Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, parekiti garsiai, gal ir man pavyks pamegzt pardej. Bent pasvajosiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 24 spalio 2019 - 22:42

Kur čia Vincio nebus?

Nesu laužusis į svetimas mašinas,

Ir mašinos pamiršus, kur pasistačiau, nebuvau. Nors aš mažai važinėju. Prisimenu, kai tik pradaėjo daugiaaukštės aikštelės atsirast, tai vyras pasakojo, kad būdavo jam, kad pamiršdavo, kur mašinos ieškoti, kol įprato įsiminti, kokiame aukšte ir sektoriuje pasistatė,

O mano kolegei buvo toks bajeris kažkada. Po darbo turėjo susitikt su seserim. Laukia ji sutartoj vietoj. Atvažiuoja sesers mašina, sustoja. Ji prieina, atidaro duris ir jau kelia koją ir tada pamato, kad mašinoj ne sesuo o vieno žinomo vyro žmona. Nenoriu čia minėti pavardžių. Tai kolegė vos infarkto negavo. Pasirodo toji žymi moteris važinėjo tokia pačia mašina, kaip jos sesuo,

Mano mezginys juda pabaigos link. Galvojau, kad užbaigsiu šiandien kūną ir liks tik  tik užsegimo juosta, bet ne taip viskas darosi, kaip norisi. Matau kad jau miegoti metas. Netgi seniai buvo,

Atsakyti

esu lipus į svetimą mašiną  :D  ir man iki šiol toks įspūdis, kad ji net atsirakino , t.y. paspaudžiau raktelį , sumirksėjo, priėjau, atsidariau dureles, įkėliau vieną koją...ir moviau lauk...maniškė stovėjo gal už poros mašinų...

bet man buvo ir taip, kad nusėdo elementas raktelyje, gerai, kad netoli raktų remontas buvo, nuvariau ten, stoviu eilutėje, už manęs atsistojo kaimynas....irgi to paties..na aš ir guodžiuos, kad ,va, gerai, kad dirba tas remontas, o tai kaip grįžčiau dabar namo...O jis sako:" o raktu rakint nebandei? "   :D  

Man iki jo pasakymo nebuvo dašilę, kad dar ir  rankiniu būdų galiu atsirakinti... :oh:  :lol:  o laikiau save protinga... :lol: 

pasakykit urvinei, kur ir kada  jūs ten tos tetos tas transliacijas žiūrit...( instagramą susikūriau  :D​ )

Atsakyti

Pasikūriau židinį, pamezgiau blizgiuką.

Svetimon mašinon roviausi, paauglė būdama. Gi aišku, jei uazikas sustoja prie mūsų pašto dėžyno, tai ten turi būti tėtis!!!

Šiandien buvau Vingio parke. Ėjau jo kraštu, ir bendro nutilimo minutę prisiminiau tėtį - kaip eidavom mišku, gilyn, neskubėdami, su plyta gero šokolado.

Atsakyti

Vilmak, kaip nors taip

Priedas  Screenshot_20191025-004212.jpg   90,28KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kad nereiktų mokytis šeštadienio atsiskaitymui tai virtuvėje spinteles sugalvojau išsivalyti, dureles nuvalyti 🙈🙈 kas mokysis atsiskaitymui nežinau. Visai jau ir namus išsisiurbčiau, bet gal tegu kaimynai miega..... 

Atsakyti

Kerpena, pirty Vincio nebus.

Atsakyti

Vilma susirask wickedlynx ar olga kondratjeva instagrame, patapk sekėja ir karts nuo karto bus ta teta. Jei tu apie šitą.

Apsirengiau naują paprastuką. Eisiu dar siūlų pirkt. Nes dar noriu šviesaus ir dar ryškaus. Randono pvz ir pieniško. 

Atsakyti

Apsirengiau naują paprastuką. Eisiu dar siūlų pirkt. Nes dar noriu šviesaus ir dar ryškaus. Randono pvz ir pieniško. 

Iš wooly užsisakinėsi? Noriu jungtis😉

Atsakyti

nu nesakykit kad trumpas, pati žinau tik tiek siūlų turėjau

ir nuotraukos kašmyro meilumo neperduoda

Priedas  20191025_081447.jpg   114,16KB   2 Parsiųsta kartų

https://www.ravelry....cts/qqte/redy-3

reik vistik imt 1500 metrų megztukui nes 1250 šiek tiek mažokoka :)

Atsakyti

Liniuka aha iš wooly, gali eit rinktis :)

Atsakyti

Labas rytas,

qqte, labai fainas :wub:  labai jaukus :wub:  Ir visai neatrodo, kad per trumpas. Man tai tobulas :4u:

Atsakyti