Dar kartelį ačiū visoms už sveikinimus ir linkėjimus
Brac MB įsigudrino slogą pasigaut ir dabar grasinasi sugadint man atostogas, nes aiškina kad pas daktarę varys nu...
Niuma su gimtadieniu!!!
Qqute - kokios tai dar atostogos? Ir kokie planai, kad nuėjimas pas gydytoją ( dėl slogos ...) juos sutrukdytų?
Prie pabaigos su 1 rankovė.
Baigiau ir kitą pradėjau.
Restar, aš irgi vakar baigiau. Tik pradėt nereikėjo, nes turėjau kojinę pradėtą dukrai.Tai ir paėmiau.
Nu man atostogos va. Su vaiku, nes vaikų atostogos gi. O MB matyt biuletenio užsimanė..tai va o kai jis namie su snargliu tai sh pailsėsi, gi aptūpinėt reikia aršiau nei apie vaiką, nes gi ligonis
Qqute, tai tu persikelk atostogas, nes vyras su vaiku pabus .
Kerpena, aš tik rankovę vieną pabaigiau . Bet jau reikia galvot, ką kito pradėt. Tiksliau - kaip. Nes dar tiksliai nesugalvojau.
Beje, pasimatavau dukros megztuką. Tai ką - tinka . Tik reikėtų man dideliu sprindžiu ilgesnio ir pusę sprindžio ilgesnių rankovių. Jai labiau oversize.
Qqute, tai tu persikelk atostogas, nes vyras su vaiku pabus
.
Kerpena, aš tik rankovę vieną pabaigiau
. Bet jau reikia galvot, ką kito pradėt. Tiksliau - kaip. Nes dar tiksliai nesugalvojau.
Beje, pasimatavau dukros megztuką. Tai ką - tinka
. Tik reikėtų man dideliu sprindžiu ilgesnio ir pusę sprindžio ilgesnių rankovių. Jai labiau oversize.
Nu vis dar tikiuosi kad neims to biuletenio su persikėlimu turbūt personalas darbe mane priplotų 😆
Aš vakar vieną kojinę baigiau, kita turėtų greit eit, bet kaip tingiu
Pasimezgiau mėginuką iš merino su kašmyru plius mohera su šilku iš woolyy kur pavasarį parsivežiau..kanda bjaurybė o aš tikėjausi švelnutėlio..kaip neapžiūrėjau kad ne kidmoheris..jau net donegal tvido švelnesnis mėginukas...
Restar nu parodyk dukros megztelį