Kaip gerai, turim savo gydytoju, gal į poliklinikas nereikės eit.
Ir šiaip sekta veikia visais frontais. Pvz. aš iš Restar sužinojau, kad vyras naujus akinius perkasi.
čia tai geras! aš apie vyrą sekta nereali 😂
Ai soliariume irgi nebuvau, poreikio nebuvo ir nėra, bet net jeigu atsirastų, tai nežinočiau nei kur ieškot, nei ką ten daryt, tai taip ir lieku tundra .
Tiesa, Gadget, NIuma, o ką planuojat iš Drops Lace megzti? Nes man vis tiek į Siūlų mišką reikia vieno moheros kamuoliuko (gerai būtų, drakius kitką apie tai galvoja ir rezga savo planus...), o ir nuo darbo netoli .
Laba,
Kaip tik turiu vieną objektą Žvėryne, visai prie tos kavinės, kur anksčiau keliskart buvom. Tai jei laiku baigsiu, planuoju prisijungti. Kamščio iki Panoramos gal nebus
Soliariume esu buvus vienąkart pirmam kurse. Nepatiko, ne man šitas reikalas. Kažkaip vos iškenčiau tas kelias minutes
Atrodytų, kad tu drakiaus neturi. Man senai siūlų pirkimas ir mezgimas- du skirtingi veiksmai.
Nežinau.
Mano drakius gana padoriai išauklėtas - visada turi ateiti su konkrečiu planu, ką megs, jeigu nori ką pirkti. Tai planai visada yra gana konkretūs, nesvarbu, kad jie paskui keičiasi ar niekada neišsipildo, bet jis žino, kad be idėjos nieko neperkam . O vat Drops Lace aš ir nesugalvoju idėjos.
Rašiau rašiau ir pf...
Visi mes truputį gydytojai, sveikatos sistema priverčia tokiu būt
O vit D šiuo metu labai madingas.
Galima žinoma, dejuoti ir nieko nedaryti, o galima ir pabandyt pavartot.
Bet toks vat grynai moteriškas reikalas yr patarimus dalinti. Ką su jais daryt, kiekvieno reikalas
Čai buvo mano ilgo posto reziume