Vaikiški 60 cm pločio.
Nu va, sakau kad su dydžiais sunku man
Maniškis 80 cm pločio
Vaikiškos lovytės dažniausiai būna 60x120
Tai žiūrint koks tikslas. Ar kad lovytę uždengtų, ar vežimėyje užkloti, ar susivynioti kūdikį. Tai ir dydis gali skirtis.
Na, nežinau, mano vaikų viengulė lova tai 90 cm pločio, tai su užleidimu, suprantu, kad 1 m užtenka. Na, ir suaugusių vienišų būna . Bet kažkaip vis galvoju apie dvigulę lovą, kai apie suaugusius galvoju
. Čia su savimi pasišnekėjau, nes suknelės ir pledo dydis man labai skirtingi rodosi, kai galvoju iš savo varpinės.
Nušvilpiau dukros baktusą. Nu toks nerealiai minkštas ir gražus man...noriu ir sau dar . Aišku, reikia atrasti, kur prieš vasarą nukištas man Egloshkės dovanotas
.
Neturiu ką veikti eilėje sėdėdama, mezginio neturėjau jokio pradėto pasiimti, tai ir rašinėju .
Gerai visažine sekta - man reikia siūlų šį karta visai netikėtai kažko tarp pelenų rožės ir uogų spalvos, žodžiu gražios nevaikiškos rožinės
Mama baigia sunešioti savo nėriniuotą baktusą, paprašė naujo.
3A095FD1-19F6-4E26-A311-3391309D60AB.jpeg 269,24KB
0 Parsiųsta kartų
spalvos reikia truputį ryškesnės ir sudėties nekasdieniškos.
Restar, suknelės išklotinę įsivaizduok. Arba gautųsi pledas perlenktas per pusę iš ilgio, jei suknelę pažiūrėt. Pledą kiekvienas savaip įsivaizduojam. Ant lovos man jo nereikėtų. Reikėtų sau ant kojų. Tai man su savo 165 cm ugiu net tu dvieju metru ilgio nelabai reiketu.
Dabar Emio vaikišką kaldrytę vakarais naudoju, jei prie TV mezgu.
Katukai, visokių tų vaikiškų pledukų būna ;) ir 60, ir 80, ir 100 pločio. Ristina ir Nuoširdukas tame specės. Aš saviškiam nepamenu kokius mezgiau, bet naudojau daug, visur, ne lovytėj, bet dieną- 'gyvenime'.
Aš irgi norėjau Lace apie dropsų šilkalpakę sakyt, Kaip tik skarą turiu, kaip įsivaizduoju, panašios spalvos.
Kerpena, labai graži skara... gal kartais aprašymu pasidalintum, jei dar turi ?
Gal VIncis nudažyti gali? Turi kažkokią puikią sudėtį siūlo su šilku. Nes aš kol kas neįsivaizduoju, apie kokią spalvą kalbi, parodyk spalvos pavyzdį, gal kur užmatysiu. Bet tas baktusas kokio gražumo ♥.
Va šitas https://narplioju.lt...-wensleydale-dk siūlas nuostabaus čiupinėjimo (MZ teko pernai), paliko įspūdį tikrai, tik nežinau ar jo yra kokia tinkama spalva.
Šitas nuostabus: https://www.siuludam...mezgimo-siulai/
Niuma, tai va, tokiu tikslu, tai nereikia 2 m ilgio. Bet metro pločio man mažoka. Turiu kažkokių pora vilnonių ne megztų, tokių ne ilgų, o platokų, bet tingiu eiti matuoti.
Lace, nori brungiai ar ekonomiškai? O nekasdieniška sudėtis, tai kokia?
Restar nu tas pirmas taigi kanda velniskai...tikrai ne kakluosalui