Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai sakot, kitais metais ne tik gramų, bet ir evrų apribojimą dėsim? :D 

Kaip pas mane gražiai tuuuulpės žydi. Neatsižaviu :) 

Dar gera valanda ir laisva savaitė - pasiėmiau atostogų kelias dienas  :yahoo:  :nail:   :leb: 

Atsakyti

Per kiek laiko tas Wolyarn atsiunčia? Į paštomatą siunčia?

Kadangi triušo vis dar nerandu, gal sakau su tuo woolu padraugaut :D 

O tai.perka čia visos....

Atsakyti

Nu bet spalva tik viena... Neimsiu :B​ 

Mano drakys irgi taip pasakė. Kad net kačmyro KILAS išeina. Nors tą prabangų stebuklą būtų įdomu sumegzt.

Atsakyti

Katukai, man per 2 d atsiuntė. Šeštad užsisakiau, pirmaidenį gavau. 4 eur į pačtomatą mokėjau. Tik nepamiršk, kad paštomatai saugoja 3 dienas :) Aaaai, dukros tavo paimt gali, ane? 

Atsakyti

Gali paimt. Tik noriu kitą savaitę jau ir pati paimt.

Tik kada viską sumegzt :D​ 

Atsakyti

Labos :4u:

Katuk Wooly yr ir RF , iš ten gal pigiau net išeitų persisiųst ir tiesiai į namus atneštų :D

Atsakyti

Dar niekada nesu siuvinėjus ant mezginio. Na, kad gautųsi tarsi išmegzta. Lyg kažkada bandžiau, bet nelabai kas išėjo, tai ir atsisakiau šios minties.

Tiesa savo megztinio klaidą lyg ir ištaisiau tuos siuvinėjimu, bet irgi sunkiau gavosi. Iš toliau nesimato, vizualiai kvadratukas labiau vietoj, nei buvo, bet šiaip negražiai pavyko.

Atsakyti

Labos :4u: Katuk Wooly yr ir RF , iš ten gal pigiau net išeitų persisiųst ir tiesiai į namus atneštų :D

Jei gerai suprantu, tai tiesiog siunčia į RF.. yra muitai. Siuntos keliauja per.Maskvą... nieko gero. Nebent tikrai yra RF. Bet vistiek siuntos keliauja per Maskvą.

Greičiau į Rygą nuvažiuot

Atsakyti

Sugalvojau vieną idėją, kurią noriu swapui pabandyti  :D Siūlai keliauja, o man taip norisi čia ir dabar  :oh: Šiandien iš viso nežinia, ar pavyks virbalus pasiekti - važiuosim Aušrai nedidelę operaciją daryti, paskui dar į polikliniką užsukti.  :huh2:​ 

Atsakyti

Jei gerai suprantu, tai tiesiog siunčia į RF.. yra muitai. Siuntos keliauja per.Maskvą... nieko gero. Nebent tikrai yra RF. Bet vistiek siuntos keliauja per Maskvą.

Greičiau į Rygą nuvažiuot

Tai yra gi sankteterburge ju filialas, tik reiktu tada ne com o ru man regis ziuret internetine, lygtai skirtingos

Nite ačius padrąsinai, jei siuvinet gi galima bele kokiu siulu ant virsaus, ir jei kas atardytvlaisvai galima, nes jeinišmezginet tai paskui apsigalvojus be skyles neisardysi

Dar turiu laiko apgalvot kaip jo piesta schema perskaičiuot nes gi ant langelinio popieriaus nusipiešė, ko gero proporcijos išsikreips, nors galima ant meginuko pasimegint gal

Atsakyti

Vakar poliklinikoj buvau 2 kartus 1,5 val bėgyje, nes neapsimokėjo laukti, tai bent vaiką namo parvežiau. Šiandien vėl ten šalia buvau, sausio mėn 2 MRT užsirašiau.  Ne dėl to, kad kažkas yra, bet tikrinuosi, kad atisradus nebūtų per vėlu. Dar antakius susitvarkiau, kirpykla tik kitą savaitę, nors verkiant norėčiau dabar.  Bet paaiškėjo, kad tik šią savaitę kirpykla po remonto atsidarė, tai visi jau užėmė šią savaitę :).

Kažkaip jaučiu, kaip ant pečių auga kalnai - tiek visokių reikalų, darbų, vaikai atsotogauja, o aš bandau lygiagrečiai dirbti. Nu iššūkis...

Vakar pradėjau saulėtus spurgiukus :), tai bent akyse šviesu po tamsaus mezginio. Saviškiui nekyla rankos siūles patvarkyti, tai ir voliojasi neskalbtas.

Atsakyti

Kopūstienės puodą sudorojom per pora dienų, užkaičiau barščius.

Toks poreikis sriubos, galėč daugiau nieko nevalgyt

O vaikis vakar sriubą srėbė šviežiom daržovėm užkąsdamas..Vitaminų gal trūksta  :hmm:​ 

Atsakyti