Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas :4u:

Katuk, žiūrėk, kad rytoj jau nebesvaiguliuotum, užteks jau, to labai linkiu :4u: :4u: :4u:

Seku, labai mistiškai ir nesuprantamai mano smegenims tas dingimas, kai mašina yra, daiktai yra, o merginos nėra... Baisu, kad taip važiuojant gali pradingti žmogus...

Atsakyti

tik prie ko čia riešutai :hmm:

Kietų "daiktų" kramtymas aktyvina smegenų kraujotaką, o riešutai turbūt kiečiausi iš to ką gali žmogus sukramtyt :D

Galima ir "kramtoškę" pamėgint, jei išvis vartoji tokį dalyką. Ir geriau porą ar daugiau gabaliukų, kad labaiu žandikaulis judėtų. Apie vaizdą iš šono nieko nesakysiu :lol:

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Oho kiek primezgėt :blink: Beveik vyrų mados savaitė :D  Super puošiat mažus ir didelus vyrus. Ir mezginiai sau geruliai.

Katuk, nu kažkaip baisokokai tavo svaigimai skamba... Gal tu visgi pasirodyk gydytojui. Kai skambini registruotis sakyk,  kad reikia nedarbingumo, tada užregistruos tai pačiai dienai.

Atsakyti

Kietų "daiktų" kramtymas aktyvina smegenų kraujotaką, o riešutai turbūt kiečiausi iš to ką gali žmogus sukramtyt :D

Galima ir "kramtoškę" pamėgint, jei išvis vartoji tokį dalyką. Ir geriau porą ar daugiau gabaliukų, kad labaiu žandikaulis judėtų. Apie vaizdą iš šono nieko nesakysiu :lol:

nu yra racijos. nes tikrai valgant bet ką man geriau pasidaro. tik tiek kad šiaip valgant tik tuo metu, o riešutai ilgiau veikė :D

Atsakyti

o negali būt dar koks cukrus nukritęs :hmm:

nors turbūt ne tokiu svaigimu tai pasireikštų

Atsakyti

O su žandikauliais tai visai nejuokinga. Prieš kelis savaites kramčiau žiauriai kietą vytintą jautieną, kitą rytą ir po to visą savaitę valgiau ir žiovavau per didžiausius skausmus. Įtariu, kad buvo koks žandikaulo sąnario uždegimas. 

Atsakyti

o gal tiesiog raumenys pasitreniravo :D  kaip kojas po geros treniruotės, tai taip ir žandus skaudėjo

p.s. vakar ryte ne su tavim kaimuko sankryžoj susitikom? jei su tavim, tai soriuks, nepažinau, tai viens, nesilaikiau taisyklių, tai du :rolleyes:

Atsakyti

o gal tiesiog raumenys pasitreniravo :D  kaip kojas po geros treniruotės, tai taip ir žandus skaudėjo

p.s. vakar ryte ne su tavim kaimuko sankryžoj susitikom? jei su tavim, tai soriuks, nepažinau, tai viens, nesilaikiau taisyklių, tai du :rolleyes:

Nu ne ne raumenys, nes skausmas labai aiškiam taške palei smilkinį ir būtent žiojantis, tai labai panašu į sąnario vietą. Be to man jau taip yra buvę. Iš niekur prasidėjo baisūs skausmai, nulėkiau į polikliniką, ten nusiuntė pas veido chirurgą, o tas išaiškino, kad čia sąnario uždegims ir raiščių patempimas, nes neseniai taisė dantį krūminį ir neatstatė jo aukščio, padarė žemesnį, todėl pasikeitė žandikaulio judėjimo trajektorija ir dėl to visos bėdos:)

Aha su manim:) Aha reikėtų pasikartoti kliūties iš dešinės taisyklę :D​ 

Atsakyti

Aha su manim:) Aha reikėtų pasikartoti kliūties iš dešinės taisyklę :D​ 

iš priekio tavo auto labai į golfuką panaši :D

kadangi man su dešine ir kaire ranka yra problemos (nu reik gerai pagalvot, kuri kairė kuri dešinė), o be to šiom dienom orientacija yra visiškai išsiderinusi, tai turbūt man kaip ir pavojinga vairuot :hmm:

Atsakyti

Nu katuk jei sakei savijauta kaip girtos...o girta gi nevairuotum?

Atsakyti

Nu katuk jei sakei savijauta kaip girtos...o girta gi nevairuotum?

galvojau apie tai.

bet nedarant kokių tai judesių, o ypač sėdint, svaigimo galima sakyt nėra. dėl to į kairę ir dešinę galvos nesukioju :D kai vairuoju.

Atsakyti

Labas rytas 

Katukui :4u:  gal tu pasirodyk gyd. labai ne kaip skamba :blink: 

Kerpenai  :4u: 

Atsakyti