Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dar kartelį ačiū visoms už sveikinimus ir linkėjimus :) 

Atsakyti

Brac MB įsigudrino slogą pasigaut ir dabar grasinasi sugadint man atostogas, nes aiškina kad pas daktarę varys nu... :hmm:​ 

Atsakyti

Niuma su gimtadieniu!!!

Atsakyti

Qqute - kokios tai dar atostogos? Ir kokie planai, kad nuėjimas pas gydytoją ( dėl slogos ...) juos sutrukdytų?

Prie pabaigos su 1 rankovė.

Atsakyti

Baigiau ir kitą pradėjau.

Atsakyti

Restar, aš irgi vakar baigiau. Tik pradėt nereikėjo, nes turėjau kojinę pradėtą dukrai.Tai ir paėmiau.

Atsakyti

Nu man atostogos va. Su vaiku, nes vaikų atostogos gi. O MB matyt biuletenio užsimanė..tai va o kai jis namie su snargliu tai sh pailsėsi, gi aptūpinėt reikia aršiau nei apie vaiką, nes gi ligonis

Atsakyti

Qqute, tai tu persikelk atostogas, nes vyras su vaiku pabus :).

Kerpena, aš tik rankovę vieną pabaigiau :). Bet jau reikia galvot, ką kito pradėt. Tiksliau - kaip. Nes dar tiksliai nesugalvojau.

Beje, pasimatavau dukros megztuką. Tai ką - tinka :). Tik reikėtų man dideliu sprindžiu ilgesnio ir pusę sprindžio ilgesnių rankovių. Jai labiau oversize.

Atsakyti

Qqute, tai tu persikelk atostogas, nes vyras su vaiku pabus :).

Kerpena, aš tik rankovę vieną pabaigiau :). Bet jau reikia galvot, ką kito pradėt. Tiksliau - kaip. Nes dar tiksliai nesugalvojau.

Beje, pasimatavau dukros megztuką. Tai ką - tinka :). Tik reikėtų man dideliu sprindžiu ilgesnio ir pusę sprindžio ilgesnių rankovių. Jai labiau oversize.

Nu vis dar tikiuosi kad  neims to biuletenio :) su persikėlimu turbūt personalas darbe mane priplotų 😆

Atsakyti

Aš vakar vieną kojinę baigiau, kita turėtų greit eit, bet kaip tingiu

Pasimezgiau mėginuką iš merino su kašmyru plius mohera su šilku iš woolyy kur pavasarį parsivežiau..kanda bjaurybė o aš tikėjausi švelnutėlio..kaip neapžiūrėjau kad ne kidmoheris..jau net donegal tvido švelnesnis mėginukas...

Atsakyti

Restar nu parodyk dukros megztelį

Atsakyti

20191027_111257_medium2.jpg

20191027_111358_medium2.jpg

20191027_111344_medium2.jpg

https://www.ravelry....s/Kerpena/ilgas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 spalio 2019 - 11:46