Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu va ne viskas Lidl valgoma.

Aš po valgomų troškintų wc durų nespėju varstyt :) (kartais man taip sureaguoja pilvas)

Sėmenų aliejus skanu bet reik nueit pilstomo.

Mama aną dieną skambina sako vaje kokį kartų nusipirkau. Sakau tai kur pirkai, nugi eiliniam prekybcentry.Norfoj gal. Tai kur nebus kartus...

Atsakyti

Prikepiau ir 12 - kastasy skarda caucainių?

Ar jie amerikoniško diametro, bent po 20 cm?

Atsakyti

Ne jie maziukai, 3cm max

12 vienai personai yr patc tas kokiom 2 su puse dienom, nu net gal 3😂😂😂

Atsakyti

Qqte, kur perki pilstomą?

Aš gundausi, bet niekaip neprisiruošiu iš ūkininkų nusipirkt šviežiai spausto saulėgražų aliejaus.

Itališką olio nuovo tai labai mėgstu ir giriu.

Atsakyti

Man rauginti kopūstai skanu su nerafinuotu saulėgrąžų aliejum. O sėmenų -jo, reik.šviežio. beje pirkau LT ir mxm Linkėjimai iš kaimo. Kokie skanūs po šitų Klngrd, mmm. Apsivalgymas. Tik man panašiai kaip qqtei, ir švieži suveikia. Matyt mikroflora kažkokia ne ta.

Buvau cementovkėj. Boulingas. Nu, be balso, bet buvo smagu. Radau  likimo draugių.

Aišku kad nemezgiau

Atsakyti

Sveikos

Kažkokie nekalbadieniai užėjo. Swapo dar nepradėjau ir pirminė mintis jau nebe tokia gera atrodo... Bet laiko dar yra :)

Kažkodėl šiemet visai nenoriu raugintų kopūstų, matyt organizme netrūksta to, ko yra kopūstuose. 

Atsakyti

Pilns Lidlas nevalgomų daiktų: buitinės chemijos, drabužių...  :angel2:  :angel_not: 

Labas, pilstukininkės ir prijaučiančios,

Labai smagu skaityt atsigavusį katuką  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas :)

Katuk aš tai galvoju gal nuo druskos taip. Nes man ypač sūresni taip suveikia ir naminiai net. Ypač po pertraukos.

Jurgitak aš Bige perku, anksčiau Aliejus vadinosi, Dabar kitaip vadinasi bet tokias pat gėrybes pardavinėja

Atsakyti

Aš dar pusantros dienos pabuvau namie, lovoj su arbatom. Padėjo.

Vakare su drauge pasikultūrinau spektakly. Valandos trukmės, fainas. Apie kartų santykius, tėvo-sūnaus nesupratimus vienas kito. 

Pabaigiau Barseloninį dryžuotuką. Tinka idealiai. Dar neįsimylėjau, nes spalvos ne mano garderobo. Ir siūlas ne mano glostymo. Skalbsiu. Stebėsiu. Derinsiu. 

EIlėj- swapas ir žieminės suknelės viršaus taisymas. 

Atsakyti

Nu kokios ten gali būt žavios idėjos swapui už 100 gr... 

Niuma, lokios ten spalvos ne tavo?

Sapnavau, kad senamiesty, turbūt Vln, nors labai priminė Vilko valandą, pamečiau mašiną. Pastačiau ir niekaip nerandu... kažkaip panika persismelkė iki kaulų. 

Ir dar kad mano dukros išaugino kalbantį kirminą. Fufufu, kirminai mano didžiausia gyvenimo baimė, o dar ir kalbantis....

Atsakyti

katuk nu o kiek kitais kartais sumegzdavai?aš man regis kiek esu swapinus gal tik kartą sumezgiau truputį daugiau, ir tai neatsimenu nes siūlai ploni buvo tai gal ir ne daugiau

Atsakyti

Hm... geras klausimas :D 

Turbūt panašiai, nors vieną kart siuvau, ne -du kart.  O mezginiai-matyt kitaip fantazija veikė, kai ribų nebuvo.

Ai, ir tie mamo mezginiai visai nežavingi :D 

Manau, kad abejonės normalu. Nu ir kažkas iš tų abejonių gims. Tik kiekvieną kart norisi kažko įdomesnio, kažkuo nustebinti. Tai šįkart kiek ką sugalvoju, viskas viršija ribas. 

Netriznioju, jei kam kyla tokie įtarimai. Manau, kad pas daugumą panašios mintys.

Atsakyti