visoms kam reikia po laikykites, nenuleiskit nosies
numezgiau milzino kojines. eisiu dabar suvelt bandyt
Ekonomiškumas Šarange, žinok, jinai tokia ant pokalėdinės figūros rengtina, truputį laisva išėjo. Parodysiu, aišku, kada nors. Pažiūrėjau, kad peleninės rožinės etapas gan ryškus, gi dar pora dalykų ir pirkau TOS SPALVOS.
Aš tai sąmoningai matau, kad verčiantis metams, vertini pasiekimus, ir gali žmogus pult į depresiją todėl, kad gyveni gerai, bet va .. galėtum gi geriau... Tai galima po mažą gabaliuką kažką keisti. Link to didžiulio gėrio.
Sausis. Išpardavimai. Kokio gražumo pūkinę striukę dukrai nukoviau... Ir man mielai tokios reiktų. Ir dar nematytus espreso puodeliukus turiu, laukia gražiosios progos būti padovanoti. Siūlų, va, pirkau 50 g. (moheris), 27 g. jau ir sumezgiau. Paderinsiu, gal tuos likusius į viršutines pirštines sumegsiu.
Ėjau vakar pro lino audinius, ir neprisipirkau vien dėl "uj kaip gražu", nes pažiūrėjau, kad perku tikrai greitai, o va sunaudojimui laiko ir pritrūksta. Vieni pliusai. Kad tas protas ir pliusas sąskaitoje ir toliau laikytųsi
Ingriduk, o kaip tas šalikas, kur džiūgavai, kad pradėjai megzti? Ir tas nemielas? Gal pradėsi megzti, nors kiek užsimirši
Paguosiu, kad aš visai visai nesenai taip jaučiausi, parėjusi iš darbo krisdavau miegoti, buvau išsekusi psichologiškai, nedžiugino nauji remonta, baldai, gražūs ir šilti namai, NIEKAS. Gailėjausi savęs, kaip pavargau nuo to lėkimo, gyvenimo tik dėl vaikų, o sau laiko nelieka...
Nežinau kas pasidarė, bet jau nuotaika yra kitokia, su studente aiškiai pakalbėjau, kad gana, nes prikepi sausainukų, prigamini maisto, o dar ne visada įvertina, tai aiškiai pasakiau, kad esu toks pat žmogus, kuris irgi po darbo pavargsta, o dar ir sutvarkyti kambarius, padaryti valgį, apskalbti ir išlyginti reikia MAN. Tai aiškiai išdėsčiau, kad vakarai priklausys tik man Man MAN. Aš irgi noriu ramiai pamegzti ir t.t., o ne aplink jus šokinėti. Dar pasakiau pavaduotojai, kai vakar kai tulžį pylė, kad ieškotų kito mokytojo dirbti su autistu vaiku, nes jis mane išsiurbia kaip vampyriukas, nes aš jam atiduodu daug savo energijos.
Vyras mane myli, labai palaiko, tai tikiuosi kaip nors iš to beprotiško šokinėjimo pavyks bent šiek tiek atsilaisvinti.
Primaliau, bet gal ką supratot:)
tema pokalbiui kokia galėtų būt kostrukciaj šito daikto
Manau (dėl nugaroj esančios siūlės), kad megztas nuo vidurio dviem gabalais į šonus.
Galima ir pirma tą juostą numegzti, paskui užmezginėti viršų / apačią, bet tada vidurinė siūlė bus daroma dekoratyvi(jos reikia, kad puošniosios juostos simetriškumas ir užsibrėžtų, ir pasislėptų).
Manau (dėl nugaroj esančios siūlės), kad megztas nuo vidurio dviem gabalais į šonus.
Galima ir pirma tą juostą numegzti, paskui užmezginėti viršų / apačią, bet tada vidurinė siūlė bus daroma dekoratyvi(jos reikia, kad puošniosios juostos simetriškumas ir užsibrėžtų, ir pasislėptų).
o rankovės tada kaip? apačia atskirai ir koia kryptim.
čia gal kaip tas užmestukas, tik iš dviejų dalių?
nors aš kiekvieną kart save įtikinėju, akd man tokie mezginiai netinka, kad nemoku susitvarkyt su jais, nu bet vat gražu žiūrėt nors tu ką, ir užsimanai žmogus.....
Nuoširdi, o tavo studentė namie kasdien ar tik savaitgaliais?
mane tai irgi užkniso juodai, tas kadienis maisto gaminimas. nors sausainių nekepu, bet užtenka ir šiaip pietų/vakarienės. 4 asmenims, dar su pietų išsinešimais nu niekaip nesigauna dviem dienom pagamint. tai kas vakarą ir sugalvot ir dar padaryt kažką skanaus, brrr, kaip nusibodo...
sekmadienį pvz. šeštadienį buvom išvykę, namie maisto nerasta... dar šeštadienio vakarą dukra pasimeilina, kad sekmadienį ją parvežčiau iš savanoriavimo. maždaug 11-12 val. nu ką, sekmadienį pamiegu iki 9 val, susiruošiu, išmaunu miestan, artėjant 11, dukra praneša, kad užtruks iki 13 val..nu pypt. pasitrinu mieste, grįžtam jau artyn 14 val. namie maisto vis dar nerasta o visi alkanom akim į mane spokso, šaldytuvą hipnotizuoja...
nu pypt, kol pagaminau, tai mintyse susipykau su visais ir visom, nes dar norėjau dulkes prasivalyt namuose, dar šiaip reikaliukų buvo, tai vat taip ir praėjo visa diena. o kur laikas sau???? kur laikas mezgimui????
Nuoširdi, o tavo studentė namie kasdien ar tik savaitgaliais?
Dabar jai egzaminų sesija, šią savaitę namie, bet šiaip išvažiuoja į Kauną sekmadienį, grįžta ketvirtadienio pavakarę, nu ir pradeda grįžusi šokdinti...
Prisipažįstu, kad čia yra ir mūsų kaltė, kad išsilepinom, bet ribos turėtų būti, ji kruopšti ir pareiginga, daro darbus, stengiasi, bet ...dejuoja kaip jai sunku, kiek ji daug dirba, pavargsta...va tada sakau STOP, mergaite, turi viską ką gali svajoti turėti studentas, išnuomotas butas Kauno centre, mašina, visada pripilta kuro, pinigai pragyvenimui, tavo darbas, tik studijuoti. Pripratusi, kad mama sekmadienį prigamina, prideda maisto, tereikia pasišildyti...Bet manęs jau taip nebetenkina, kai aš sekmadienį praplušu virtuvėje, plius dar kokių sulčių išspaudžiu, ir paskui tai to nevalgiusi, tai ano skonis ne toks, tai pasakiau gal jau gaminkis tada pati!
Vyras senai sakė įdėk į puodą jai baranką, tegul vežasi, jei kažkas dar netinka Žodžiu, pasiguodžiau.