Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar nugi nieko idomaus-patį psprasčiausią golfuką su anpečių rankovėm. Iš wooly kačmyro kandžių spalvos. Daugiau ardžiau nei mezgiau, bet rezultatu patenkinta. Nežinau kaip su premjera. Karššta man dar su tokiais

Atsakyti

as jau atidariau megztu sukneliu  ( taip taip, cia ta kuri  sukneles vartoja kaip keiksmazodzius :D tas yr, baisiai  RETAI )  sezona. megzta suknele ir plona odinuke, yr geras reikalas :)

Atsakyti

Lusasita jo ir aš apsivelku megztą suknią jau. Darbe tai gerai bet lauk išeit ir prasieit su striuke tai grįžtu šlapia. Nu va o naują kačmyriuką gaila priprakaituot.

Pradėjau kojines vaikiui bet nepataiksu akiu skaičiaus, vis maža

Atsakyti

Kokios dar megztos suknios? Kuklūs kailinukai ir šilkai  :B​ 

Atsakyti

Prirašiau, bet neleido postint.

Restar, turiu sijoną vieną, -juodą. Suknelių periodas dabar pas mane. Su jom paprasčiau. 

Dar skalbsiu ir žiūrėsiu ar siūlas keisis.

Turiu mintį dėl dekoravimo. Arba ją išsigryninsiu, arba išmesiu. 

Žodžiu, tokiais tempais atrimiausias pasirodymas pirty.

Ai, tiesa, Vincį ištiko reikalai tą savaitgalį, negalės dalyvaut pirty.

Atsakyti

As tėvus painformavau kodėl tą savaitgalį jų su gimtadieniai nesveikinsiu o anksčiau arba vėliau sveikinsiu. Pakikeno. Neįsižeidė. Sakė dzin tie gimtadieniai nereik prie datų prisirišt.

Niuma kiek akių tu Gyčio kojinėm dėjai?

Atsakyti

Nebus Vinčio  :cray: ...

Nu Vilniuj megztų suknelių dar nereikia. Žmonės ir trumpom rankovėm dar vaikšto. Tiesa, ne visi, bet nešalta.

Atsakyti

Qqte, vienom 52 (bambukiniai, tampriau mezgu), kitom 48 (metaliniai). Nr. 2 virbalai. 100 g- 420 m. 

Atsakyti

Nebus Vinčio  :cray: ...

Planuoja kažkurį savaitgalį savo parduotuvytėj susiėjimą, pasimezgimą klienčių organizuot. Teks važiuot į Kauną važiuot. 

Atsakyti

23???

Atsakyti

Nežinau dar datos :) Bet nuo rudens ir šeštadieniais iki 14 val dirba.

Atsakyti

Nelabai baisiai noriu su kitom klientėm, noriu su šitom klientėm ir Vinciu :).

Atsakyti