Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, mes masiniuose ėjimuose ir ne vienam dalyvavom ir dalyvausim, ir man labai patinka  - ta nuotaika, bendrumo jausmas, pats fizinis judėjimas. Ypač Snaigės žygiai, Verkių reg. parko ėjimai. Bet viskas nemokamai. Trenk turui gal pinigų gaila :D

Atsakyti

katuk, aš esu Lūšy dalyvavus ir išmesta už nepareigingumą :D

Tai galiu pasakyt, jei žmogus nėr iš anksčiau susipažinęs su kokiomis tai savęs pažinimo programom, nesidomėjęs, knygų neskaitęs, tai gal verta ir įdomu ir sukrečia. O aš tai ką, pasismaginau, nieko iš to negavau apart šokiruojančių kitų žmonių istorijų, be kurių tikrai būčiau apsiėjus ir už atsiskaitymų vėlavimą buvau išmesta... :D

Bet gal vėlgi, kiekvienas randa, to ko ieško. Aš nieko neieškojau, smasumo vedina ėjau ir visai faina buvo, ypač neturint ką veikt. Baisiai mėgėja išbandyt visokius tokius reikalus :D O gal nebuvau pakankamai atviros širdies, kaip dabar madinga sakyt, tai nieko ir neradau/negavau.

Oi, jau nepamenu, gal ir mane išmetė :D. Nes tikrai kažkuriam etape sustojau daryt. Bet nors užmušk nepamenu :).

Vienam sportiniam renginy, tai gali raumenų pritrūkt :D Na, ištvermės gal labiau.

Ne, nu nesakyk, kad maratoną bėgsi :D.

Aš žinau, kad jau ten esant man patiktų (visokiuose masiniuose ėjimuose), bet ničniekaip negaliu prisiversti prisiruošti. Atmazai - dėl pinigų, minios ir t.t. Galų gale, aš tikrai daug žmonių patiriu ir namie, ir darbe, tai man poilsis geriausias be jų :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 28 spalio 2019 - 15:18

Lace, tadu nežinau ką daryt jei pas tave 2x1. O tai te pas tave raštas taip deliojasi? Neina permegzt į 2x2 ar 1x1? Papasakok paskui kuo viskas baigėsi, o gal net ir kokį naują užbaigimo būdą atrasi.

Trenk turo žygiai ir man patinka. Vyras kai nemegėjas, iš paskos su dvirku nemokamai važiuoja :rolleyes: ir nieks te baisiai dėl papildomo košės bliūdelio nebara ir negaudo, nors iš kitos pusės jei visi taip darytų kaži ar taip tada viskas organizuotai ir komfortiškai būtų.

Restar, joooo bookindavomės iš vakaro kokiam viešbuty, nakvynės namuos arba apartamentuose.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOLI-SOL: 28 spalio 2019 - 15:30

Mes is tu masiniu esam tik walk 15 dalyvave, siaip ne del issukio nes realiai tai anoks ten issukis 15000 zingsniu, as ir taip neretai jios nueinu, bet gal labiau del vaiku, parodyt kad judet reikia sveika ir smagu, nu ir kai su sese tai ir del pasibendravimo, toks kaip piknikas gaunasi. Issukiu sau metyt ir kazkokiu nusvitimu ieskot tingiu gal, is kitos puses tai as visai puikiai jauciuosi ir be  nusvitimo, galvos valymo irgi nereikia, kasdien per pietus savaime isivalo, arba einat ratuka su mb arba per treniruote, man tiek ir gana.

Megeja as komforto, kaip tai vadinasi?hedonizmas gal?

Katuk man labai simpatiškas pledukas, kam tuos vaikus nuo pat kūdijkystės visom vaivorykštės spalvom dirgint. Gražu, tęsk.

Atsakyti

Zarakids stiliaus pledukas, labai fajnas!!! 

Walk 15 naudoju renginius, nes Musvydaitė patinka. Ir mokamai eičiau. 

Camino man nebūtinas, eisiu spanguolių keliu tėčio atminimui šiemet.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 28 spalio 2019 - 15:52

Žodžiu, įspyriau šiknon, ir kaip gerai prasiėjau!

Ta proga net nelijo ir vėjas aprimo, tai taip buvo gerai, toliau nuo mašinų, šalia ežeriuko

Nu bet ilgesniems keliams tai visai nepasiruošusi. Kažkur skauda, kažkur duria, prakaitas išpylė...

Aha, tokie visokie masiniai renginiai labiau motyvuoja, ir moki pinigus būtent už tai, kad pusė rūpesčių atpuola. Greičiausiai aš mažai ir keliauju dėl to, kad nieks rūpesčių nesutvarko :D 

Nu ačiū už mezginio įvertinimą. Varysiu toliau, bet teks siūlo pripirkt, bo nes patirties nėr nei dydžiuose, nei kiekiuose

Atsakyti

Nu ačiū už mezginio įvertinimą. Varysiu toliau, bet teks siūlo pripirkt, bo nes patirties nėr nei dydžiuose, nei kiekiuose

Mes kažkada su Vinciu skaičiavom, kiek sueitų į pledą suagusių. Nusprendėm, kad ilgis apie 2 m, plotis apie 1 m, tai grubiai- siūlų reikėtų kaip suknelei :) nes ilgį aš sau metrą ir darau. O ką sumezgam į rankoves, tas nueitų į plotį.  

Atsakyti

Niuna-siūlaa siūlui, raštaa raštui nelygu. Mano siūlas 50gr tik 100 metrų, o dar ripsas.planavau kad 500 gr turėtų pakakt.  Bet sumezgiau jau 150 gr. Žodžiu, trūktų 1 kamuoliuko. Bwt kadangi spalvotas, tai kas ten žinokail gausis. Gerai jei tik pilkos o jei spalvų...

Atsakyti

Pradėjau skaityt šios dienos pasisakymus apie Camino, iškart įdėjau Lietuvos kelio nuorodą. Pasirodo, reik pradžioj viską perskaityt, o po to atsakinėt. :D

O čia į apkūnių temą https://www.instagra...d=1gmqyts4g3ovf

Laisvas chalačiuks yra visai gerai damoms turinčioms daug sukaupimų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 28 spalio 2019 - 17:55

Katuk, nebūtina trenktis. Toks kelias yra ir Lietuvoj. O Ispanijoj, tų kelių ne vienas. https://www.caminoli...camino-lituano/

Tai jo, jau aptarėm. Tik kad LT trūksta logistikos

Aš čia vieną naktį sapnavau, kad einu 6 valandas... gal galima užskaityt  :D 

Žodžiu, aš tai neisiu nei LT nei RF nei ESP. Neikada nesakau niekada, aišku. Bet man ir 10 km mieste yr iššūkis. O pvz kokiam nors prekybcentry su dukrom apaiperkant, tai ir su kliūtimis :D 

Atsakyti

Aš, apskritai, esu tokios natūros, kad nepriimu minties, kad žingsnius reik skaičiuot, kad varžytis kas daugiau nueis ir pan. Kiek noriu ir kada noriu tiek ir vaikštau. :D Bet kokius paėjimus svečiose šalyse patinka pasidaryt.

Atsakyti

Mes kažkada su Vinciu skaičiavom, kiek sueitų į pledą suagusių. Nusprendėm, kad ilgis apie 2 m, plotis apie 1 m, tai grubiai- siūlų reikėtų kaip suknelei :) nes ilgį aš sau metrą ir darau. O ką sumezgam į rankoves, tas nueitų į plotį.  

Metro pločIo pledas, tai čia vaikiškai lovai?

Grįžau iš poliklinikos, pasėdėsiu kelias min ir atgal važiuosiu :).

Atsakyti