Freke - i kancajeta i nacinajetsa na O
. Žodžiu, mano kaimietis brolis tik WV pripažįsta... nu ir aš kaimietė, be žigulio, tik wv ir buvo. Tai man kaip ir norisi kokios kitos pabandymui, bet kai važinėjam mašina tol, kol ji nebevažiuoja, tai baisu man kokį š įsigyt, kad nereikėtų per dažnai keist arba remontuot... O šiaip man irgi svarbu kad važiuotų, na, ir dar vienas kitas menkas patogumas. Bet daug nereikia - kad kojos tlptų, kondiškė veiktų, langai atidarinėtų, durų žiemą nereikėtų laikyti
, pageidautina 2 raktai būtų (nes dabar tik 1 belikęs...), centrinis užraktas jau būtų patogumo viršūnė
. Na, ir kai remontuoja, nereikėtų ilgiau kaip poros dienų laukt, kol kokia detalės atsiras....
Ristina - nu mezgta beretė
. Techniškai tai super duper, o praktiškai - na liubitelia, tęsiat šnekėti rusiškai
.
Planuoju pas gydytoją važiuot autobusu, kad galėčiau nuo centro poliklinikos iki MZ pėsčia paėjėt, rudeniu pasigerėt, žingsnių parinkt ir kad parkingu nereikėtų rūpintis, nes centre nelaiko man nervai, net mokamą vietą kai sunku rasti...
Qqute - iš Siūlų damos pirkai? iš 2 kg garantuotai ir sau brangiausiajai kažkas liks
.