Masinis automobiliu keitimas. Dabar kainos pakile, visi skuba del to naujo mokescio nusipirkt. Ieskom mamai masinos. Va cia issukis.... noriu mazos ir aukstintos. 😶
Kerpena, Sagų pasaulyje esu keitus ne kartą, jai sužinojau, kad tai išvis Įmanoma. Nepamenu, ką ten daro, bet paprastą. Toj pačioj Danesoj gal irgi pakeistų.
Važiavau visgi mašina, nes būčiau visur nespėjus . MZ " pabučiavau rankeną" kažkodėl uždaryta buvo, užtat įlindau į šalia esantį skuduryną, kur siūlų nemažai ir...prasinešiau pro kojininių likučius. +280 g, 50 g - 1 EUR.... Sugalvojau, kad pirmą kartą gyvenime noriu broliui kojines Kalėdoms numegzti. . Tai va. Ir dar.liks
.
Et pažadai, pažadai...
Šį ryt po bemiegės nakties sau prisižadėjau, atidirbu tol kol mokinys pas mane ir šiaušiu namo. Jau toks jėgų nebuvimas, jau taip mezginys traukia...
O atpyliau aštuonias valandas, net be pietų pertraukos, tiksliau stačiom sukištu sumuštiniu🙈
Nu - durnė. Ir vėl sau pasižadėjau, mokinsiuos pasakyti ne.
Bet kaip aš džiaugiuosi išsivadavus iš tų pirštinių, kažkaip kamavausi aš jas megzdama, neįvaldžiusi raštavimo, netikra rezultatu. Kuris beje toks pusėtinas, dukra džiaugiasi piešinuku, bet iskart prikibo, kad tas nykštis keistoje vietoje. Šiaip normaliam vaikui nekliūtu, na bet manoji, kuriai net kojinės ar triusikai būna nepatogūs, iškart prikibo. Bus pamoka, kad reikia tokias su iš šono statytais nykščiais megzti.
Užtat kaip smagiai dabar ripsinu, nu tiesiog laisvė ✌️jokio galvojimo...
Freke, kaip tik gatvėje visas mašinas apžiūrinėju, vaikai irgi susidomėję komentuoja, kalsuinėja, tai vakar iš sodo važiuojant man būtent maža ir aukštinta pasirodė Fiat Panda https://www.fiat.com/panda
Aš tai ne prie chebros, nes kaip tik parduot mašiną žadu. Važiuoju dabar su ja tik kokį kartą per savaitę, o ir tai galėčiau su vyro važiuot. Jau geriau parduot ir kai reikia kokiu City bee ar uberiu pasinaudot. Tik jausmas keistas, nes paskutinius 12 metų visada turėjau savo auto.
Beje opel vectrą po šiai dienai atsimenu kaip vieną fainesnių. Antra favoritė Ford mondeo.
Koks gėris yra vandentiekis
Masinis automobiliu keitimas. Dabar kainos pakile, visi skuba del to naujo mokescio nusipirkt. Ieskom mamai masinos. Va cia issukis.... noriu mazos ir aukstintos. 😶
nėra labai maža , bet ir nedidelė,V Golf Plus,laaabai patiko,kai važinėjau.
Beje opel vectrą po šiai dienai atsimenu kaip vieną fainesnių. Antra favoritė Ford mondeo.
mano mamos maža vos paaukštinta Scion. Ji patenkinta mes turim du kledariukus, bet visiškai skirtingos klasės mašinas,tai Ford Fiesta nors ir naujesnė 5metais bet barška ir kelba, bilda ir jokių komfortų neturi palyginus su senučiuke Tojota Auris
Opel Vectra mokiausi su instruktorium važinėti. Tai man buvo tobuliausia mašina ... po vyriškio mano Žigulio, kuriuo ir pradėjo mokyt vairuoti. Tai su instruktorium pasišvilpaudama važinėjau, kaip gera ir lengva buvo. Užteko 7 kartų pavairuot ir išlaikiau.
Mano dičkis įsitraukė į mašinos siūlymus ir paieškas . Paskutinis pasiūlymas BMW X5 septynvietė 3.5 l.. Nu jaunimas optimistiškas...
nu kaip jaunimas be BMW..o dar x5
Mašinaujat
O aš kotletų iš vištienos prikepiau, a la korėjietiškų morkų pridariau ir eisiu megzt.
Pavalgiau.
Nemezgu.
Kas man?