Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oi, kapseika, kaip emocingai!!! Limit griuvimas realiai legendinis  :angel2: 

Žuvis buvo geraaa.

Turiu akstiną atvažiuoti į pirtį  :B​ 

Atsakyti

Ai, dar kalbėjom, kaip kai kurie žmonės mėgsta aiškint, kaip ką turi daryti.

Nu ir kalbu su MB per technologijas, ir tas kad aiškina kad aiškina... taip ir prisiminiau aptartua reikalai per sriubą. Net biškį linksma buvo. O MB tai pyktelėjo...

Atsakyti

Nu netikiu kad labiau už maniškį kas sugebėtų aiškint :).

O į wc bige ėjau ( nu nes panoramoj gi nėr nei vieno tūliko) - nedanešiau iki namų :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 17 spalio 2019 - 20:58

Nu vat sėdžiu, mezgu..o MB ir sako eik miegot- vėlu jau. Nu tai kaip nesiginčyt?

Atsakyti

O maniškis tik dabar parėjo  :rolleyes:​ 

Atsakyti

O tai su kuo vaikas pamokas ruošė  :blink:​ ?

Atsakyti

Biškį pavydu smagios sriubos. Kitą kartą :). Griuvimai tikrai įspūdingi, aš tokių, kuriuos atsiminčiau, gal neturiu. kauiausi turbūt su riedučiais išsidrėbimai jau brandokam amžiuj :).

Melas, kad Panoramj nėra tualeto, tikrai yra, prie sporto klubo. Neatsimenu ar tai tas pats aukštas, kur ir kavinės, bet lyg. Esu buvus šį rudenį.

Atsakyti

Restar nu ten buvo pasišaipymas iš savęs, kad nenuėjau vietoj o iki BIGo tempiau tą reikalą. Žinau kad yr Panoramoj ir ne vienas  :rolleyes: 

Atsakyti

Mes tiesiog nekuklų kiekį arbatos išgėrėm, o išpilt kažkaip nesusiprotėjom :D  vietoj

Mezgu :bigsmile:​ 

Atsakyti

Smagu skaityt, kad nuotaikos pakilę, bet kontrolė pareina!  :ploja2: 

vis dar didžioji dalis swapininkių neužpildę/neatnaujinę anketos fb!!!!! :ploja2:  :ploja2:  prašom pasistengt ir tas kelias eilutes užpildyt. Fėjos nerimauja  :ax:​ 

Atsakyti

Nepavyko į susimatymą prisistatyt. Klientai vėlavo... Kerpena :4u: O griuvus esu baisiai kažkada ant nosies, kad net lūžo :D Vyras (būsimas tuomet) laukė manęs iš darbo kitoj gatvės pusėj, o aš visa laiminga po kojų nežiūrėjau ir pataikiau į armatūrą išsikišusią iš betono. Ir nėriau ant nosies :D Vyras pasakoja kaip anekdotą- bėgo bėgo link jo, tik bac ir dingo :D nes šaligatvis už mašinų eilės buvo ir nesimatė, kas ten nutiko. 
Tu tik nepyk, bet balsu kvatojuosi :D  Bet tavo bajeris su sms kaimynui žinok nukonkuruoja viską :D Buvau svečiuos pamegzt,baigiau Luknei kaklašildį pagaliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Olaiva~: 17 spalio 2019 - 22:36

Olaiva, gal jau brioche įvaldei?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 spalio 2019 - 07:25