Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O kurios spalvos alpino?

Ji mezgė viršų lyg iš šito

2245%20zauberball%2016.jpg

O paskui perėjo į drops Lace  plytinį.

Kadangi stipriai dalyvavau mezgimo procese konsultuodama, kaip megzti nuo viršaus, tai buvau labai įsijautus ir galvoje dėliojosi vizijos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 spalio 2019 - 14:31

Katuk, ne :). Turiu crazy spalvų viziją, bet nežinau ar ant svieto yra tokių siūlų, kurių net įvardint nemokėčiau, reikia eiti ir gyvai ieškoti :). Tai galiu ir prisisvaigt, prisišnekėt, o padaryt paprastai, kaip visada. 

Atsakyti

Iš karto po pietų ėjom su kolege į bendradarbiaujančią įstaigą susitikimui, tai kaip sugebėjau nugriūt lygioj vietoj. :unsure: Kažkaip iš pradžių lyg koja slystelėjo, gal ant kokio lapo, bet atrodė nestipriai ir lyg išsilaikiau, bet paskui net nesupratau kas nutiko - taip griuvau ant pilvo visu ūgiu. Bet supratus kad jau griūnu, kaip tai sugebėjau atsipalaiduot ir visai "patogiai" nusileidau ant šaligatvio. Gal vos vos kelį jaučiu ir alkūnę vieną, bet net pėdkelnės nepraplyšo. :) Senatvė jau matyt.

Atsakyti

Kerpana :hihihi: 

Esu dar visai jauna labai gėdingai griuvus. Lėkiau į trūliką nuo kalniuko, ir taip plojausi, delnus nusibrozdojau. Bet spėjau. Tik visas pilnas trulikas žmonių, kurie apsimetė, kad nematė ir bandė sulaikyt šypseną...

O kitą kart Kaliningrade ėjau į laiptinę su krūva maišų, toks jaunuolis mane praleido, aš iš to mandrumo ant pirmo laptelio užkliuvau... o jaunuolis tai iš paskos ėjo :D​ 

Atsakyti

Griuvus esu  ne kartą, taip ne elegantiskai  begdama i trula, prie Čiurlionio g.dar studiju laikais. Plojausi taip kad dzinsai plyšo.

Ir neseniai jaunuolis praleido, o as norejau kaip styrna grakščiai prastraksėt ir kojos susipyne, tad puoliau ant kelių jam po kojom.

Musako mano jums netiks nes as vegan versija dariau.

Bet lietuviskai tai baklazanu, cukiniju, svogunu ir visa ko sluoksniuotis su farsu. Uzkeptas alia kaip lazanija

Atsakyti

Nepavyko į susimatymą prisistatyt. Klientai vėlavo...

Kerpena :4u: 

O griuvus esu baisiai kažkada ant nosies, kad net lūžo :D 

Vyras (būsimas tuomet) laukė manęs iš darbo kitoj gatvės pusėj, o aš visa laiminga po kojų nežiūrėjau ir pataikiau į armatūrą išsikišusią iš betono. Ir nėriau ant nosies :D 

Vyras pasakoja kaip anekdotą- bėgo bėgo link jo, tik bac ir dingo :D nes šaligatvis už mašinų eilės buvo ir nesimatė, kas ten nutiko. 

Atsakyti

Oi mergos, sorry nu, bet kikenu 🤭 Mano įsimintiniausias griuvimas - paauglystėje, žingsniuojant pro jaunimo mėgstamą vietą, ten pat ir vienas simpatija sėdėjo su bičiuliais, o aš ne tik išsitėškiau, bet dar ir garsiai, gi nešiau priduoti butelius😃 Chu, bandau jus pasivyti iš po atostogų. Olandija yra JĖGA. Įsimylėjau jos paplūdimius, kopas, žmones... O jau koks silkės skanumas, kur buvus kur nebuvus rasdavau priežastį patraukti link kioskelio į pajūrį... Atradau ir visiškai naują savo pusę, dalyvavome Porsche lenktynėse, į ten ėjau iš solidarumo, su mintim atkentėsiu... Taip klydus senai nesu. Iki kentėjimo, kaip iki mėnulio, buvo žiauriai faina, tie garsai, žmonės, širdis lėkė, kaip pasiutus. turejome galimybe pabendrauti su komandų nariais, apsilankyti garažuose, o sūnui net nusišypsojo laimė būti du ratus pavėžintam trasa, kurioje kitais metais vyks Formulė 1 varžybos, sake visi aštriausi jo bandyti atrakcijonai 0 prieš tai, o jau laimingas, švietė is tolo, nors paskutiniu metu matydavom tik ale man dzin arba aš nepatenkintas veidą... O galiausiai net biški pataikėm į jūsų paltų temą. Čia dar kart mano paauglys išvertė mane iš koto. Slampinėjant po Haarlem'ą išsirinko paltą👀iki šiol jo stilius nič nieko bendro su tuom neturėjo, jau drama būdavo, kai paprasydavau kokiai šventei marškinius užsidėti. Tai tiek buvau sutrikus, kad net nepaprieštaravau. Tik grįžus viešbutin, galvoju nugi brangi užgaida, o jei nenešios, o ir auga kaip ant mielių. Pasimatavau... Biški crazy, bet jei ką sunešiosiu, šiltas, vilnonis😃 Ai ir dar buvo kalbų apie languotas kelnes, apie tai kokiam amžiui kas tinka, kažkaip pusryčiaujant praskaičiau, viskas susiplakė į vieną, o paskui mieste, vaikštau, paveiksluoju, o prieš akis šast visų tų pokalbių kratinys, puiki moteriškė, kuri net į kadrą pateko😊... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 17 spalio 2019 - 20:08

Nu kokia jauki ir smagi sriuba buvo  :wub: 

Atsakyti

Kapšeika, kaip smagu!!! Nu taip smagiai suskaičiau kad beveik pasijaučiau visur buvusi kartu :)

sakot skani sriuba? O mes su Gadget ryžių su šamu skaniai valgėm :) ir taip iš dūšios rimtim temom pabendravom :)

džiaugiuosi kad konferencija baigės, nes nuo ankstyvo kėlimosi ir nuo informacijos  srauto tikrai jaučiuosi pavargusi :) bet smagu vio sudalyvauti ir kaip klausytojai ir kaip workshopo pranešėjai :)

mezgimas mano visai visai ant siūlo galo- kelios eilutės beliko :) bet.... ne šiandien

ir visgi sekta yra faina :) nes savo kalbomis išjudino opią paltų temą. Smėlinis jau spintoje, o va raudonas bus ryt pasimatyotas ir gal irgi keliaus į trasą!!!

Atsakyti

Aš irgi po sriubos visa laiminga  :wub:  jau meilės puodą praviriau, net ir pamegzt matyt dar spėsiu  :rolleyes: 

Atsakyti

Nu juokiausi iš jūsų griuvimų :D Po kiek metų smagu, bet tuo metu tai nors į žemę prasmek :)

Man šiandien irgi bėdelė :B Ploviau dideles ir sunkias lėkštes ir vieną bešluostant kažkaip slydo iš rankų ir su kraštu vožiau į lūpą :B Nors ir ledo dėjau, bet lūpa truputį ištino. Tikiuosi rytoj neatsikelsiu su dar labiau ištinusia :B Nu kam papasakočiau nepatikėtų :) Reikės sakyt, kad vyras primušė :D​ 

Atsakyti

Jatau, bet koks kaifassss buvo pasiekt tūliką :D 

Nu sriuba tokia tokia smagi, kad net niekaip išeit negalėjom. Fainiai pabendravom, ir siūlus aptarėm, ir mezginius ir papletkinom ir pažvygavom

Atsakyti