Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu bet visos atnaros vis tiek rankinės būtų, o tas fabričnumo neprideda. 

Atsakyti

Liniuka, tavo ne su dviem adatinėm mašina? Ar sau dar ką su ja mezgei? Nes nepamenu, kad ką būtum rodžius.

Atsakyti

Pamenat, sakiau, kad į stulpą smilkiniu atsitrenkiau :D tai va, galvojau pradėsiu jau dantistų lankymo etapą, bent nuo higeinos. Tai jau kelinta diena išsižiot negaliu-skauda.

MB kažkad studentas būdamas Lietryčio priede  Lelijos rūbus reklamavo :D tai jo-stiliukas toks pat. Bet ji gal išsilaiko iš eksporto, kokių nors uniformų :hmm: 

Ir beje šiandien ryte sakė,kad turi per mažai megztinių. Mintis nebuvo apie rankom megztus :D tiesiog nerado kuo apsirengt. Tai aš jį nuraminau, kad turint daug dar ne faktas, kad bus kuo rengtis :D​ 

Atsakyti

Nu bet visos atnaros vis tiek rankinės būtų, o tas fabričnumo neprideda. 

vansi yr kur tobulėt ir praktikuotis :)

Atsakyti

Jo, viena adatinė pas mane. Esu šio bei to pabrolinus, bet  viskam trūksta apdailos, vis patingiu :B​ Turbūt reiktų susikaupti ir kokį savaitgalį tam paskirt. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 25 spalio 2019 - 13:09

qqte labai gerai atrodo su savo golfuku. Ir gal labai gerai nupasakojo, bet man atrodo net nuotraukoje matau tą siūlo meilumą.  :rolleyes:

Buvo toks gražus rytas. Šiandien kiek vėlavau į darbą, ėjau į polikliniką, taI tokio pakilumo ir grožio rytas (gal jau diena) buvo, o dabar pažiūriu pro langą - pasibaigęs tas grožis, apsiniaukę...

Labai smagiai mezgasi Vernito pusalpakė, kur niuma kažkada aprūpino. Nežinau, kaip nešiosis. Jaučiu bus per karšta ir greičiausiai durs.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 25 spalio 2019 - 13:43

Aha, gražus rytas ir man buvo. Vežiau prieš 7 savo sirgalių (mažąjį) į mokyklą matematikos atsiskaityt. Geriau būčiau nevežus, nes vis tiek tik 4 gavo... kas čia darosi su ta matematika mano vaikams....

Paskui saulė labai pliskino į akis besėdint ant sofos, bet niekaip neprisiurošiau iki paštomato palėkti, kad ja pasimėgauti. Dabar irgi nesinori eiti...

Kerpena, man irgi labai smagiai mezgėsi skara.

Staiga supratau, kad poliklinikai neturiu mezginio beveik... Nes dukros jau visai pabaiga prie pat, nors vakar nebepajėgiau tų kelių eilučių antaros ir siūlės sutvarkyti. Reikėtų mažei pradėti, bet niekas neapskaičiuota dar...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 25 spalio 2019 - 13:17

Restar, ne tik tavo vaikams.. ir ne tik su matematika...

Vėl grįžtam į laikus, kai Vilius mokosi ten, kur būnu aš. (mezgu, bet prižiūriu, nes balai- tragedija .. jam jie joks stimulas ir jokia motyvacija gaut geresnį balą).

Paprašyk jo nufotkint... :)

Priedas  dryzis.jpg   126,66KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Puikiai nufotkino!

Atsakyti

Niuma, nu bet ragiukai ir nosytė tau labai tinka :)

Ir tu man žioplei paaiškink, kodėl šitos spalvos prie mėlynų džinsų netinka :hmm: Va prie žalių kelnių tai nekažką :B​ 

Atsakyti

niuma, labai gražios spalvos.

Tik susidaro kažkokio kreivumo įspūdis. Gal neapsitampei, ar dar neskalbtas?

Atsakyti

Nesusidėliojau, nes maiviausi ir neskalbtas. Bet sakau, ir siūlas toks.. kimbantis. Neprisijaukinus aš jo.

Liniuka, tiesiog spalviškai - pažiūrėk į baklažaną. Žalia- vioetinė - tos spalvos, kurios draugauja.

Violetinė-mėlyna mano akim nedraugauja. 

Atsakyti