Labas ryytas. Uchh numigau
Labos,
Vakar net pamegzt pavyko!!!
Labai fajnas savaitgalis.
Žinok ant tiek angliškai aš neskaitau, gi ne mezginio receptas.
Labos,
Vakar net pamegzt pavyko!!!
Labai fajnas savaitgalis.
Lace, su užmetimu. Netinka?
Bandžiau su užmetimu - kažkaip nedailiai atrodo, bandžiau 2 akių i-cordą - trūksta tamprumo...
Kerpena, reikia įsisamoninti, kad mezgi sau Ne kitoms.
Dauguma greitos visus rūbus mautis ir matuotis ant savęs. Klausant kiekvienos pastabos, savivertė gali palei plintusus voliotis. Dėl rozečių, dėl apšvietimų, dėl spalvų pasirinkimų, ilgių, pločių...
Dėl ko įdėjau savo kreizi foto su ragais, nors turiu normalių? Nes: lyyyygis, nelyyygis, kažkaip ant rimtumo pjedestalo užsilipę daug kas: 'o prie ko čia prisikabinus'.
O aš nesutinku su tavim Pas mus sektoje tikrai retai būna neargumentuotos ir niekada menkinančios nuomonės. Jau geriau gausiu sąžiningą grįžtamąjį ryšį iš draugių, kurios man linki gero, nei kažkas man už akių šaipysis ir šnibždėsis apie akis badančią klaidą ar figūrą darkantį siluetą. Aš tikrai vertinu "mezginių policijos" išsakomas pastabas, jos neleidžia užmigti ant laurų ir skatina mano mezgėjiškos meistrystės augimą. Ir šiaip man atrodo mes čia visos suaugusios moterys ir sugebame atsirinkti, ar išsakoma nuomonė mums svarbi ir ar norime į ją atsižvelgti.
O jei nesinori komentarų, visisada galima prieš dedant nuotrauką parašyti - galvokit ką norit, esu 100% patenkinta ir jokių kritikų nenoriu
Nu net negera dabar dėl tos pamatytas klaidos... Kerpena, neimk į galvą, ta klaida tik pabrėžia, kad tai rankų darbas, o ne pramoninis produktas
Niuma, tau nepritariu. Bet įsidėmėsiu, kad geriau savo nuomonę pasilaikyti sau kai kuriais atvejais
Gadget, nu einu link to... Bet man sava mašina = laisvė ir nepriklausomybė, tai ne taip lengva šių pamatinių vertybių atsisakyt
Qqute, nugi per gimdymą moteris beveik suprato, kaip vyras jaučiasi, kai serga gripu. Jau tikrai suprastų, jeigu dvynukus reikėtų gimdyti . Ir dabar juo be proto rūpinsis, kai jis sirgs. Žodžiu, džoukas, ir tiek.
Aš šiandien į darbą pasibandymui atėjau su tuo megztiniu. Tai kolegių paklausiau, kas klaidą mato - nei viena nematė, kol pati neparodžiau.
Liniuka, bet tikrai gerai kad parodei. Dabar galvoju ar bandyti siuvinėjimo būdu taisyti, ar kirpti siūlą ir išardyti eilę. Aišku tam reikia ir užsegimo juostą nuardyti. Bet ja ir taip nepatenkinta, tai gal verta permegzti. Aišku tai negarantuoja, kad išeis geriau.
Bet kokiu atveju reikia leisti tam mezginiu susigulėti ir nepasitenkinimui išputoti. Gal tada atsiras jėgų ir noras pataisyti.
Sveikos gyvos.
Swapo policija ateina
FREKE,
LIMIT,
gadget3
Jūsų informacijos trūko 2019m. lentelėje FB. Užpildžiau pagal senus duomenis iš 2018-2017m. (gadget3 užpildžiau iš to, ką rašei pm). Būkit geros, bent užmeskit akį ar niekas drąstiškai nepasikeitė. Fėjos nerimauja, kai langeliai tušti. Tai dabar netušti, bet jei spalvos ar siūlų pomėgis ar (neduokdie) adresus pakeitę, tai teks siuntos ieškotis pagal senesnius metus.
Ir vienos teisios ir kitos
Su Kerpenos nemokėjimu nieko kategoriškai nesutinku, taip kaip tu reta kuri sektoj moka. Gal ne mano stiliaus tavo rūbeliai dažnai gal aš ir tave kitaip aprengčiau, bet skoniai skiriasi, tai nieko ir nesakau. Klaidos savo išmaniuose įrenginiuose nemačiau, manau ir gyvai nepamatyčiau. Ir labai norėč kad mane būtum išsitraukus swape.
Dėl kai kurių kritikos pastabų sutinku kad iš šono geriau matosi. Esu pvz dėkinga Nitei dėl įsiuvų pabaksnojkmo, nors kad mano sudėjimo moteroms jų ant maišų reikia gal ir nesutinku, bet ant prigludesnių taip. Gal kad ir nesu tokia lenta kaip galvojau.
O dėl kalbėjimo už akių kad kas šaipysis tai nu, yra žmonių kurie suras dėl ko, ne dėl numegzto rūbo tai dėl šukuosenos, kokio žodžio tarimo ir t.t.
Tokių žmonių nuomonė man apskritai neįdomi, kaip sakė berods coco shanel "man neidomu ka jus apie mane galvojat aš apie jus apskritai negalvoju"
Kažkaip tikiu kad sektoj nėr tokių už akių pasišaipančių. O jei yr tai jau jų bėdos.
O kartais tos antraštės kad galit nekritikuot tikrai reikia nes būna išlenda " gero norinčių" iš serijos oj spalva negraži, o man fasonas nepatinka... ir nesakykit kad čia konstruktyvi kritika. Ir sektoj jos karts nuo karto būna.
Labas diena,
Abelo, ačiū, kad priminei, tikrai buvau apie tą lentelę pamiršus, pakoregavau šiek tiek, o šiaip niekas nepasikeitė
Kaip šiandien man šalta, brr. Lauke tokia drėgmė.
Savaitgalį buvom kaime, sugrėbėm lapus, nors begrėbiant vėl pripustė Paliksim jau pavasariui.
Swapui mintį jau turiu, bet reik bandinuką prasimegzt, ar kas realybėj panašaus gaunasi. Ir pasižiūrėt, kokie siūlai tinka.
Gimdymą palyginto su gripu? Džoukas tikrai
Aš Kerpeną iš dalies suprantu. Gal dėl panašių jausmų. Nes šita dabartinė situacija savivertės neprideda, mano atveju. Bet tai tik mano problema, ne aplinkinių. Ir prašom man kritiką išsakyt. Gal ir paverksiu kamputy, bet išvadas pasidarysiu.
Apie mezginį dar kartą pasakysiu, kad mano nuomone, tai yra būtent Kerpenos stilius ir jai tinka. Gal ir yra netobulumų, nu bet jų bus visada, aš taip galvoju. Ir pas visus. Tik dažnai kiti juos slepia
Šiaip nepasisakiau tuo klausimu, bet pagalvojau, kad Kerpena kažkokia pagražėjus fotkėse. Net tyrinėjau šukuoseną, gal pakeitė. Tada galvojau, gal sukūdo.
Apie auto-aš ir su juo nieko nespėju bet šiaip situaciją žinot-pirkau dukroms neseniai. Jos tikrai daug laiko ir nervų sutaupo net ir kamščiuose. Visų pirma dėl kaimo, autobusai važiuoja per retai.Antra, dėl laisvės. Gali.koreguoti ir paskaitų ir papildomo darbo grafikus.
Bet šeimoj gal 8 pirmus metus gyvenom be automobilio. Veiklos plotas būdavo apribotas atstumais. Tik kad jaunam viskas paprasčiau😁
Dėl spalvų tai gal gerai, kad kažkuri pasako, kad šitos spalvos aš nematau, bet suprantu, kad tu ne aš. Nes jei Lace išsijuosus girs, kaip gražu kokia oranžinė, kas iš tiesų ant kažkurios gražu ir gaus po to swape oranžinį daiktą, kai nešioja tik mėlynus.
katuk, kaip tik išvakarėse apsikirpau. Bet ten balkone labai vėjas pūtė, tai labai sušiaušta.