Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas

aš esu laužusis į kitą mašiną 😂😂😂 vienoj pusėj bandžiau atrakinti, bet raktelis tik puse tilpo. Tada keleivio pusėj pabandžiau atrakinti ir tada galvoju lipsiu per bagažinę 🙈🙈🙈🙈 nuėjus prie bagažinės pažiūrėjau i veidrodėlį salone ir supratau kad čia ne mano mašina 😂😂😂😂😂 ilgai priėjus prie mašinos pažiūrėdavau į numerius 🙈🙈🙈

Atsakyti

Oi Faraway🤣🤣🤣gerai, kad aš bent jau nedegalvojau bagažinės imtis🙈

Atsakyti

Esu ir aš bandžiusi ne savą atsirakinti, gal net porasyk. Labai nesilaužiau, greit susivokdavau.

Atsakyti

O kuri čia nebandėm :D​ 

Atsakyti

O kuri čia nebandėm :D​ 

:rolleyes:

Vairavau dvi  raudonas, dabar melsvą - sunku su kuo nors supainiot šitoj kibirinių mašinų šaly :lol:

Atsakyti

Pilkų mašinų šaly, norėjai pasakyti?

Atsakyti

Išdžiuvo mano kašmyriokas

Nesusitraukė. Gerai.

Bėda kad man vystosi priklausomybė tokiems siulams

Atsakyti

Pilkų mašinų šaly, norėjai pasakyti?

cinkuoto kibiro  spalvos :D

Atsakyti

Aš tai pamenu mano mama turėjo žalią ir mėlyną kibirus...gal ir dabar turi..pas mane namie žydras kibiriukas...

Atsakyti

Qqute, jau pamiršau ir ką, ir iš ko mezgei :). Tai ryt premjera iš tavo kabineto ar patiltės, jeigu vis dar geras oras bus?

Niuma, tikrai ir raštas gi kaip dryžiai. Bet man kol kas matosi gražus perėjimas, smagu, kad sau idealiai prisitaikei dydį. Laukiam pasirodymo? O gal ne tik prie kelnių, bet ir kokio sijono tiks? Ar nepripažįsti šiuo metu sijonų?

Jo, mūsiškė skardinio kibiro spalvos :D. Dabar norėčiau spalvotos, tieisog iš principo. Bet šitam sudėtingam pasirinkime spalva bus, ko gero, paskutinis kriterijus, pagal ką rinksimės.... Tik juodos tikrai nenoriu, balta irgi nepatinka, bet susitaikyčiau  :B , jeigu visa kita būtų idealu.

Gadget, kur perki artišokus - šviežius ar marinuotus? Mudviem su Qqute jie patiko marinuoti salotose Barselonoj, visai norėčiau ir namie pabandyt. Prieš tai buvau valgiusi tik Prancūzijoje... trečiam kurse :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 24 spalio 2019 - 18:07

Premjera iš patiltės - balsu juokiausi iš už sodinamų viržių.

Ramus naminis vakaras, rūpinuosi grožiu ir balerina. Viržių prisodinau balkoną, atnaujinau krokus ir tulpes  :wub: 

Artišokai marinuoti, 2 litriukai, PROMO.

Atsakyti

Šviežių IKI būna.

Atsakyti