DontStop-nonstop nu labai grazu .
Limit,fb užmačiau,kad kasiūlai gavo zauberball papildyma.ar tu plonuju,kur 800 metru,yra is ko pasirinkti?
bet ar man jų reik?
man ne
JAM reik...
Labas
Dontstop grazus megztukas
Buvom filme Liutas. Patiko labai
Donstop, labai gražus megztukas Labai gražiai spalvas atitaikei, todėl nepriekaištingai atrodo
http://cinema.mosfil.../pyat-vecherov/- 5 vakarai. stiprus filmas.
Labas rytas
Ačiū visom už komplimentus, pastabas, patarimus
Vakar žiūrėjau "Švyturys tarp dviejų vandenynų" (vos gyva šį ryt, filmas labai ilgas, baigiau žiūrėt jau visiškai naktį) - ir nežinau, patiko, ar ne, bet vienareikšmiškai sukėlė daug apmąstymų
Sveikos,
Olaiva, tikrai nusipelnei visų tų aikčiojimų ir pagyrų, pradedant megztuku , baigiant pasiruošimu Kaziukui, pastarasis mano protu išvis sunkiai suvokiamas, kiek laiko turėjo užtrukti visas tas meistravimas? o jau dailumas visa ko, kad pati nemąstydama pas jus apsiprekinčiau, šaunuoliai, tikrai, tikrai.
Mačiau ir Qqutės aprėdytus vyrus irgi tik girti belieka, tiek už tempus, tiek už rezultatus .
Mažutė liemenytė - dailutė
Lace, siūlo tiek spalvą, tiek meilumą, labai gerai įsivaizduoju, tiksliau sakant net vaizduotis nereikia, nes tokį pat šiuo metu čiupinėju, vis tik grįžau prie kažkada pradėtos kepurės, aną kartą pavedė žurnale įvelta rašto klaida, tai supykusi nieko nebedariau, dabar po poros ardymų, spėju, kad kažkas bus
oi, nukrypau, išties tai norėjau pagirti Lace užmestuką, man tikrai labai gražu, dydis pataikytas s točnastju da milimietra, modelis irgi absoliučiai tavo, tikiuosi, kad prisijaukinsi ir džiaugsiesi savo prabangybe
Donstop, nespėk nusisukti, o tu ir vėl rodaisi, nors sakai užtrukai mėnesį, bet dar į tarpą kiek visko buvo parodyta. Spalvos ne mano, bet kaip mėgstama sakyti ne man ir mezgei, o numezgei dailiai, o dar jei be jokio aprašymo, tai jau visai šaunuolė, čia jau tikras iššūkis
labas rytas
Labas rytas, nors nelabai jis labas. Vis dar galuojuosi. :wacko;
labas
taig ivakar vakare jau buvau apsidžiaugusi, nes į vakarą stabilizavosi, kaip man atrodė, mano vestibuliarinis aparatas. o šiandien ryte vėl svaigulys bet jeigu tokei dalykai vyksta, taigal kaip norsi r pasibaigs
o stabilizavosi tai mistiškai prieš penketą metų, kai turėjau panašų reikalą, tai svaigimo pabaiga sutapo su tuo, kad sukramčiau keletą graikiškų riešutų. tada tikrai galvojau sutapimas. o vakar, kai svaigimas dingo po to, kai pakramčiau karališko riešutų mišinio (ten visokie pekanai, migdolai, razinos ir spanguolės), va tai nustebau belenkaip. nu negali būt.
dar vakare išgėriau nošpos, nes labai kažkaip spaudė kaklą. irgi sakyčiau padėjo.
tai vat tokie įdomūs reikalai.
tik prie ko čia riešutai
tai šiandien, kai pajutau, kad vėl svaigstu, kramtau riešutus su nošpos tabletka
ir miegu miegu miegu.
užvakar nuo 20 val iki ryto, vakar nuo 21,30. ankstybė tokia man nebūdinga. mielai numigčiau ir dabar.
p.s. ar sekate tą siaubingą merginos dingimo istoriją? pas mus darbe tai smarkiai. ir baisu, ir gaila, ir mistiška