Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nu tai skant gaunam ir iš kart sveriam kiek sveria, jei daugiau 100 gr. ir žavinga vadinas katuko :D

mano kol kas idėja ribų neviršyja, nežinau ar žavinga ale kai gaminsiu sudėsiu visą meilę, o tos tai nepasversi :D

Atsakyti

Aš dar pusantros dienos pabuvau namie, lovoj su arbatom. Padėjo.

Vakare su drauge pasikultūrinau spektakly. Valandos trukmės, fainas. Apie kartų santykius, tėvo-sūnaus nesupratimus vienas kito. 

Pabaigiau Barseloninį dryžuotuką. Tinka idealiai. Dar neįsimylėjau, nes spalvos ne mano garderobo. Ir siūlas ne mano glostymo. Skalbsiu. Stebėsiu. Derinsiu. 

EIlėj- swapas ir žieminės suknelės viršaus taisymas. 

Turi omeny tą, kur nuo viršaus mezgei? Nes aš dryžių ten nemačiau ir įsivaizdavau, kad išeis toks kaip pereinamų spalvų. Aš tą savo iš to paties viengubo siūlo, tai įsimylėjus šį rudenį. Stabdau save nuo nešiojimo kasdien, kad skylės neatsirastų, nes sau dabar nemezgu, tai neturėsiu kuo apsirengt :). Pirmas apsivilkimas kiek išgąsdino, atrodė, kad kutens, bet paskui ničnieko blogo nebejaučiau. Nešiojasi puikiai (neskaitant kelių nusirutuliojimų prie pažastų, kurie lengvai nusiima), tokiam tarpsezony ar gerai šildomose patalpose nepamainomas rūbas.

Ir dar kad mano dukros išaugino kalbantį kirminą. Fufufu, kirminai mano didžiausia gyvenimo baimė, o dar ir kalbantis....

Šitą pastraipą perskaičiau atsietai nuo ankstesnės. Ir akis išpūčiau :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 24 spalio 2019 - 09:51

Taigi ir sakau, kad kol kas idėjos nežavi :D​ 

Atsakyti

Restar, tas pats. Bet natūroj vis tiek pasidryžavo spalvos. ir pats raštas. 

Niuma, lokios ten spalvos ne tavo?

Priedas  71203854_3072911209417784_4263830539745624064_n.jpg   216,95KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  71401963_407894096538913_5666341450145595392_n.jpg   135,22KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Man tai gražios :D​ 

Atsakyti

Swapinu  :wub: 

Atradau gražių siūlų tašką, bet negaliu sakyt, nes ten ir swapo mezginukui radau siūliukus  :B 

Vaikų atostogos tuoj, žiūriu dienyne atostogoms tik užduotis rašo mokytojos.trumpa ta savaitėlė bus . 

Atsakyti

Katukai, spalvos gražios ir man :) Bet prisijaukint reikia. Nors tamsiai violetinę bliuskytę turėjus ir nešiojus. 

Ir tokių spalvų pvz. prie džinsų 'nematau'. Bet matau prie kokių žalių kelnių. Vadinasi, dar vienas pirkis laukia :)  Arba prie ryžų, kurias turiu. 

Atsakyti

Swapinu  :wub:

Atradau gražių siūlų tašką, bet negaliu sakyt, nes ten ir swapo mezginukui radau siūliukus  :B

bet ten ne tik tie swapiniai siūliukai? :) ir tie swapiniai gal ne tik ten  gyvena ?  :D​ 

Atsakyti

Mano swapinis reikalas toks abejonėse. Labai keistas gavosi. Jeigu jį užbaigčiau, tai labai greit swapinę dovaną turėčiau. bet abejoju labai, ar nereikia ką nors kito gaminti. Tai kol kas sustojęs procesas

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

aš apie swapą dar negalvoju  :B bet gi dar daug laiko yra, ane?  :rolleyes: 

turiu asmeninį prašymą kaunietėms - gal kuri būnat netoli Baršausko gatvės ir galėtų man kvepalus nupirkti ir atsiųsti?  :rolleyes: 

Atsakyti

Sapnavau, kad senamiesty, turbūt Vln, nors labai priminė Vilko valandą, pamečiau mašiną. Pastačiau ir niekaip nerandu...

Tau tai sapnas, o aš tikrovėje buvau pametus. Vos neišlaužiau durelių bandydama atidaryti svetimą mašiną, spėjau beveik apsižliumbti nuo minties, kiek aš ten prasėdėsiu, kol atvažiuos pagalba ir tada pastebejau, kad sėdynės tai ne mano, o ir mašina ne mano. Nuo tada darbe, griežtai toje pat vietoje, bent jau eilėje parkuojuos. 

Atsakyti

Lace. .Asssss Rašyk ko nori

Atsakyti