nu tai skant gaunam ir iš kart sveriam kiek sveria, jei daugiau 100 gr. ir žavinga vadinas katuko
mano kol kas idėja ribų neviršyja, nežinau ar žavinga ale kai gaminsiu sudėsiu visą meilę, o tos tai nepasversi
Aš dar pusantros dienos pabuvau namie, lovoj su arbatom. Padėjo.
Vakare su drauge pasikultūrinau spektakly. Valandos trukmės, fainas. Apie kartų santykius, tėvo-sūnaus nesupratimus vienas kito.
Pabaigiau Barseloninį dryžuotuką. Tinka idealiai. Dar neįsimylėjau, nes spalvos ne mano garderobo. Ir siūlas ne mano glostymo. Skalbsiu. Stebėsiu. Derinsiu.
EIlėj- swapas ir žieminės suknelės viršaus taisymas.
Turi omeny tą, kur nuo viršaus mezgei? Nes aš dryžių ten nemačiau ir įsivaizdavau, kad išeis toks kaip pereinamų spalvų. Aš tą savo iš to paties viengubo siūlo, tai įsimylėjus šį rudenį. Stabdau save nuo nešiojimo kasdien, kad skylės neatsirastų, nes sau dabar nemezgu, tai neturėsiu kuo apsirengt . Pirmas apsivilkimas kiek išgąsdino, atrodė, kad kutens, bet paskui ničnieko blogo nebejaučiau. Nešiojasi puikiai (neskaitant kelių nusirutuliojimų prie pažastų, kurie lengvai nusiima), tokiam tarpsezony ar gerai šildomose patalpose nepamainomas rūbas.
Ir dar kad mano dukros išaugino kalbantį kirminą. Fufufu, kirminai mano didžiausia gyvenimo baimė, o dar ir kalbantis....
Šitą pastraipą perskaičiau atsietai nuo ankstesnės. Ir akis išpūčiau .
Restar, tas pats. Bet natūroj vis tiek pasidryžavo spalvos. ir pats raštas.
Niuma, lokios ten spalvos ne tavo?
71203854_3072911209417784_4263830539745624064_n.jpg 216,95KB
0 Parsiųsta kartų
71401963_407894096538913_5666341450145595392_n.jpg 135,22KB
0 Parsiųsta kartų
Sapnavau, kad senamiesty, turbūt Vln, nors labai priminė Vilko valandą, pamečiau mašiną. Pastačiau ir niekaip nerandu...
Tau tai sapnas, o aš tikrovėje buvau pametus. Vos neišlaužiau durelių bandydama atidaryti svetimą mašiną, spėjau beveik apsižliumbti nuo minties, kiek aš ten prasėdėsiu, kol atvažiuos pagalba ir tada pastebejau, kad sėdynės tai ne mano, o ir mašina ne mano. Nuo tada darbe, griežtai toje pat vietoje, bent jau eilėje parkuojuos.