Ristina o kodel jinai baisuoklinė?
Ristina, kažko jis man primena vieną tokį, kurį turėjau ir perleidau Nitei bet aš tai iš jo planavau rankinę nerti
Aš niekaip nesugalvojau, ką megzt. Tai vaikai su juo žaidė
Gal pavyks ką nors iš jo nešiojamo numegzt. Kad ne tokia ryŽŽki spalva, būtų čiki-piki.
Ristina, Tikra nesamonė Aš labai nemėgstu bukle ir netolygaus storio siūlų, bet mezginy tai nesimato nieko nesamoningo, visai gerai sugalvojai, o kodėl būtent dabar sumastei juos sumegzt, ta prasme siūlų pritrūkai?
Man nemezgadieniai... Apie bruolį nenoriu net galvot, pradėjau megzt iš tų siūlų virvelinių, kurių labai norėjau, bet rezultatas ne toks, kokio tikėjaus, kažkoks grubus ir sunku, net pradėjau dvejot dėl kiekio sumezgus vieną matkelį, nors atrodė išeis ilgas megztinis, taigi likimas neprognozuojamas....
Dontstop, tu tikrai esi nonstop Gražios spalvos, perėjimai ir megztinis ne skystas Tik man paskutiniu metu neimponuoja ratu megzti nuokakliniai megztiniai, tai vienintelį jo minusą tą ir matau
Ristina, Tikra nesamonė Aš labai nemėgstu bukle ir netolygaus storio siūlų, bet mezginy tai nesimato nieko nesamoningo, visai gerai sugalvojai, o kodėl būtent dabar sumastei juos sumegzt, ta prasme siūlų pritrūkai?
Šovė idėja, ir turėjau iškuist tą siūlą (kuris ogogoooo kaip toli buvo... ) ir mygom megzt kol mūza neapleido
Siūlų trūkumu nesiskundžiu labiau perteklium.
Donstop labai fainai
O rankovės ir man trumpėja
Ristina, kažko jis man primena vieną tokį, kurį turėjau ir perleidau Nitei bet aš tai iš jo planavau rankinę nerti
Būtų gerai prisimint kam man jų reikėjo
Iš saviškių buvau numezgus megztinį, butų buvęs visai nešiojamas daiktas, bet rankvės buvo tik iki alkūnių bet tai kaip seniai tas viskas buvo
Jau pradėjai
jau nusibruzinau...ir 3 sagutes Karališkoj vilnoj nusipirkau saulė pašvietė,nuotaika pakilo,prisireikė kažko žalio
Oho! DontStop-nonstop!!! labai dailus o kokią tu čia naują parduotuvę atradus ir kur?
O jau Olaiviškos Kaziuko gėrybės
Oho! DontStop-nonstop!!! labai dailus o kokią tu čia naują parduotuvę atradus ir kur?
Parduotuvė ne nauja, tik naujas jos filialas Krėvės pr tarp Šilo ir Maximos - siuluparduotuve.lt