Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš labai mėgstu tą Ponių laimę, kai tik grįštu visad prašukuoju... Ommm kokių perliukų galima rasti, o dar taip išlaisvina, imu ir negalvoju ar tiks prie to, ar prie ano ir apskritai vos ne visiems gyvenimo atvejams, ar mano stilius ar ne... Tą dieną gražu, tai ir imu... Dažnai atrandu save kitokia, nors pastovumu, aš ir taip nelabai pasižįmiu. Žinoma dar ir meile planetai biškiu dengiuosi. Tik va vyras bumba, kad mašina, o juo labiau spintos ne guminės😁

Atsakyti

Qqt, seku tą mezgėją vien dėl "mano skonio" pateikimų :D

Dažnai lankausi Humanoj, ponių laimėse. Gal ne tiek iš taupumo, kiek iš nebuvimo kito pasirinkimo. Nes mano mieste, jei nauji, tai masinė kiniečių gamyba, su krūva sintetikos ir iširusiom siūlėm.
O dabar dar pradėjau galvot, kad elgiuosi "ekologiškai" :D nes nuperku jau pagamintą ir atiduotą daiktą, nei skatinu gamybą :rolleyes:

Džinsų parduotuvėse man nesiuva. O Humanoj galiu drąsiai ir kokybiškus nusipirkti :bigsmile: ir net už kokius 2€ :bigsmile:

Atsakyti

Nu vistik ir Humana nepigi. 

Vakar Mados angare angorinis kainavo 9 eur, bet naujas 99

Dzinsu maciau daug, nuotaika nesimatavimo buvo.

Kapseika tu labai pagavai ta busena, ten kazkaip išsilaisvini, nes lyg gali daugiau, tada sakai aj imu priderinsiu. Va va to jausmo vedina matyt nueisiu dar ne karta

Atsakyti

Ingriduška, jūs nemažai keliaujat po Lietuvą, tai pasinaudok proga ir pačekink mažesnių miestelių Laimes,ne tik dėl įvairovės, bet ir kainos.  būna dienų, kai viskas po 0,30 ct., arba viskam - 70 %. paskutinį kartą už kapeikas nukoviau juodą šilkinę suknią. Esu radusi naujus, dar su etiketem batelius, kainavusius 500 svarų ir pan. 

Atsakyti

Mano miesto gumanoj visos prekės max 6€. Ir nesvarbu ar tai kailiniai ar užvalkaliukas.
Ir paskui pinga viskas iki 0,5€.
Nesenai savo dviem didesniesiems vyrams nupirkau puikius megztinius net už eurą :B

Atsakyti

Esu

U girdejusi apie Radviliškį

Atsakyti

Aš anksčiau nuvažiuodavau į Naujosios Vilnios Humaną. Ten max kaina būna 4 eur. Kai Saulutę auginau, tai perlų vaikams esu radusi. Dabar paskutinį kartą gal pavasarį buvau. Kai naujas prekes atveža, tai ten grūtis baisi būna. Aš irgi drąsiau išbandau kokias spalvas ar fasonus, kai nedaug kainuoja. Nors kažkaip sau retai užeina nuotaika pasižiūrėti, dažniau vaikams pračekinu, ar nėra ko gero. Pernai supirkau pačiūžas po 5 eur odines.

Atsakyti

Lace, tokių norėtum? :D

https://www.garnstud...?id=8259&cid=19

Atsakyti

Šiuo metu nenoriu, bet buvo laikas, kai labai rimtai svarsčiau tokius nusimegzti nakvojimui palapinėje kalnuose.  :D 

šiandien pasimatavau kokį 20 paltų, rezume - paltų man niekas nesiuva  :oh: (Liniuka, aplankiau ir inAvati). :) dauguma buvo tiesiog ankšti per krūtinę (net ir mano nešiojamo 46 dydžio), su keliais pusėtinai tinkančio dydžio atrodžiau kaip didžiulis kalnas  :frusty: matyt, teks atsiprašyti savo seno palto ir paieškas atnaujinti grįžus bent jau į 44 dydį.  :( 

bet kad nebūtų baisiai liūdna, nusipirkau net du megztukus ir megztą suknelę  :ax:  vienas megztukas tokio beveik nitiško modelio su nuleistais pečiais, net pati nustebau, kad man jis visai gražiai tiko.  :unsure: bus galima pagal jį išsimatuoti ir nusimegzti dar kažkokį.  :rolleyes: 

Atsakyti

Lace, buvau šią savaitę darbo reikalais LItexpo, o ten šį savaitgalį Fashion Bazaar ir Baltijos mados ir tekstilės paroda.  Mačiau net dėliojamus stendus. Pagalvojau, kad ir man praverstų užsukti, kokių paltų pračekinti, o apie tave irgi pagalvojau. Aš aišku tikrai ten nebeatsidursiu, bet tu gal susigundytum? Nes visokių ten visokiausių negirdėtų prekių ženklų, kas ten žino, gal ir tau ko pasiuvo. Man teoriškai patiktų vienoj vietoj taip pasivaikščioti, o ne po pusę miesto varinėti. O praktiškai - pasiilgau laiko sau, nes per visą savaitę nieko nenumezgiau nei filmų nepažiūrėjau...

Atsakyti

Lace, buvau šią savaitę darbo reikalais LItexpo, o ten šį savaitgalį Fashion Bazaar ir Baltijos mados ir tekstilės paroda.  Mačiau net dėliojamus stendus. Pagalvojau, kad ir man praverstų užsukti, kokių paltų pračekinti, o apie tave irgi pagalvojau. Aš aišku tikrai ten nebeatsidursiu, bet tu gal susigundytum? Nes visokių ten visokiausių negirdėtų prekių ženklų, kas ten žino, gal ir tau ko pasiuvo. Man teoriškai patiktų vienoj vietoj taip pasivaikščioti, o ne po pusę miesto varinėti. O praktiškai - pasiilgau laiko sau, nes per visą savaitę nieko nenumezgiau nei filmų nepažiūrėjau...

Ačiū už mintį  :4u:  bet šįkart išmainysiu skudurinėjimąsi į gal paskutinį savaitgalį sodyboje  :wub: o šiaip stebiu stirnėjančią Ingriduską ir kyla noras ir pačiai nebebūti meška.  :B tada gal ir paltai labiau džiugins.  :unsure: 

Atsakyti

Ingriduška geras motyvatorius :lietuva: :aciuks:

Atsakyti