Kerpena, man iškart pakeisdavo. Jo, jeigu mokjėčiau siūti, turbūt būtų kaip tau. O aš net nebuvus Danesoj .
Labas rytas
Vakar taip stengiausi ir vistiek neužbaigiau megztuko-liko gal ketvirtį eilutės nuleist, ir gal rankogalius vos vos pailgint, nežinia kaip elgsis išskalbus, tikiuosi bent nesitrauks
Labas rytas ;)
Aš irgi keičiau užtrauktuko galvutę - kaimynei gelbėjau. Staigiai staigiai grįžau, ji mano dukrą į baletą išruošė, o aš va, meistravau (nes įgūdžių ir įrankių turiu). Pakontroliavau vaikų pamokas,Tada pavalgiau ir su kita drauge braukėm į koncertą. Rimtam koncerte tieeeek prisičiūdinom!!! Bet padoriai.
FAjna diena buvo.
Danesoj irgi nesu buvusi, vadinasi, bus dar tų pirmų kartų.
Beeet vakar, po koncerto, pirkau ermitazė juodo veltinuko ir DVI ŠLUOTAS (nes mano raganiškumo lygis vienai per didelis). LAPAMS IR DULKĖMS, jeiguką.
PS mxm pilna pėdkelnių, mėlynų, pilkų, bordo, po 3.50 už dvi poras!!!! Pripirkau sau ir dukrai. Xs mažutė mano.
Beje, nėriau vakar, kokias dvi eilutes. Ryte, laukdama susitikimo. Pacai pakeitė dienos formatą, vis dar skanu, bet nebėra bufeto
Danesoj aš irgi ne taip seniai pradėjau lankytis. Prisimenu, kad labai seniai su drauge, bendrabučio kaimyne,su kuria kartu rankdarbiaudavom ir kartu vaikus auginom, buvom į tą Danesą atsivilkę kažko. Bet tai buvo draugės sumanymas ir ji žinojo kur važiuoti. Tai man liko toks sunkus tos kelionės prisiminimas, nes mat vilkomės į kitą miesto galą, su vaikais, visuomeniniu transportu, ta parduotuvė buvo kokioj tai sunkiai nusakomoje vietoj.
Paskui mes atsikraustėm į Lazdynus. Jau buvau įpratus viską, ko reikia siuvimui pirktis prie Kalvarijų turgaus, tai ten ir važiuodavau. Kartais, kai užsukdavom į degalinę prie monetų kalyklos, prisimindavau, kad čia kažkur yra siuvimo reikmenys, bet apsidairydavau, važiuojant niekur nesimatydavo jų. Taip ir vėl pamiršdavau, kad ne taip toli namų tokia parduotuvė yra. Ir tik visai neseniai nuvažiavau ten. Didžiausias privalumas, kad ji dirba iki 21 val.
Pavyzdžiui Doklas irgi nebloga siuvimo reikmenų parduotuvė, man pakeliui iš darbo, bet ji dirba iki 17 val. ir tik darbo dienom, tai tik penktadienį įmanoma į ją užsukti.
Danesa ir mes turim savam kaime tiksliau paciam miesto centre . bet ji mazuyte. bet pagrindine tokia audiniu , sagu ir kitokio gerio . net "boba" ten pirkausi
isdziuvo 100% eriuko vilnos megztiniukas. o tuo metu virbaluojasi kidmoheriukas su medvilne suporuotas.
Aciu uz sveikinimus
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
Vakar su drauge pasivaiksciot iseje buvom, pasidziaugem naujienom musu
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
Atsinesiau i darba mezgimo siandien
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Laba diena,
Apsirengiau šiandien plonesnę striukę, tai atvėso Bet lyg saulė jau lenda.
katuk, labai pravertė tavo FB rekomendacija Džovanio vietelei. Nusiunčiau savo vyrui, tai prisiuntė man vakar visokių nutoraukų su vaizdais Sakė, laaaabai skanu! Kad pigu, tai nelabai, bet skanu tikrai, sakė, kartos dar
Vakar baigiau kašmyrinuką. ne gryną, su priemaišom, bet siūlas lengvas kaip pūkas, plonutis, o šiltumas ir švelnumas neišpasakytas Jei pavyks, pafotkinsiu iki atiduodama. Mezginys pats nieko mandro, tik keistas
Pafotkink , Limit .
Limit-gal matai mano meniu pigus ir aš lyginu su LT savo meniu ir porcijų dydžiu.
Kokiu laiku vakar buvo? Aš vakare ten buvau. Labai intensyviai lietuviškai rėkavau.
Katuk, rojus tau, ane - nei gamint nereikia .
Beje, ar radai tą juodą triušį, ar nebeieškojai vėl?
Kaip tavo dukroms vairuoti sekasi? Jos vinea mašina kažkaip dalijasi - ar tik 1 vairuoja, nebepamenu...
Jo-beveik negaminu. Nes vistiek neįtinku savo patiekalais gurmanui o vakar tik vakare grįžau iš LT. Klausimas -maisto atvežei
nu. Tai ir ėjom paėsti
Triušio neieškojau, nes LT gi buvau gal ryt. ŠIandien kito veiksmo turiu.
Mašina viena dukrų. Pasidalina kažkaip. Arba kartu išvažiuoja kartu parvažiuoja, arba grafikas psskaitų toks, kad vienai laisva diena. Viena savatgaliais dirba, tai važiuoja irgi mašina. Tenka ir autobusu kartais, pvz eina vakare sportuot, grįžta autobusu, nebent kita pasimoko tuo metu MKICe
Patenkinau smalsumą