Restar, aš tokio irgi norėčiau. Ir mano dukros iš manęs atimtų. Kaip raštą mezgi? Čia tas, kur vienoj eilėj gera nukeliama, o kitoj išmezgama? Ar kitas?
laiminga Restar dukrytė su dailiu megztuku. Kokia kasa Koks mergaitės ūgis- suglumino, kad Cotton woolo tik 2 kamuoliukai tokiu raštu tesusimezgė... Sugebi stebuklingai mažai siūlo sumegzt, o mezginį dailų pagaminti
Restar, tokia paaugliška mergaitė su tuo megztiniu. Manau, mano paauglei irgi patiktų.
Liniuka, žinok niekaip klaidos nematau iš nuotraukų, eisiu megztinį pasiimsiu, gal tada pamatysiu.
Užsegimas tai ir man nelabai patinka, galvoju gal dar permegzti. Keisčiausia, kad jis man nesiauras, bet gal iš to lengvumo, plonumo nenori vietoje būti. Gal reikia daryti su daugiau sagų, ar dar kaip
Raštas tas, kur abiejose pusėse gera su užmetimu nuimama, kitoj pusėj išmezgama.
Siūlą reikia pasverti, kad tiksliau įrašyčiau, nepilni 3 kamuoliukai išėjo. Nu baisiai skalsus siūlas. Su mohera tobulai tinka derinti. Super greit džiūsta.
Mergaitė aukštesnė už Qqutę. Vasarą buvo 164.
Nugi ant vieno (.) apatinis kvadratukas ne per vidurį Nu aš gi auditorė, profesinė liga kabinėtis
Restar megztukas puikus Jei būčiau gera mama ir saviškei numegzčiau
Nu, Liniuka, tu tikra auditorė .
Aš tai būsiu gera mama ir kitai sesei megsiu . Ir dar mergaitėms yra kudloto siūlo megztiniams . Bet ir sau kiek planų dar...
Vakaro kavos?
Screenshot_20191027-101532__01.jpg 264,7KB 0 Parsiųsta kartų
Namų tinkinimo laikotarpis, darau ir džiaugiuos, ir dar truputuką planuoju. Daiktai pasistumdo, pasitvarkau (žiūriu iš toli į ponią Kondo), spėjau išskalbti ir užrengti naują nakties drugių patalynę, nueit į Maleficient (mums patiko, diskutavom apie tai, kas yra gėris ir blogis, ir kas taip tik atrodo), pradurt dukrai ausis, pagerti karšto pieno CRUSTUM prisipirkt marinuotų kopūstų, suėst beveik visus su keptu rudeniu iš orkaitės... Nauja sūnaus pusmetalė komoda liko nesumontuota iki galo, bet naujus šešėlius su dukra išbandėm. O kačių paroda... Pa.mir.šom! Lapus grėbti gi įdomiau, ypač, jei nuo ryto saulės nesitiki, o ji nutinka.
Kerpena, pritariu audito ir Restar pastaboms.
Restar puikiai mezga pūkius Einu ardyt poppy.
Šiandien jau net nėrinio nesiveżiojau.... ai, bus dar vakarų prie židinio.
Nugi ant vieno (.) apatinis kvadratukas ne per vidurį Nu aš gi auditorė, profesinė liga kabinėtis
Bet tai geras. Kol nepasakei, niekaip nemačiau.
Restar-labai fainą megztinį numezgei. Būk mano mama😁
Gadget-čia per vieną dieną? Kiek ji valandų turi pas tave?
Vilnius
Saulė teka: 07:09, leidžias: 16:56, dienos ilgumas: 09.47
aha, man irgi seniai susidarė įspūdis, kad Gadget gyvena pagal Enšteino reliatyvumo teoriją- jai diena tęsiasi geroookai ilgiau, nei man..
Rimtai? Saulė teka 7.09? Pas mane ir 10.00 jos nesimatė...