medituojutik.

Labos!

Šiandien žaduosi ramią dieną, reikia prisėsti ir parašyti šiobeito.

Atsakyti

Labryt,

Aš tai prisikroviau kašiką priemonių plaukams vakar iš manoritualai.lt ir... nusipirkau visai vakare. Pasimoviau ant Fb reklamos, paskui atsiliepimų...Gal kas ką irgi naudojat? Labai kažkaip išsausėję, pasišiaušę plaukai. Priskyriau jiems " build up" efektą, apie kurį pirmą kartą perskaičiau. Nes daugokai viskuo tepliojau pastaruoju metu. Gal ir padauginau...

Šiandien man rengininė diena. Jau spėjamų susapnuoti, kad įvyko ir ką pamiršau. Tai reikia užsirašyt, kad taip nenutiktų :).

Atsakyti

Su vardais telefone  ir  man kažkada buvo atsitikimas, net pati save išgąsdinau.

Tada vyriausias sūnus buvo toks dar tik paauglystės pradžioje. Iš kažkur jau turėjo grįžt, o negrįžo, truputį nerimavau . O mano vyras buvo užmiršęs tądien namie telefoną. Jis turėjo ten kažkokį gerą planą, daug nemokamų minučių, todėl nutariau paskambint sūnui iš jo telefono. Paskambinu. Atsiliepia žemas vyriškas balsas. Man per kelias  minutes prabėga galvoje visokie blogiausi scenarijai - pagrobė, pakliuvo į avariją ar sumušė ir guli leisgyvis, kad kažkoks vyras atsiliepia, ir t.t....  Pasimetusi lemenu, kad skambinu X, o jis sako,  tai aš ir esu X. Tada keletą akimirkų pradedu abejoti savo sveiku protu ar pasaulio realumu. Ir staiga prisimenu, kad vyras turi bendradarbį tokiu pačiu vardu kaip sūnus, o aš taigi skambinu iš jo telefono.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 30 spalio 2019 - 08:27

Labryt,

Aš tai prisikroviau kašiką priemonių plaukams vakar iš manoritualai.lt ir... nusipirkau visai vakare. Pasimoviau ant Fb reklamos, paskui atsiliepimų...Gal kas ką irgi naudojat? Labai kažkaip išsausėję, pasišiaušę plaukai. Priskyriau jiems " build up" efektą, apie kurį pirmą kartą perskaičiau. Nes daugokai viskuo tepliojau pastaruoju metu. Gal ir padauginau...

Šiandien man rengininė diena. Jau spėjamų susapnuoti, kad įvyko ir ką pamiršau. Tai reikia užsirašyt, kad taip nenutiktų :).

Ko pirkai?

Normaliai sveikiems plaukams reikia šampūno, kondicionieriays (revlon 1 for all), ir retsykiais ( naudoju žele ir laką, jie ne šiaip sau patys styro, o su mintim) plaunu detox scrub šampūnu. Pirkau mažiuką porcijinį douglas, patiko. Imsiu dar.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Aš taip, kaip Restar plaukų priežiūros priemonių prisipirko, būna impulsyviai  prisiperku veido priežiūros priemonių  :oh: O ypač jei dar kokia saldžiabalsė įtikinėjimo dovaną turinti mergaitė gražiai papasakoja viską  :oh: Vieną kartą taip nusipirkau kažkokią super-duper veido kaukę už 170 pinigų  :B Spėkit, kiek kartų tepiau  :rolleyes: Kokius 4 gal.  :mirksiukas: Kai aš jį prisimenu, būna ne laikas tepti, o kai laikas tinkamas - aš nieko neprisimenu  :oh: 

Šiaip tai esu atsirinkusi man tinkamus produktus savo kasdienei rutinai ir esu jais patenkinta. Šampūnas man labai tinka paprasčiausias Nivea 2 in 1 su kondicionieriumi (su juo ir mezginius skalbiu :bigsmile: ), tada būtinai purškiu Revlon Professional Uniq One purškiama nenuplaunama plaukų kauke (šitą mėgsta pasipurkšti ir mano mergiotės, kai plaukus išsiplauna, labai palengvina iššukavimą) ir putos  :ax:​ 

Atsakyti