Pirštą skauda?
Aš primaitinau tortiljom, pati privalgiau, buvau priversta žaidimų pažaist ir dabar jau mezgu su filmu. Visą dieną buvau neblogai užsimaskavus (tik patinimo šiek tiek buvo), o į vakarą nusibodo mėlynei slėptis ir išlindo .
Restar idomi masinyte, bet mama neiperka jaunesnes nei 2008😊 tai teks kazka ziurinet tokio paprastesnio. As kazkaip i seat Altea xl uzsiziurejau, bet vyras sako golfas tik plastiko viduj daug. Geriau tada skoda. Na dar mersiuka A180, bet vyras kritikuoja kad briedzio testo neislaike. Tos taisymai brangus, anoj plastiko daug. O kai paprasiau isrinkt, tai nezino. Vyrai😂😊
Mes tai VW gerbėjai,pigiausias remontas. O ypač darbinės
Šiandien kapelius lankiau, lapus šiugždenau, graži ta bobų vasara
Šiandien padikiūras ištiko ir kraustymasis darbe. Dar namų darbų aiškinimas - senokai bedariau tai tai visai patiko
mašna tai man ir maniškė labai miela- toyota yaris - ir manevringa ir ne visai prie žemės lyginant su turėtu civiku ir nebrangus išlaikymas. Ir kuro nedaug valgo
Labas rytas vakar pasibaigiau du darbelius ateinu parodyt progresus uzsakymas pabaigtas vakar pagaliau 0CAD1C52-6087-414C-8B27-CDCB9D0F30BA.jpeg 270,29KB 0 Parsiųsta kartų 5F15E504-BBAE-489F-AB15-7896B5D3D6D8.jpeg 226,64KB 0 Parsiųsta kartų O cia mano senai gvildentos idejos bandomasis “triusis” E3709D25-6EA3-41AB-84D0-293BF802463B.jpeg 258,3KB 0 Parsiųsta kartų nu ir pabaigai vakarykstis gyvenimo progress 868457B8-4A2C-43A1-A759-B264FDE6AF6B.jpeg 90,97KB 0 Parsiųsta kartų
Katinas toka gerietis, antrasis miegantis pingvinas??? Na o trečiasis reiškia, kad nebus kada nert
Labas rytas
Kažkoks nelabas. Turėjau šiandien išvažiuot, tai naktį išsikrovė signalkės akumas pypsi.... o dar kažkaip sudylint pakeitimą reik...
Nee, pirštai neskaudėjo. Po to egzistencinio klausimo prisėdau jaukiai pamegzt, dar vaikai pamurkė... Niu, iki užmigimo pamezgiau tikrai nedaug.
Labas
Oooo, Trešnia, kokie darbai ir spindintys diddarbiai
Labas rytas,
Tresnia, sveikinimai O darbelių fainumas
Labas rytas
šiandien mezgimo ir filmų diena pas mane.
gal net swapa pradėsiu.
labas
sveikinimai Trešnia
aš noriu megzt ir miegot
o darbųų gyvas velnias
Aciu visoms katinas siandien jau pas naujus seimininkus iskeliauja, o man sirdi skauda atiduot ten paukstis, ne pingvinas, leliukam zaisliukas dabar dar liko padaryti toki triusi ir briedi