Tai beveik pataikiau-pingvinas gi irgi beveik paukštis o.jis gal ir barška?
katuk ką reiškia "beveik"
katuk ką reiškia "beveik"
Nes neskraido.
Nu nors višta irgi neskraido. Rai matyt pagal mano logiką irgi tik beveik
Aciu visoms
katinas siandien jau pas naujus seimininkus iskeliauja, o man sirdi skauda atiduot
ten paukstis, ne pingvinas, leliukam zaisliukas
![]()
Kaip paaiškino, taip katukas ir suprato
Labutis,
Užuojautos mašiniukų gaspadinėm.
Aš turiu VW pasat cc, 3 metai, nepigus, nors tfu tfu tfu dar ne sykio nebuvo remonte, bet tepalai, filtrai ir pan kainavo 666eur
Vyras pirko dzipa sena miskam zvejybom ir sugefo po 2 sav. Taisymas kainavo puse kainos kuria mokejom.
Tresnia sveikinimai, bet nepazistu, ar cia kas pazistamo slepiasi?
Noreciau Ristinos beretes primierkai
Lace sodybos jsusmas is apraso jau buria
Labas, aš kaip Qqutė - noriu miegot ir megzt. Tokia eilės tvarka. Nors gali būt ir kita - tikrai užmigčiau, jeigu įsitaisyčiau megzti. Bet šiandien darbas ne iš namų, ir toks intensyvus, tai tuoj išsiblaškysiu.
Dukros megztinio liko tik 1 rankovė. Galima būtų ir vienu ilgesniu prsėdimu pabaigti, bet tokių nenusiamto artimiausiu metu. Tai kažin ar iki savaitgalio pavyks pabaigti. Norėčiau turėdama daugiau laiko jau pradėti kitą. Dėl swapo irgi reikia susirūpinti. Pirminė idėja nebe tokia žavi atrodo. O ir bijau, kad nemokėsiu.
Tiesa, Trešnia - man katinukas labai mielas, toks snukutis simpatiškas ir visas pasidabinęs. Sėkmės tau asmeniniam gyvenime!
Barska sitas, bet galima kimsti pilnai ir nebarskes tada, dar toks bandomasis jis pas mane
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
Aciu aciu aciu
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
![wub.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/wub.gif)
Man tie zaisliukai tokie visis mieli skirtingais veidais gaunasi
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Trešnia, puikūs darbeliai, o ir prie sveikinimų jungiuos.
Vakar kažkas iškrėtė piktą pokštą, dingo mezginio schema, bet lyg skradžiai žemės prasmego... Praieškojau beveik visą laiką, kuris buvo likęs mezgimui, po visų virtuvinių kadrilių. Neradau.
O beretę, primatuotą ir norėčiau pamatyti, nebūtinai ant manęs 🙈
Tas kvailas principingumas.
3 min. ir atsispausdinau naują aprašą.
Dūstu. Nosis net sutinusi. Baisu. Slėpkit veidrodžius.
Konstatuotju faktą - per delčią temoj visada tyluma .
Biškį mezgu.
Per durną galvą dar prasitęsiau viena dieną reabilitaciją... o dar ir sau vizitų į tą pačią polikliniką prisidariau (čia jau ne per durną - per atsargią galvą).
O dabar laukia naktinis kalakuto dorojimas - 24 kg padarą dalinsimė su kaimyne, nes pirma po visą susigrūdom į šaldiklį, o iš to alkanumo dar po pusę čiupom .
Labas rytas.
Vakar taip nusivalkiojau po darbo, kol apėjau visokias taisyklas ir parduotuves. Viena iš jų - pridaviau tą užtrauktuko galvą pakeist Danesoj. Buvau iš jūsų susidarius įspūdį, kad ten viens du ir pakeičia, o čia reikėjo palikti. Tai truputį pasmalsavau, kaip ten daro, tai sakė,kad išima tą fiksuojanti metaliuką viršuje, tada pakeičia galvutę ir vėl įstato tą metaliuką.
O Danesa tokia didelė ir net jei stengiausi neįsileisti į pasvajojimus ką iš to ar ano galima būti pasiūti, o tik greitai pasiimti tai, ko reikia, vis tiek turbūt be valandos neišėjau. Nes kol sulauki, kol ką pamatuos, paduos, kol prie kasos eilė ateina, o dar keliose vietose po kokią smulkmeną reikėjo.
Ristinos beretė tai man labai priminė vieną mano pagalvėlę. Anyta kažkada davė dvi tokias beretes, t.y. tokiu principu numegztas tik tokias melanžines, kas man šiaip nepatinka, ir sako - gali kokias pagalvėles pasidaryti. Tai aš taip ir padariau. Kažko prikišau į vidų ir vieną ant kitos užmoviau. Buvo tokia kieta pagalvėlė, nelabai graži, bet daug naudojama. Aš užsikišdavau už nugaros, vaikus maitindama, vaikai ją pritaikydavo savo žaidimuose. Ir dar vis žiūrėdavau ir galvodavau, kokiu ten principu ji numegzta, bet taip niekada ir neišbandžiau to principo