Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kai kyla mitys dera-nedera spalvos, pažiūrinėju čia :)

https://www.instagra.../p/BzsSElmAl1F/

Atsakyti

Mano akim tai paprasti mėlyni džinsai su viskuom dera :).

Bet jau kiek kikenau iš tos foto tavo :D. Labai gražiai atrodai :). Megztuką parodysi iš naujo, kai išplausi, OK?

Susigaudžiau netyčia, kad megzt poliklinikoj ir neteks visai... Nes nuvežu dičkį, lekiu pas mažę į koncertą, tada iš jo - pasiimt dičkio. Arba kviečiu jam Bolt... Jau pora sykių pasinaudojau, tobula, kai pati negali persiplėšti...

Atsakyti

Aha, gražus rytas ir man buvo. Vežiau prieš 7 savo sirgalių (mažąjį) į mokyklą matematikos atsiskaityt. Geriau būčiau nevežus, nes vis tiek tik 4 gavo... kas čia darosi su ta matematika mano vaikams....

Paskui saulė labai pliskino į akis besėdint ant sofos, bet niekaip neprisiurošiau iki paštomato palėkti, kad ja pasimėgauti. Dabar irgi nesinori eiti...

.

saulės nebuvo nei spindulėlio...ir nėra...krenta drėgmė..bet bent vėjo nėra....

ar aš ką maišau, bet ar ne jis- tas prizininkas skaičiuotojas mintinai? :huh2: 

Atsakyti

Beje, vakar blizgiuko etapas - megzk rankoves - buvo pasiektas!!!!

Atsakyti

Nu va, kaip Ristina rodo tam variante, man su ryža dera.

Su mėlyna- abi per šaltos spalvos. O aš mėgstu šiltas. Bet čia kalbu tik apie savo garderobą. Neabsoliutinu. Mezgu, nešioju, kas pačiai patinka.

Čia buvo toks experimentas, kurį bandau prisitaikyt. Derinys jis ir džinsai pakolkas atrodo per prastas dėl medžiagų ir spalvų. Jei patiuninguosiu, gal ir prilips. 

Atsakyti

bet kad pas tave Niuma, ne visai grynas baklažanas.

toj fotkėj tai net plaukų spalva tokia prisitaikius :D

pirkau suknele Undress One Dress Kaune, kai važiavau į Klngrd. įėjus iškart čiupau tokią oranžinę, pardavėja iškart, va, yra tokia ir jūrbanginė, man rodos jums ši spalva labiau tinka :D aš pasimatavau abi. abi nusprendėm, kad tikrai man labiau tinka mėlynos ir žalios. nusipirkau tai trečią, mėlynai žaliai languotą :D

ką norėjau pasakyt :hmm:   du dalykus: kas vilioja akį išorėj, nebūtinai viliotų akį "ant tavęs" . ir kad spalvos tikimas nuo aplinkos faktorių priklauso. pvz man šviesios netinka spalvos ne dėl plaukų spalvos, o dėl odos. ji patampa dar labiau riužava. tai ir džinsų mėlynumas gali būt labai įvairus.

mažum pakeist plaukų spalvą, dabar taip pagalvojau :hmm:

o dangau, prisikuria tų leiblų visokiausių :oh: ONE DRESS pirkau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 25 spalio 2019 - 16:04

Katuk į kokią keistum?

Atsakyti

Katuk į kokią keistum?

norėčiau kokios nors šiltos, tokios čiutčiut  patamsintos šviesios :D nenoriu kardinaliai. o be to tamsios man irgi jau nebetiktų, dėl tos pačios odos spalvos

Atsakyti

nuvat kažkas panašaus kairėj

349a9dc9-0480-445e-9d0e-c9717b8dad49.jpg

Atsakyti

Priedas  red-hair-brittany-snow.jpg   214,34KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Susidubliavo :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 25 spalio 2019 - 16:17

šita jau perdaug ryžoka. ar tu čia sau?

Atsakyti