Kerpena oho
Kiek sumezge?o žakardas čia tas mozaikinis?
Kerpena diddarbius tik mezga.
Šiaip gražus daiktas, tik man kliūna apačia besigarbanojanti.
O mano pledukas gaunas kažkoks berniukiškas. Spėju, kad dėl pilko pagrindo... o iš tikro reikėjo neutralaus, t.y. tinkančio abiems lytims. nu žodžiu, kažkoks nusivylimaa savim,spalvų net nemoku parinkt. Persipršau iškart savo swapo mergaitės, jei spalvos neįtiks
4 nemokamas parodas aplankėm su mergičkom: 2 paveikslų, 1 kačių ir 1 senovinių batų bastėjoj. Bernai kadangi nenorėjo, tai gavo ilgą darbų sąrašą. Lafa grįžus - išsiurbta, grindys išplautos, stalas švarus, šiukšlės išneštos . Galiu eit megzti, tik žiauriai miegas ima...
Megztinis tai tikrai didarbis, bet tokio chalatinio tipo jų aš nesuprantu visai, sorry.
Laisvą megztelį. V formos iškirptė su siaura alia antpečio juostele. Nugara ilgesnė nei priekis. Nežinau kaip čia viskas gausis, bet per dvi savaites šiaip ne taip susikristalizavo modeliukas. Dabar tik technines subtilybes susirankiot iš įvairių video ir aprašymų. Pavasariui gal jau turėsiu.
Jurgitak, nu kaip čia pasakius - kad specialiai eiti kažko ypatingo pamatyti, tai gal ne, bet kai šiandien buvo nemokamai ir tieisog buvo ūpas kultūrintis su mergaitėm, tai visai nieko, šį ta naujo sužinojom, man ta bastėja išvis patinka.
Tavo aprašytas megztelio modelis ir man norėtinas. Ale iš video tai nekenčiu rankiotis, reikėtų kokio gatavo receptuko arba iš galvos, bet čia didelė rizika, kad neišeis, kaip galvoj piešiasi.
Jurgitak - padaryk!
Oi, Liniuka net rašto klaidą pastebėjo... Aš geriau neieškosiu . Baisu ir savo rodyti. Aišku, tobulumo niekada nepasieksiu, bet mudvi su paaugliuke pakankamai patenkintos
.
Vėl neleidžia man foto įkelti kažkodėl. Tai žemiau tada adresas.
https://www.ravelry....estar/debeselis