Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai galima keltis ir saulei nepatekėjus :).

Mane Gadget stebina tik tuo, kaip ji spėja visur sulakstyt be mašinos... Į spėti - ką norim, tą ir spėjam paprastai.

Atsakyti

Jei ką tai be mašinos dažnai daugiau spėjam. Ypač darbo dienom kai kamščiai :)

Pradėjau būt gera teta, mezgu megztinį.

Gera mama jau pabuvau -baltos kojinės džiūsta. Kad Nord siūlų gaila kojinėm šitų žodžių atsisakau. Mezginy jie kitaip nei matkely-kanda. Kojinėm ir pirštinėm sueis. Klausimas kam aš tiek baltų prisipirkau. Iš matkelio 35 dydžio netrumpos kojinikės gavos.

Atsakyti

Labos,

Vakar net pamegzt pavyko!!!

Labai fajnas savaitgalis.

Qqtei http://www.dailysqua...e-pain-man-flu/

Mano exelis sako, kad su dabartinėmis car sharingo galimybėmis bent jau Vilniuje turėti mašiną neapsimoka. Ania, Liniuka? 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Ilgas ir gražus savaitgalis   :wub: Nužygiavom su vyru 12km Siguldos kalnais ir slėniais  :rolleyes: Net lietus nesutrukdė gauti gerą endorfinų dozę  :D Grįždami užsukom trumpon žvalgybon į Biržus, užsikorėm ant apžvalgos bokšto pasigrožėti karstiniais ežeriukais, aplankėm Rinkuškių alaus daryklos krautuvėlę, tiltą per ežerą. Reziumė - reikia ten atvažiuoti visai dienai, o gal net ir savaitgaliui su alaus degustacija ir nakvyne, išvaikščioti pėsčiųjų takus, aplankyti Astravo dvarą. Anykščiuose ypatinga vakarienė jaukiame šeimyniniame trijų staliukų restorane, kuriame buvome vieninteliai svečiai  :wub: Dieviški naminiai spagečiai su baravykų ir trumų padažu beigi tiramisu  :wub: Nakvojome ir paskutine šiluma pasidžiaugėme sodyboje - keistas jausmas buvo, lyg būtume dviese pabėgę į kažkokį kitą pasaulį, be triukšmo, rūpesčių, už lango ūžaujant stiprokam vėjui, jaukiai šildantis prie židinio su filmu.  :wub: 

Semadienį net ir pamegzt kelias eilutes gavau.  :) 

Restar, kokį vykusį megztuką pagaminai  :wub:  Mielai ir aš ką nors savo paauglei numegzčiau, bet jai dabar humanos laikotrpis, ten prisiperka ir nešioja kažkokias "baisybes".  :B​ 

Atsakyti

Tiesa, man labai mezgiminio patarimo reikia - mezgu kojines nuo apačios, gumytė 2x1 ir nieko neišgooglinau, kaip būtų galima tampriai tokį kraštą uždaryti.  :hmm: Gal turit kokių patarimų iš patirties? 

Atsakyti

Lace, šitas būdas lyg ir nieko, kažką esu užbaiginėjus.

https://www.youtube....&index=22&t=83s

Aš tai dabar susigraužiau, kaip tos klaidos nemačiau, juk tiek kartų matavausi tą megztinį.  Jaučiuosi šiandien nieko nemokanti. Pradėjau gailėtis kam į swapą užsirašiau, viskas atrodo nesąmonė, ką esu padarius, ar  norėčiau padaryt. Ai...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 spalio 2019 - 08:55

Lace, su užmetimu. Netinka?

Atsakyti

Labos :4u:,

kiek mezginių per svaitgalį !!!  Restar, koks vykęs megztinis dukrai :wub: . Labai labai.

Lace, mes su vyru 20 nužygiavom, nors oras iš tiesų nelepino, su mielu noru būčiau ėjus visus 30, bet vyro pagailėjau :D  po Camino kasdieninio dešimties dienų ėjimo po 30 , dabar tie 20 tooookia baika atrodo :D , daugiau kaip mėnuo praėjo, o aš vsi dar sapnuoju kad ten einu :wub: :wub:. Mes Siguldoj pasilikom panakvot, toookį puikų šefą viešbutis turėjo, žodžiu laimingi buvom visom prasmėm :D.

Jurgitak, Piumos :wub:  megzteliai mum nesusitraukė, nepasikeitė, atrodo ka viskas savo vietoj. Dabar suknę mezgu iš tos pačios, tik spalva skiriasi. Žinau ka siūlų rūšių melejuonai, nu bet šitai meilė nenugalima turbūt :D :D.

Atsakyti

Kerpena, reikia įsisamoninti, kad mezgi sau :) Ne kitoms.

Dauguma greitos visus rūbus mautis ir matuotis ant savęs. Klausant kiekvienos pastabos, savivertė gali palei plintusus voliotis. Dėl rozečių, dėl apšvietimų, dėl spalvų pasirinkimų, ilgių, pločių...

Dėl ko įdėjau savo kreizi foto su ragais, nors turiu normalių? Nes: lyyyygis, nelyyygis,  kažkaip ant rimtumo pjedestalo užsilipę daug kas: 'o prie ko čia prisikabinus'. 

Atsakyti

niuma, bet jei swapui mezgu, tai jau kitoms :rolleyes:

Ir nervinuosi ne dėlto, kad kas nors ką nors pasakė, bet kad pati tokia žiopla.

O ta dovana, kurią dabar turiu gamybos procese buvo labai keistai priimta namiškių, kurie klausė, kas čia. Tai nežinau kiek mano mergaitei gali patikti ar nepatikti tas keistumas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 spalio 2019 - 09:17

Bet dėl to mes ir esam skirtingos, ir unikalios, ir su savo kūrybom. 

o kad nerimo turim gamindamos, manau, čia natūralu. Aš irgi svarsčiau tarp dviejų vienokių projektų, paskui tarp dviejų kitokių projektų. Bet likau prie pirmosios idėjos. Tik dar niekaip nepradedu.

Bet vakar švarkiuko apykaklą  pagaliau baigiau (iš trečia karto). Galėsiu jamtis swapo :) 

Atsakyti

Gadget - tavo excelis - reiškia skaičiuoji savo išlaidas, tame tarpe ir transportui, ir iš to darai išvadas? Smalsu, kiek transportui per mėn išleidi ir kuo naudojiesi, be viešojo, aišku  :4u: . Nes iš pradžių pagalvojau, kad intensyviai skaičiavai, kiek kainuoja auto, jos išlaikymas ir pan. vs neturėjimas savo auto. Mes irgi svarstėm tą variantą, bet kol kas savas auto is a must, tieisog dėl patogumo ir ne pinigų, o laiko taupymo. Nors didelis turbūt visai neapsimoka, kai jo reikia nedaug. Na, žodžiu, prabangos prekė, faktas.

Lace - kaip smagiai susiskaitė judviejų pabėgimas ♥. Ir galiu net jausti, kaip gamtoje laikas daug lėtesnis ir kokybiškai kitoks. Bet atėjus rudeniui tampu miesto žmogum, nes čia irgi tiek visokių neišnaudotų galimybių. Kai pradėdam pavasarį išvažinėt kiekvieną savaitgalį, tai ničjokiose įdomiose atrakcijose nesudalyvaujam. Jau pasiilgau miesto ir namų :).

Soliuk, aš jau bandžaiu tavęs klausti tavęs apie Camino, tai vis tiek man rūpi - kaip nusprendėt, kas iš šeimos ėjot? Kokias išvadas gyvenimui pasidarei :D. O šiaip - baisiai žaviuosi aktyviu gyvenimo būdu. Dar ir pamegzt spėji  :4u: .

Kerpena - gal tu nedaryk toli siekiančių išvadų  :4u: . Klaida yra tiesiog klaida, ne pasaulio pabaiga ir neapibūdina visko, ką darai ir ką gebi. Nematei iki šiol, nematėm kitos, kol pirštu nepabadė, nematys ir daugiau niekas. Norėjai tokio - ir nusimezgei. Žinoma, visada galim patylėti, bet man kažkaip ta tyla sakytų daugau už kokį nenusaldintą žodį, dar daugiau visko prisigalvočiau. O Niuma teisi - mezgam sau. Bet neteisi dėl padidinto jautrumo. Tiesiog negaliu pakęsti tų vietų, kur visi nusaldintais liežuviais tik žavisi apie nieką. Bet kadangi ten svetimi žmonės, tai koks man tikslas eiti ir sakyti, kad baisus tas mezginys, nerūpi man, tegu kiti apgaudinėja. O kai esam draugės, tai gal galim sau leisti atviriau, ypač, jei rodomės ir kaip ir laukiam nuomonės. Bet mano nuomonė tokia ir tėra - nesuprantu to mezginio, ir čia apie mane. Juk ir esam labai skirtingos. O tu nerealiai gabi, kūrybinga, drąsi, protinga - moki tiek dalykų, kurių aš gyvenime nemokėsiu ir nesiryšiu net pabandyti. Tavo rankinuko pamušalas vis dar kelia teigiams emocijas KASDIEN!

Atsakyti