Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš😂😂😂😂

Važiuoju tradiciškai į Biržus šiandien. Cap telefoną. Aušra ir skambinu. Klausau. Aš įkvepiu ir net mintyse suprasdama, kad auklėtojos balsas ne toks. Kad pasakoju, jog mazgės nebus darželyje. O kažkaip kirbena mintis, auklėtos tikrai ne tas balsas😁 tai pasirodo Aušra ir Aušrytė šalia😂😁😂  padėjus ragelį supratau kokiai Aušrai paskambinau😂 tikiuos nesutrukdžiau😊

Atsakyti

Tai yra gi sankteterburge ju filialas, tik reiktu tada ne com o ru man regis ziuret internetine, lygtai skirtingos
Ни все так гладко  :D Radau. Su apmokėjimu sunkiau, nors kažkaip įmanoma per ryšio operatorius. Ir vėlgi tas pats su pristatymu. Vis dėl to atstumai šiek tiek kitokie.  Bet pasinagrinėsiu, ačiū

Ai nu. Brangiau biškį išeina

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 29 spalio 2019 - 17:26

Ingriduska, tai žinutė buvo super šifruota. Pas partizanus darbe buvau UNO kartą, bet prisiminiau gerai. Tik kas per mada be vardų kortelių snt kabinetų??? Teko sėdėt ir laukt, kol nustebę partizanai pri(pra) bėgs ;)

O to liūdesio yra, nes rinksimės gi visa maža familija. O rudenį vis nulėkdavom į mišką su tėtuku, tai grybų, tai spanguolių, tai ežero pasaugot.

Atsakyti

Gadget, ar tu partizanės telefono nr neturi?

O apie tėtį labai gražiai rašai ♥. Ir aiškiai :).

Atsakyti

Daba užsirašiau :B​ 

Atsakyti

Зачем тебе адрес, ты так заходи  :)

Atsakyti

Qqte, kaip tu ten tuos 10000 žingsnių suvaikštai? Pagalvojau, kad reikia kaip tai daugiau vaikščiot. Tai antra diena vyras į darbą neveža, tai jau ryte per senamiestį pereinu, po darbo nemažai vaikščiojau, dalį kelio namo parėjau - man atrodė tikrai daug vaikščiojau. Pažiūriu į telefoną - tik 8000. Turėčiau turbūt iki namų pėsčia eit. O jei ryte nuveža, tai gal ir to neužteks

Sunkus tas gyvenimas. :D

Atsakyti

Kirpykla: užsirašiau ketvirtadieniui su Emiliu. Eisim gražintis abu. Vaikas laukia.

Poliklinikos: užsireginau su Emiliu dviem savaitėm į druskų kambarį. Reik pagalbos abiem. Jaučiu. Sergam? - ne. Sveiki?- ne. Va tokios būsenos. 

Atsakyti

Na va, o aš jau pas tave (Niuma), kavos siulitis norėjau...

Atsakyti

Kerpena nu aš ne telefonu skaičiuoju, ma  apyrankė viską suskaičiuoja

Plius aš tikrai greit vaikštau. Tikrai

O kai greit eini daug ir nueini

Atsakyti

Ramintas, nešyklė padėta, vis galvoju, kada pasimatyt, bet gal biškutį vėliau, kai Emis bus daržely, o aš nebekosėsiu visai, kokį mamadienį pasiimsiu. 

Atsakyti

Ai aš tai šiaip neskaičiuoju, tik matau, kad telefonas rodo. Iš pradžių, kai telefonas tik atsirado, tai dar žiūrėdavau, o paskui pamiršau. O kai vakar taip atrodė daug nuėjau, tai ir pažiūrėjau, kiek tų žingsnių.

Bet vis tiek kada ir kur tu vaikštai? Į darbą ir namo lyg vyras vežioja tave. Per pietus sugebi visus nueit? Ar namo grįžus eini pasivaikščiot?

Atsakyti