Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk, meniu atsiuntė 17:26 :D Tai virtuliai pavakarieniavau :D Deserto foto gavau 18:37 :D

Išėjau į lauką fotkint, į darbą megztuką pasiėmus esu, bet tai koks vėjas :blink:   Šiaip tai mažas vėjelis, bet megztuką šitą pūkelį į visas puses taršo :D

Per pietų pertrauką išbėgau, vėliau pažiūrėsiu, ar kas padoraus išėjo.

Atsakyti

Oj. Aš gerokai vėliau buvau. Dar turint omeny laiko skirtumą, tai tikrai gerokai.

Nieko nemezgiau šiandien. Kažkokia durna adaptacinė diena.

Jau dėl swapo kažkaip pradeda nerimas imti. Nea nei aiškios idėjos nei materiolo, o laikas nenumaldomai lekia...

Bet gali būt ir dėl hormonų :D​ 

Atsakyti

Katuk - patenkinai  :). Kadangi sriuboj nebuvau, tai daug ko nežinau. Tiesiog prisimenu, kaip tu dėl visko rūpinaisi prieš išvažiavimą. O dabar kardinaliai pasikeitę žinutės, tai tikrai džiugu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 23 spalio 2019 - 16:00

Tai rūpinuos ir dabar. Tik gal mažiau tos triznios. Kai neturi ką veikt, tai daug galvoji :D ir žiūrėk imi sugalvoji, kad kai kuriems dalykams jokios įtakos daryt negali, tai kaip ir nervintis reik mažiau. O iš kitos pusės, akys nemato, širdis neskauda.

Reik mokytis vaikus paleisti...vaikams tai irgi į naudą

Bet vat kartais fabtazija nupiešia kokią nora nelaimę ar nesėkmę. Tfutfutfu, nutirpsta net viskas, jau kaip veju tokius vaizdinius tolyn.

Atsakyti

Na va, mamo pakaruoklis :D

Siūlai - Rowan Cashmere Haze

https://kasiulai.lt/...evl4lqmu8df0n97

Priedas  C0492AE0-66C0-47CD-B9FE-FF50A6178291.jpeg   633,28KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  FBE8CDAB-49C4-4E6E-B272-EF80CF815D34.jpeg   206,85KB   0 Parsiųsta kartų

Daiktas nekažką, bet siūlas nuostabus  :wub:

Atsakyti

Labas

galima sakyti swapui aš jau galiu išsiusti 🙈🙈🙈🙈 

pasidariau pedikiūrą. Iškepiau picą su brokoliu padu. Lukas valgė, sakė skanu, nesuprato iš ko padas ☺

Atsakyti

Bet tai jis zalias tas padas?vistiek kazka itarė?

As raugintu kopustu su desrelem prisikepiau😆

Oi ta Ingriduska..(del kopustu ne del desreliu)

Eisiu pabaigt kasmyriuka, nieko daugiau neveiksiu sian

Atsakyti

Ne iš brokolio iš žiedinio kopusto 🙈🙈🙈🙈 

beje brokolių blynus mano bernas valgo ir sako oi kokie skanus blynai ☺ Bet neklausia iš ko tai aš ir nesakau 🙈

Atsakyti

Tai vis dar brokolius mezgat?

Vėl dvi eilutės nėrinio.

O brokolius aš garuose paverdu ir valgom visi. Skanu gi.

Ir bambukų ūgliai, ir artišokai.

Atsakyti

Man brokoliai ir nevirti skanu. Tiesiog nuplikyti. Su dziovintom spanguolėm, pakepintom siemkom, poru, feta ir graikišku jogurtu. Skanu beveik kaip rauginti kopūstai:) Numezgiau. Išskalbiau ir išgręžiau skalbyklėj. Nu nepadidėjo. O gaila. Bet koks pūūkas uff. Ir smirda nesuprasi kuo.

Rytoj megsiu baltas kojines :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 23 spalio 2019 - 21:48

Limituk man grazus ir labai stilingas

Qqciuk as Lidl nusipirkau nevalgomu, 3d vis nedaejau iki valgomų, šiandien pagaliau nupirkau su vyru suvalgem 2/3 labai man su cibuliu ir linu semenu aliejum

Atsakyti

Pica is kalafioro saki skani, as kepiau bet moliuginiu padu.

Man bendrai pomidoru svogunu ir surio kepto sluoksniais skonis ir kvapas yra keliantys nora apsivalgyti.

Net pado nereikia, tinka baklazanai, cukiniju ziedai bet kas.

As prikepiau sausainiu 12 vnt, rytoj bus su kavuku ir porytoj.

Kvepejo namai zudanciai, bet  jie sulauks rytojaus ir tada paragausiu.

Dar dariau uztepele. Raudonas virtas pupeles patryniau sakute, kukuruzu skardinele, keptuvej sukepinau svoguna, cesnaka, pievagrybiu, viska sudedam i pupeles su kukuruzais, papipirinam, padruskinam, galima dar majonezo, kam galima, nu ir vsio. Aisku galima cia ir dz.pomidoru ir alyvuogiu ir kapersu ka nori ta dedi.

Atsakyti