SM durniuoja, tai trečią kartą jau nesiplėsiu nei apie įsiuvus, nei apie kritiką
Išvada tai tokia : nepatinka spalva ir fasonas - tylėk ir džiaukis, kad tau nereiks to vilktis
Šitą nu jei gimdymaa kaip mano buvo tai aš mieliau pagimdyčiau dar nei gripu tikru sirgčiau kai 40 temperatūra kelias dienas ir net arbatos sau pasidaryt realiai jėgų nėr nes iki virtuvės nedašliauži. Bet tokiu esu vieną kart gyvenime sirgus, verkiau iš bejėgiškumo.
Bet tai sloga ne gripas 😆 išėjo mb darban
Lace, o adata užbaigimo padaryt nenori? tada tikrai tamprus kraštas gaunasi.
Restar, nu ka nėėėė ką pasakot . Ėjimą lygiagrečiai kaip ir kalnų, plento dvirkus pamėgau sukritus tiem 40 kaštonų, nu kažkoks nušvitimas, laisvės pojūtis, nepriklausomybės, savijautos gerinimo, gal brandos atėjo, nežinau kaip tai paaiškint
. Su dvirkais viskas aišku, čia išvažiuoji čia parvažiuoji
o su keliu buvo dar papraščiau, grįžo vieni pažįstami iš to tikrojo, kur 800 km eina, jų papasakota istorija ir nuotykiai sužavėjo, apakino gerąja prasme
iki tiek kad pradėjau ir aš norėti eiti, tai va visus tuos keturis metus ėjau ko išėjau
. Šeima palaiko, supanta bet ne iki tiek kad tai darytų kartu. Viena ilgai nesiryžau, nors visi sakė kad būtent reik išeit vienai. Finale išėjom dviese su mama, nes nuuuu kas kits dėl vaiko pasiryš jei ne mama
. Buvo visko, laaabai įdomi patirtis. Dabar svajoju vis tik eit viena, jei namiškiai išleis
teks būt gerai gerai ka išleistų
.
Nu va, aš irgi ryškiai matau šįkart, kad man ant naujojo maišo, kurį ryte, negalėdama miegoti, užbaigiau, būtinai reikėjo įsiuvų. Susimąstyti verčiantis atradimas . Reiks į kursus įsiuvų rašytis
. Bet man patinka tas prierašas, kad klaidas žinau, bet vis tiek patinka ir kritikos nepriimu
. Tai saviškį su tokiu ir parodysiu, kai išplausiu ir kas pafotkys. Jaučiu, kad daugeliui nepatiks visai
. Bet norėjau kažko tokio ir tiek. Ir nešiosiu
. Turėsiu kuom į pirtį apsirengt
. Trečias iš Cotton wool, šįkart dvigubo.
Qqute, aš tik rankoves abi per savaitgalį nuvirbalavau. Turin omeny, kad megztinis nuleistų pečių, tai jos gana nedidelės . O pradėtas dar vasaros pabaigoj sode. Numegztas kūnas ir numestas, tada mezgiau baktusą ir dukrai megztuką. Kai supratau, kad pirtis artėja, nusprendžiau užbaigti. Tai taip ir atrodo, kd 2 megztukai vienas po kito
.
Soliuk, kaip norėčiau tavęs paklausyti gyvai apie tavo patirtis ♥. Nesakau, kad svajoju, tik iš tolo stebiu, kitų istorijas paskaitau, bet tikrai nežinau ar norėčiau. Nors eiti man patinka, bet visiška nežinomybė labiau baugina turbūt. O kad su mama, tai nustebinai .
Gripu, matyt, nesirgau, nes su gimdymu nelyginčiau. Tikrai nebuvo lengva, švelniai tariant. Gal kad vaikai milžinai.
Man iki darbo važiuoti 10 min. Važiuojant autobusu - vien eiti 10 min. Bet kai turiu kokių renginųi centre su malonumu važiuoju autobusu, nes tikrai greičiau, nerūpi parkavimas ir galiu paklaidžioti po pardoškes neskubėdama .
Pas mane darbe pavasaris - ant stalo 11 raudonų tulpių
Norėjau pasakyt, kad Kerpenos stilius yra tie megzti chlatukų ilgio megztiniai. Nepamenu, kad kuri dar tokius megztųsi. Ir kažin ar Keprena juos nustos gamintis, jeigu su jais jaučiasi gerai. Su saviverte tai neturi būti kažkuom susiję vien dėl to, kad kitos jų nesigamina ir nemato ant savęs tokių rūbų ;)
Galbūt po apačia užsegimo statmenai pamezgus juostą mezginio, nekristų į akis prasiskėtimas. Arba dar tarpe įsiūt knopkytes. Priduos užbaigtumo.
O kad niekas (čia ramia sąžine absoliutinu) nemėgsta kritikos- faktas. Net ir mokykloj pastabas rašo naujoviškai: Padarė tą ir tą gerai, bet.... bla bla bla.
Dėl judėjimų. Mes su MB skirtingas veiklas atradę. Man žymiai paprasčiau yra vaikčiot. Daug. Gal kad su Emiliu, kuris pakankamai išvermigas. Jam- važinėt dviračiu. Bandom derintis, bet ne kaip pavyksta. Jam eiti paskausta kojas- blauzdas. Aš dviračiu kelis kartus tik važiavau per vasarą.