Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kaip gerai, turim savo gydytoju, gal į poliklinikas nereikės eit.  :P

Ir šiaip sekta  veikia visais frontais. Pvz. aš iš Restar sužinojau, kad vyras naujus akinius perkasi. :)

čia tai geras! :D aš apie vyrą :D sekta nereali 😂 :wub:​ 

Atsakyti

Ai soliariume irgi nebuvau, poreikio nebuvo ir nėra, bet net jeigu atsirastų, tai nežinočiau nei kur ieškot, nei ką ten daryt, tai taip ir lieku tundra :).

Tiesa, Gadget, NIuma, o ką planuojat iš Drops Lace megzti? Nes man vis tiek į Siūlų mišką reikia vieno moheros kamuoliuko (gerai būtų, drakius kitką apie tai galvoja ir rezga savo planus...), o ir nuo darbo netoli  :ax: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 spalio 2019 - 12:10

Ai soliariume irgi nebuvau, poreikio nebuvo ir nėra, bet net jeigu atsirastų, tai nežinočiau nei kur ieškot, nei ką ten daryt, tai taip ir lieku tundra :).

Rast tai galima vos ne ant kiekvieno kampo, bet ką ten daryt ir aš nežinočiau :unsure:

Atsakyti

Mano profesija šiandien - vienos pastraipos rašytoja :oh: niekaip neperžengiu  :oh: jau nusibodo  :mad2: 

Atsakyti

Laba,

Kaip tik turiu vieną objektą Žvėryne, visai prie tos kavinės, kur anksčiau keliskart buvom. Tai jei laiku baigsiu, planuoju prisijungti. Kamščio iki Panoramos gal nebus :)

Soliariume esu buvus vienąkart pirmam kurse. Nepatiko, ne man šitas reikalas. Kažkaip vos iškenčiau tas kelias minutes :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 17 spalio 2019 - 12:06

Tiesa, Gadget, NIuma, o ką planuojat iš Drops Lace megzti? 

Atrodytų, kad tu drakiaus neturi. Man senai siūlų pirkimas ir mezgimas- du skirtingi veiksmai.

Nežinau. 

Atsakyti

Soliariume irgi nei karto nesu buvus. Ir nenoriu. Geriau jau kokiam savaitgaliui į saulėtą šalį nulėkt. 

ne nu tai aišku

u bogatich svoji privički kaip sako.

aš po gimdymo irgi nesu buvusi soliariume, bet nesibaidau ir nesakau ne ne ne :) tik poreikio nejaučiu kol kas :)

Atsakyti

Atrodytų, kad tu drakiaus neturi. Man senai siūlų pirkimas ir mezgimas- du skirtingi veiksmai.

Nežinau. 

Mano drakius gana padoriai išauklėtas - visada turi ateiti su konkrečiu planu, ką megs, jeigu nori ką pirkti. Tai planai visada yra gana konkretūs, nesvarbu, kad jie paskui keičiasi ar niekada neišsipildo, bet jis žino, kad be idėjos nieko neperkam :). O vat Drops Lace aš ir nesugalvoju idėjos.

Atsakyti

Rašiau rašiau ir pf...

Visi mes truputį gydytojai, sveikatos sistema priverčia tokiu būt

O vit D šiuo metu labai madingas. 

Galima žinoma, dejuoti ir nieko nedaryti, o galima ir pabandyt pavartot. 

Bet toks vat grynai moteriškas reikalas yr patarimus dalinti. Ką su jais daryt, kiekvieno reikalas :D 

Čai buvo mano ilgo posto reziume :D​ 

Atsakyti

Drops Lace.
Megzta iš dvigubo. Patiko tuom, kad plonas, bet šiltas :)
Priedas  1.jpg   415,15KB   0 Parsiųsta kartų
Priedas  1.jpg   411,63KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  2.jpg   309,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

oj bet jau spalvos kokio gražumooo

Atsakyti

Tai iš dvigubo jau gana storas siūlas gaunasi. Aš nebent galvočiau prie jo ką nors dėti, esu vienintelį kartą mezgusi su 1 gijele plono šlko + moheros irgi plonos. Man tiesiog įdomu, kad merginų drakalaičiai ketino megzti :)

Atsakyti