Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Natsumio liko keletas eilučių kūno, tada žiūrėsiu, siūsiu šonus ir bus verdiktas. Bet kokiu atveju atidėsiu jį biškį, nes reik swapą judint ir pledą numegzt.

Bet tiek visko noriu megzt..... ir šito parodyto noriu....

Ai, pledukas bus pilko pagrindo su spalvotais langeliais viskas ripsu.

Kažkas panašaus Priedas  Screenshot_20191025-103326_Pinterest.jpg   193,58KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 25 spalio 2019 - 10:34

Mane tas half brioche raštas visą gyvenimą vežė. Nors ėdrus siūlo, bet ne taip užknisa kaip ripsas kažkodėl. Dar truputį pamedituosiu ir, ko gero, reiks pirkt... Nors kai pagalvoju, kiek rya nupirktų ar nemokamų, kur dar nemegzti....

Atsakyti

aha tas visko noriu ir mane ištikęs yra, betgi vaikams pažadai dar swapas nežinau ar šiemet iki savo norų prieisiu (tas nuo siūlų pirkimo kažko nestabdo visai)

Atsakyti

o tas half brioche kaip mezgamas raštas?čia kur gerąją į apatinę eilutę mezgi?

Atsakyti

Ai, aš paršelis apie qqtės mezginį nutylėjau....

Nu bet kad tę reik čiupinėt, o ne pilką neįdomią fotkę žiūrėt :D​ 

Atsakyti

Aš tai mezgu su užmetimu visada, nors žinau, kad yra ir kitas būdas. Tai tas užmetimas su gera akim tik vienoj pusėj, kitoj susimezga. O dabar mezgu su užmetimais iš abiejų pusių, tai dar puresnis raštas, tas gal full brioche yra. Ir man užteks siūlų, abiejų, nerealu! Aišku, megztinis galėjo būti ilgesnis, bet tobulai atitaikiau ilgį, kad užtektų siūlų. Netyčia :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 25 spalio 2019 - 11:10

nu nesakykit kad trumpas, pati žinau tik tiek siūlų turėjau

ir nuotraukos kašmyro meilumo neperduoda

attachicon.gif20191025_081447.jpg

https://www.ravelry....cts/qqte/redy-3

reik vistik imt 1500 metrų megztukui nes 1250 šiek tiek mažokoka :)

Vien nuo vaizdo šilta. Laaabai puikus!!! Kokio, sakai, lengvumo?

Atsakyti

Ataskaitos nebus, nes nenuėjau, nors be reikalo. Vietoj to pasirinkau užėjimą į kelias pardes, nes sugalvojau vyrui nupirkt megztuką. Viena iš tų pardžių Lelija. Retai aš joje lankausi, bet kiekvieną kartą užėjus atrodo, kad laiko mašina nusikeli 30 metų atgal. Asortimentas :blink: Pardavėjos :blink: Kas trečią deganti lempa, nu tai tokia prieblanda. Gal, kad baisių rūbų nesimatytų :hmm: Vyriški megztukai absoliučiai Gariūniniai, kaimo diedukų stiliuko po 60 eur :blink: Nu žodžiu, pasišiurpinau ir parėjau sutaupius :D​ 

Atsakyti

Buvau pas dantistę. Natūrali  MĖ dietą dar bent porai val. Išsikankinom abi, nes sugebėjo paskutinio krūminio danties dalis iš žandikaulio vidinės pusės atskilt. Priėjimas- tragiškas. Galvojau, atkabins man tą žandikaulį bandydama susigrūst su visu grąžtu. Ir tai dar nepabaiga, pasirodo. Nespėjo visko šiandien, nors ir taip dvigubai ilgiau dirbo, nei užregistruota buvo.

Atsakyti

Ataskaitos nebus, nes nenuėjau, nors be reikalo. Vietoj to pasirinkau užėjimą į kelias pardes, nes sugalvojau vyrui nupirkt megztuką. Viena iš tų pardžių Lelija. Retai aš joje lankausi, bet kiekvieną kartą užėjus atrodo, kad laiko mašina nusikeli 30 metų atgal. Asortimentas :blink: Pardavėjos :blink: Kas trečią deganti lempa, nu tai tokia prieblanda. Gal, kad baisių rūbų nesimatytų :hmm: Vyriški megztukai absoliučiai Gariūniniai, kaimo diedukų stiliuko po 60 eur :blink: Nu žodžiu, pasišiurpinau ir parėjau sutaupius :D​ 

tai jau geriau mads garažan nuėjus būtum ir nubrūžinus paskui tą megztuką :) gi kam tau brolis kitaip jei dar vyrui megztukus pirksi :)

Gadget nu beveik 250 gr lengvumo :)

Atsakyti

Man vyrai ir naminiai megztukai neseksualu :D​ 

Atsakyti
nu kai su broliu gerai pasidarbuosi tai ir megztukas fabričnas bus
Atsakyti