Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Klausimas kas esat pirkę iš eavalynės ir grąžinę: jie kaip nors sureaguoja kai gauna atgal prekę ar tiesiog grąžina pinigus ir viskas. Aš grąžinau, pasitikrinau pagal siuntos Nr. kad pristatyta jiems, bet reakcijos iš jų 0. O gal per greit noriu?

Dažniausiai visos rūbų (batų) internetinės parduotuvės grąžina per 10-14 dienų. Aišku, dažniausiai tą paskutinę dieną. Be atskirų laiškų. Kokią tvarką jie savo psl rašo, reikėtų paskaityt ir bus aiškiau. 

Darbe, nors vakar ryte galvojau imsiu mezgaminių atostogų. 

Atsakyti

Restar nea, siūlų miške daugiau nei euru pigiau už kamuoliuką :) persiklausiau, nes kaina parašyta viena o paklausiau visai kitą pasakė. O mašiną kaip specialiai remontui paėmė tai nuvažiuot negalėjau :)

Sau tai kažin ar megsiu dar ką iš jų, bet vaikams nepamainomas, sesuo savo vaikio megztinį ir skalbyklėj ir džiovyklėj prasuka ir nieko jam, o žmogus nusivilkt nenori, vos ne stabdo kad nenešiotų tiek, nesunešiotų. Sakau nu čia dabar taigi naują numegsiu išaugs tuoj :)

Kažkaip smagu kai vaiks taip vertina tai ir megzt jam norisi

Nu o mergina nuklausė kad broliui megsiu tai jau ir jai reikia "nes mama skalbyklėj bulę iš vernito alpakėlės išskalbė ir liko suknelė lėlytei" :)

Atsakyti

:D ant tų žodžių žinokit gavau iš evalynės patvirtinimą apie grąžinimą :D

Atsakyti

Dažnai taip būna - tik pasiskundi, tuoj reikalai pajuda. :)

Šiltas siūlas man su kojinių siūlais atsiuntė sruogelę kažkoks lyg silk tweed, net nerandu jų puslpay tokio. Tai nusimezgiau pavyzdėlį, išskalbiau ir įsidėjau į tą patį maišiuką užrašius kokio nr virbalais mezgiau. :)

O dabar bežiūrėdama, koks ten siūlas, tokį gražų margumą radau.

hjertegarn-kunstgarn-22-rytine-kava-1.jp

Atsakyti

Freke, tu čia pas mus siuvimo mokslus baigus, gal žinai ar įmanoma pačiam pasikeisti užtrauktuko galvutę? Dukros striukės užrtrauktukas nustojęs segtis, bet šiaip visas sveikas. Kažkada taip buvo vienam rankinukui  ir vieno batų meistro paprašiau pakeisti užtrauktuką, o jis sako, kam tau visą užtrauktuką keist - užtenka galvutę ir pakeitė man,  labai pigus taisymas išėjo. Mačiau Danesoj yra pirkt tų galvučių, bet neįsivaizduoju kaip jas keičia. Ar kažkokių prietaisų tam reikia?

Kaip tik šiandien perskaičiau, kad Jo Nesbo parašė naują knygą apie Harį Hulę, dar neišversta. Ir sako, kad labai tamsi, tamsiausia iš visų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 spalio 2019 - 14:24

Freke, tu čia pas mus siuvimo mokslus baigus, gal žinai ar įmanoma pačiam pasikeisti užtrauktuko galvutę? Dukros striukės užrtrauktukas nustojęs segtis, bet šiaip visas sveikas. Kažkada taip buvo vienam rankinukui  ir vieno batų meistro paprašiau pakeisti užtrauktuką, o jis sako, kam tau visą užtrauktuką keist - užtenka galvutę ir pakeitė man,  labai pigus taisymas išėjo. Mačiau Danesoj yra pirkt tų galvučių, bet neįsivaizduoju kaip jas keičia. Ar kažkokių prietaisų tam reikia?

Man Madoj pakeitė pardavėja. Siūlų ir sagų parduotuvėj. Tiesa, aš jau be galvos užtrauktuką turėjau. 

Atsakyti

Nite, o kaip tu tą galvą nuėmei?

Atsakyti

Nite, o kaip tu tą galvą nuėmei?

:unsure:​ ne aš. Ji pati nušoko ir pasimetė. Čia didvaikio striukė buvo

Atsakyti

Ir ta pardavėja nieko neatardė, nenuėmė tų pabaigos fiksatorių viršuje?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 spalio 2019 - 14:33

Ir ta pardavėja nieko neatardė, nenuėmė tų pabaigos fiksatorių viršuje?

Nea :rolleyes:

Atsakyti

Tikrai galima ir paciai. Nueik su striuke i parde ir pagal buvusi nusipirksi nauja galvute. Gal vietoj ir ides, nes nera ten sudetinga

Atsakyti

Labas

Zafira turėjom. 2 metus važinėjau. Dar.2 metus MB ir nesenai pardavė. Beje per 1 dieną 😄 Daugiau jokių opelių🙈🙈🙈🙈 baisuma🙈🙈🙈🙈 mūsų buvo 2009 ar 2010 neatsimenu. Važiuoklė žiauriai kieta. Vidus ir toks šiaip sau. Ir šiaip opeliai ne mašina. 😄😄😄

biškį nesutikčiau... darbo reikalais tenkakeisti automobilius,taiteko irsu WW,irsu japoniškom,irsu korėjietiška,ir su opeliu pavažinėt.Naujom arba apynaujėm.Tai pvz. Opel Astrą visai maloniai prisimenu.Neseniai savaitę važinėjau su naujutėlaite Astra,visiškai man gerai.O šiaip,kai važinėjau,nei tokia kieta jiman atrodė,gendo,nei problemų kėlė, o jei ir genda, tai remontas paprastas ir nebrangus,kas man asmeniškai būtų svarbu. Nenorėčiau pvz Kia  :D

mums irgi reikia kitos...Lygiai toks pat galvos skausmas...

Atsakyti