Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai nemaži tada. Mano 8metė 146.

Tiesa, Vilmak, tas pats bernas. Bet mintinas skaičiavimas ir kitoks - skiriasi....Turi ir dešimtuką, bet 4tas jau antras, kiti 7tukai. Ir svarbiausia, kad nesiskundžia, pamokas ruošia greit, ko jūs ten nesupranta net nežinau. Reiks vyrą siųsti pas auklėtoją konsultacijos. Pernai bent tvirtas 8 buvo...

Sesė dvynė stabiliai 5 iš matematikos neša, nors jau džiaugiasi, kad ėmė daugiau suprasti ir net ima patikti...

Nesugalvoju, ką pusryčiams chebrai gaminti. Sau irgi nežinau, ko noriu. Gal pabadaut iki pietų....

Atsakyti

Mb čirvinių blynų visiems prikepė  :wub: 

Pusryčiaujam. Kojinę išardžiau, nu nesuprantu tai kokio aukštumo keltis pas vaiki. Kojinei kaip man reik ir ta aptempta.Pradžioj mėginau tą trumpintų eilių kulną, be šansų, net neužsimovė...

Megztukams spkalvos išsirinktos tos kaip ir planavau :) dasipirkt nereiks siūlų :D​ 

Atsakyti

Qqte, ačiū :) kelionių NORIU :D 

Aš savo bernam mezgu kaip sau, tik ilgiai skiriasi. Nors Viliui- identiškos, kaip mano. Gyčio vos trumpesnė. 

Atsakyti

Pas mane keltis aukšta bet didelis ir linkis iš apačios, o va pas vaikį ir iš viršaus ir iš apačios daug tai sunku nutaikyt man.

Pietums spagečių pridarysiu su faršu, daugiau neįsivaizduoju ką

Atsakyti

Qqute, na, bent kiek suprasi daugiavaikes :).

Ai, aš irgi blynų užsimaišiau su varške. Bet tik 1 kol kas atsikėlęs. Laukiu, kol kas dar išlįs, kad nereikėtų atskirai kiekvienam kepti.  Pati duonos su keptu kalakutu užkrimsiu, kai užsimanysiu.

Savo aukštakelčiams net nerizikuosiu to kulno. Ypač, kadangi tankiai sukalu, tai tamprumo mažiau dar.

Bėda - noriu megzt labai daug ką vienu metu, o visai nenoriu sėdėti :D.

Atsakyti

Pf, trys ar keturi vaikai visai nedaug. Vasarą maniškiai juda draugų grupelėmis bent po septynis.

Niumukai  :wub:  :4u:  :wub:  :4u:  :wub: esi labai FAJNA. Linkiu dar saikinfai pafajnėti, nes tobulumutobulumui ribų nėra :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:​  Man smagu, kad esi mano draugė.

Atsakyti

Restar tai tau reik to krepšio mezgėjiško kur gali vaikštant megzt.

Restar ai kai vaikai vieno amžiaus tokie paauginti tai nieko su tuo daugiavaikiškumu. Svarbu ne kasdien :)

Atsakyti

Aš jau isgyvenau tuos laikus, kai nuolat būdavo 7-8. Tai tikrai nedaug 4. Tik maisto reikia nemažai :D. Kasdien :).

Krepšio bijau, kad neužteks, dar gebėjimo megzt ir neatsitrenkt reikia :D.

Atsakyti

Niuma, su gimtadieniu :4u: Šviesk ir žydėk :4u:

Aš šian irgi biškį daugiavaikė pabūsiu. M. su draugėm namie gimtadienį švęs. Eisiu cepakų virt. 

Atsakyti

Ačiū :)

o aš va šiandien ne daugiavaikė. Galima sakyt vienvaikė. Nes Vilius jau apmėtęs daiktus ir išsiurbęs išlėkė į lauką. Su Emiliu laukiam 'pyrago'. Sakė valgys. Varškės apkepas orkaitėj. 

Atsakyti

Labas. 

Niuma su tavo diena!!!

parašiau atsiskaitymą. Iš namų išėjau be striukės ar palto 🙈🙈🙈🙈 degalinėj Elektrėnuose pažįstama sako nešalta su švarkeliu, tada supratau, kad taip ir išėjau iš namų.....

Atsakyti

labas rytas, 

Niuma- su gimtadieniu  :birthday2: 

Lauke- vėjas, bet bent nelyja, reiks eiti paskutinių kiemo darbų pabaigt...

Atsakyti