Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pirštą skauda?

Atsakyti

Aš primaitinau tortiljom, pati privalgiau, buvau priversta žaidimų pažaist ir dabar jau mezgu su filmu. Visą dieną buvau neblogai užsimaskavus (tik patinimo šiek tiek buvo), o į vakarą nusibodo mėlynei slėptis ir išlindo :).

Atsakyti

Restar idomi masinyte, bet mama neiperka jaunesnes nei 2008😊 tai teks kazka ziurinet tokio paprastesnio. As kazkaip i seat Altea  xl uzsiziurejau, bet vyras sako golfas tik plastiko viduj daug. Geriau tada skoda. Na dar mersiuka A180, bet vyras kritikuoja kad briedzio testo neislaike. Tos taisymai brangus, anoj plastiko daug. O kai paprasiau isrinkt, tai nezino. Vyrai😂😊 

Atsakyti

Mes tai VW gerbėjai,pigiausias remontas.  O ypač darbinės :D 

Šiandien kapelius lankiau, lapus šiugždenau, graži ta bobų vasara  :wub:​ 

Atsakyti

Šiandien padikiūras ištiko :) ir kraustymasis darbe. Dar namų darbų aiškinimas - senokai bedariau tai tai visai patiko :)

mašna tai man ir maniškė labai miela- toyota yaris - ir manevringa ir ne visai prie žemės lyginant su turėtu civiku :) ir nebrangus išlaikymas. Ir kuro nedaug valgo

Atsakyti

Labas rytas :4u: vakar pasibaigiau du darbelius ateinu parodyt progresus uzsakymas pabaigtas vakar pagaliau :yahoo: Priedas  0CAD1C52-6087-414C-8B27-CDCB9D0F30BA.jpeg   270,29KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  5F15E504-BBAE-489F-AB15-7896B5D3D6D8.jpeg   226,64KB   0 Parsiųsta kartų O cia mano senai gvildentos idejos bandomasis “triusis” :D Priedas  E3709D25-6EA3-41AB-84D0-293BF802463B.jpeg   258,3KB   0 Parsiųsta kartų nu ir pabaigai vakarykstis gyvenimo progress :wub: :wub: :wub: Priedas  868457B8-4A2C-43A1-A759-B264FDE6AF6B.jpeg   90,97KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katinas toka gerietis, antrasis miegantis pingvinas??? Na o trečiasis reiškia, kad nebus kada nert  :D 

Labas rytas

Kažkoks nelabas. Turėjau šiandien išvažiuot, tai naktį išsikrovė signalkės akumas :oh: pypsi.... o dar kažkaip sudylint pakeitimą reik...

Atsakyti

Nee, pirštai neskaudėjo. Po to egzistencinio klausimo prisėdau jaukiai pamegzt, dar vaikai pamurkė... Niu, iki užmigimo pamezgiau tikrai nedaug.

Labas

Oooo, Trešnia, kokie darbai ir spindintys diddarbiai  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Tresnia, sveikinimai :4u: :4u: :wub:  O darbelių fainumas  :wub: 

Atsakyti

Labas rytas

šiandien mezgimo ir filmų diena pas mane.

gal net swapa pradėsiu.

Atsakyti

labas :)

sveikinimai Trešnia :4u:

aš noriu megzt ir miegot

o darbųų gyvas velnias

Atsakyti

Aciu visoms :4u: katinas siandien jau pas naujus seimininkus iskeliauja, o man sirdi skauda atiduot :D ten paukstis, ne pingvinas, leliukam zaisliukas :rolleyes: dabar dar liko padaryti toki triusi ir briedi :unsure:

Atsakyti