Swapo nepradėjau, jau truputį nervas ima, nes jokia idėja nesigimdo
Labas iš ryto
Aš idėjų turiu šiokių tokių, bet materiolo joms rast sunkoka
Hm, galvoju, gal reikia man prasitestuoti savo idėją, nes jokios garantijos, kad vizija pavyks. Va tada jau laiko gali pritrūkt. Ale tai nemegziu iš bile ko, jei megzt, tai kad būtų panaudota po to. Jaučiu, kad siūlų nėra . Atliekamų, tą prasme
.
Aš jau swapui siūlus užsisakiau. Pirmas žingsnis žengtas
Partizanai iš muzikalaus darbo, pas jus blaškosi darboholikų vaiduokliai.
Gadget savam stiliuke . Čia gal Šilingei rašei? Ko šiemet partizanė pas mus nei ant swapo nepasirodė? Gal pirtin?
Mane ištiko darbinis ČP - visus darbus mečiau ir puoliau kurti sprendimo schemas, 3 lenteles nubraižiau ... Energijos suplanuotiems darbams neliko, reikia atsigauti, kol laukiu, kaip viskas išsisipręs, nes ne mano rankose .
Restar, aCpėjai Akagaziai kavos pagėriau, o papietavau su sese
Aplankiau MG. Papirkau kreminės vilnos šalikams. Dar kelių gražių spalvų merino buvo, viena netgi kažkas panašaus į Lace ieškomą. O šiaip nieko gero.
Sveikos,
Swapininkės tai kaip visafa, nepradėjau, ardau, nelimpa, o kai prasideda siuntimai, tai pasirodo visa tiesa.
Laukiu
Pirties irgi laukiu, nors supračio neturiu kuriam krašte užsisakėm.
Gadgetas man buvo ir jau matyt bus mįslė, aš visai visai nesuprantu jos kalbos vikrontasų, alia bet tačiau supratau apue spanguoles, ilgesį ir giedrą liūdesį.
Noriu tokios spalvos megztinio, bet man vistiek brangu 90eur, viską suprantu geri daiktai kainuoja, bet jei susipirksiu viską labai gera megztinius, dzinsus, trusikus, pedkelnes, batus, paltus tai bankrutuosiu
Jei blogai devesis uz daug pinigų nervuosiuos
Jei devesis gerai nusibos ir žiūret i juos negalesiu.
Tai dar pamastysiu, nueisiu sudeti apziureti ir pasimatuoti gal😂
Tiketina visai man netiks
Bet tokiu siulu noreciai, kur pirkt nezinau.
Siandien labai salt.
Brrrr
Ingriduska, kažkaip nebuvau užfiksavus, kad tu geltonos gerbėja
O pirtis prie Aukštadvario.
Labas, gal nesisveikinau dar šiandien
Mane kažkokia siulu pirkimo karštinė ištikus, reik atjungt visus internetus
Mezgu krikštasūniui dryžiuką ir aišku čia prisistato Simas kuriam viskas kanda ir kaulyja megztuko su simpsonu (vėl) tada išsideru kad su Simpsonu nemegsiu nes man negražu. Sakau gal su dryžiukais? Dryžiukai gerai, bet paveiksliuko vistiek norisi. Nu gerai sakau siūlyk. -Spurga 😆
Nu spurga tai spurga, tiek jau nusileidau (pamėginus įtikint kad paveiksliukai nemadoj ant megztinių, bet nesuveikė. Sako man madoj)
Paišo dabar spurgą pikselinę iš interneto, o aš jau ir siūlų turiu iš tų 2 kg kur cotton merino. Tik va tą spurgą nežinau kaip įtaisyt. Siuvinėt gal?
Liniuk, ne negeltona ten, ten tokia samanu, tabako bet visai ne geltona. Labiau zalia