Kokiais tempais?jokių tempų nėr pas mane. Paskutinį megztinį beje aš kokius 2 kart numezgiau jei visus nemažus ardymus skaičiuot. Dabar vaiko kojinę 2 kartą bandau. Pirma per maža
Man tai klausimas ne kaip Qqtė taip greitai mezga, o kada TIEK sunešioja
Man tai klausimas ne kaip Qqtė taip greitai mezga, o kada TIEK sunešioja
Nu nebūtinai sunešioja, o kam reik sunešiot?sunešioju aš tik kojines. O šian va 4 megztukus nesunešiotus į geras rankas atidaviau. Ir jau ne pirmą kartą
qqte, mes vis tiek pavidooolės nes tie patys klausimai. Apie greičius. Aš va tvarkingai- 09.23 pradejau. 10.23 baigiau ir niekam galvos neskauda. O ii- vieną dieną kaklą parodo, po dviejų dienų- kūną. Nu nėr teisybės ant šio svieto (vuokauju ;) )
Niuma taip atroodo gi. Aš grįžus iš Barcelonos pradėjau ir užvakar baigiau. Tai panašiai turbūt. Alia galvokit ką norit
Hm, bet atrodo, ką tik pradėjai. Rimtai
Bet kokiu atveju, visaip kaip gražus, mielas ir kopijuotinas reikalas. Smagu tokių pasigamint, kur tikrai žinai, kad bus dažnai nešiojamas.
Nu ok, einu trečią kartą permegzt apykaklę tam mėlynam dryžuotam švarkui, kur viena pusė apykaklės didesnė.
Aš baigiau mergičkos megztinį ir ... prisiminiau, kad turiu saviškį susiūtais šonasi be rankovių. Tai ėmiausi kaklo apdailos ir pradėsiu rankovę. O ryt galėsiu ir mažei pradėti. Vyras išvažiuoja į laidotuves, jau turiu paruoštukus žemaičių blynams, tai gal nesugaišiu daug bereikalingiems darbams .
Man irgi toks mezgiminis pakilimas, nors ir mažkai tam laiko atrandu.
Ant mano virbalų 631 akis. Sugebėjau surinkti ir dvi eilutes numegzt, Ir vidurnaktis staiga atėjo.
Aš mezgiau mezgiau kojinę o vaiks miegot nuejo, nežinau kiek dar ilgio, tai meginukus pradėjau narpliot seniai planuotus. Ryt vaikai susikels isimatuosiu krikstasuni, dar spalvas paderinsiu ir imsiuos vaikisku..nu nebemazi tie vaikiai jau, greit nebus..
Kokio amžiaus vaikiai? Aš kaklą apmezgiau ir ... galvoju ar tik neardysiu. Nes pirminė mintis buvo kita, kreiziškesnė ir gal geriau ziūrėtųsi prie veido... Ai, imsiuosi rankovių, paskui bus matyt. Ir pirmą kartą sąmonę pasiekė Nitės mintis, kad kiekvienai moteriai reikia įsiuvų, net maiše. Niekada jų nemezgus... Panašu, kad tikrai reikėtų. Reiks ryžtis kažkada pirmam kartui. Niuma, su tavo diena! !!! Linkiu išvengti duobių tavo gyvenime ir rasti laimę kasdienybėje! Bei daug sėkmingų mezginių! Buvo gera su tavim keliauti .
Restar, ačiū
Įsiuvų ir aš dar nemezgus... sakai, bręstam? (visom prasmėm).
Lėta diena laukia. Pasidariau kavos. Lovoj su mezginiu patupėsiu. Vėliau su vaikais pasitvarkysiu ir vis tik išsikepsiu apkepą, nes dar jo noriu. Po pietų grįš vyras iš kaimo (ten Gytis liko atostogaut) ir eisim į spektaklį.
O giminė rytoj suvažiuos kugelio valgyt
Niuma su tavo niolika Linkiu daug pamezgiminių kelionių, jei ne kas met tai kas antrus metus Restar berniukas kaip maniškis-10 metų, mergina 8
Už maniškį abu didesni (8 mete irgi praaugo)