Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Swapo Policija, pakoregavau😊 paštomatus. Bet Jonava ne Vilnius tai man jokio skirtumo kur važiuot. O visa kita tai tas pats.

Atsakyti

Camino man nebūtinas, eisiu spanguolių keliu tėčio atminimui šiemet.
Gadget, gražiausia kada girdėta kelionė❤️

Palietei visas stygas🐾

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 28 spalio 2019 - 21:19

Aš mielai dar tiesiog ... Na, suprantat.

Jis buvo man labai svarbus. Iki šiol atsimenu momentą, kaip, sėdėdama and Moravijos upės skardžio, žiūrėjau, kaip ta maišosi su Dunojum, kaip tūkstančio metų senumo navos pamatuose ravi ravi piktožoles penki savanoriai... Kaip galvojau, kad nebėr nei ją fundavusios dinastijos, anei pačios visai mažytės senutės katedros, prisiminiau pirmą pokalbį apie mirtį: su tėčiu ravėjom braškes, aš paklausiau, ir atsimenu atsakymą, kad žmonės kaip braškės, senos nudžiūva, bet lieka ūgliai.

Kitą dieną sužinojau, kad tėtis vakar užmigo. Suvisam.

Parvažiavusi, be visų laidotuvinių reikalų, rinkau braškes, viriau uogienę taip, kaip abu su tėčiu šeimoj mėgom, nesmulkintas uogas su padoriu kiekiu cukraus ir rabarbarais, ir verkiau.

Atsakyti

Gadget,  :heart: 

Atsakyti

QQute - tu kažką iš jų mezgei?

Atsakyti

Lace, nori brungiai ar ekonomiškai? O nekasdieniška sudėtis, tai kokia?

Noriu šventės akims ir rankoms  :wub: reikia kokių 150g, tai kaina iš esmės nelabai svarbi (jei ne vikunijos vilna)  :rolleyes: kašmyras, šilkas gal.  :unsure:

Dropsų šilkalpakė  :hmm: spalvos savo neradau, viena per šviesi, kita per violetinė.  :hmm: 

Restar pasiūlytos per storos - man reikia kokių 170-200m/50g

Atsakyti

QQute - tu kažką iš jų mezgei?

Ne bet turiu mėginukui gabaliuką, jau net nemegztas pridėjus prie kaklo atrodo kad suvalgys

Nors čiupinėjant rankom atrodo slidus, švelnus

Atsakyti

Priedas  Fine Lace 925.jpg   4,12KB   0 Parsiųsta kartųLace o toks?nu jis plonokas bet galima dvigubą https://www.knitting...tjdr1fe2q60cbs3

Atsakyti

Nu gal, nežinau, aš tik rankom čiupinėjau :).

Lace, teks tau pačiai paieškoti :). Eičiau į kokią MZ ir pan gyvai pasižiūrėt. Gal Kąsiūlai ka nors turi, kaip kad Limit mezgė iš kašmyro Rowan.

Atsakyti

O čia į apkūnių temą https://www.instagra...d=1gmqyts4g3ovf

Laisvas chalačiuks yra visai gerai damoms turinčioms daug sukaupimų.

Turbūt nemoku tuo instagramu naudotis (nes ir nesinaudoju dar). Man rodo tik nuogą moteriškę prieš veidrodį su kūdikio šliaužtinukais. Jokių megztų chalatų.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Lace, teks tau pačiai paieškoti :). Eičiau į kokią MZ ir pan gyvai pasižiūrėt. Gal Kąsiūlai ka nors turi, kaip kad Limit mezgė iš kašmyro Rowan.

Žinau, kad teks pačiai  :rolleyes: 

Rowano fine lace'as gal visai variantas, bet reikia eiti gyvai spalvą apžiūrėti, nerizikuosiu rožinės spalvos iš paveiksliuko pirkti, jei nepataikysiu - garantuotai nusės mirtinu kroviniu apatinėse bibliotekos lentynose, nebėra šeimoje daugiau rožinės mylėtojų.  :) 

Galiu pasidžiaugti - vakar pavyk savo kojinę užbaigti  :wub: Užbaiginėjau adata, bet prieš užbaigiant teko paidaryti 1x1 gumytę pridedant papildomų akių. Jei kam įdomu, įkvėpimo sėmiausi iš čia - https://shadowdancer...sock-cuffs.html  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Turbūt nemoku tuo instagramu naudotis (nes ir nesinaudoju dar). Jokių megztų chalatų.

po šita foto yra daug taškiukų- t.y. kitos nuotraukos, ten ir sudėti chalatai.- žiūrėk tolyn. telefone- paprasčiausiai brauk pirštu į šoną.

Vakar pradėjau swapą... paardžiau. Šiandien pradėsiu iš naujo :)

Atėjau su Ristinos kišenėta į darbą. Kolegei prireikė kontaktų, kas taip mane gražiai puošia (jei ne aš pati :D )

Atsakyti