Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O man atėjo žinutė iš paštomato, kad mano kojinių siūlai jau atėjo. Užvakar vėlai vakare nusipirkau. :) Dabar jau turėsiu megzt.

Vakarinei sriubai kaip ir galėčiau ateit, bet net nežinau, ar turėsiu jėgų iš kelio pasukt. Pirmadienį vėlai grįžau, vakar - man kaip naminiam žmogui, daugoka trijų vakarų per savaitę turbūt.

Ir drakius šaukia - siūlai, siūlai paštomate!

Atsakyti

Kerpena nu...palauks tie siūlai :) neplanuok jokių jėgų neturėjimų :)

Atsakyti

qqte, neplanuoju, bet jau šiuo metu neturiu. :)

Nebent staiga iš kur nors atsirastų.

Atsakyti

Staigi sriuba, be įsipareigojimų :D

Šiandien, 17.15, Panorama.

Pabandom MANAMI?

Tinka  :good:​ 

Atsakyti

Vitamino D jums trūksta! 

Dėl ko ir soliarumas buvo siūlytas

Atsakyti

Neseniai kaip tik skaičiau apie depresijos gydymą šviesa. Tai kaip supratau, šviesos terapijai naudojami kažkokie šviesos akiniai. Užsidedi ir pvz. gamini vakarienę ir nereikia niekur eit, gauni tos šviesos doze per kažkiek laiko. Nežinau ar vitaminui D padėtų, gal per mažai tos šviesos.

Soliariume niekada nesu buvus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 spalio 2019 - 10:31

Va va, tuos pačius straipsnius skaitom. Man prie namų yra soliariumas, lapkritį gruodį penkiaminutinius kelis kartus pavartoju. Man tinka.

Atsakyti

Sveikos, man rytas prasidėjo nuo okulistės, nes gavau vakar skambutį, kad atsilaisvino man vietelė iš ryto, kitaip būčiau tik 11.12 pakliuvus. tai va, mano akys dabar +1 ir+1,25.  Per  3,5 m prisidėjo po ketvirtis dioptrijos. Sakė, kad viskas čia normoj ir šiaip visi dugnai, spaudimai ir pan, gerai. O toj optikoj šiaip gera ir linksma, nes tokia registratorė/administratorė ar gals žino kas be galo į klientus orientuota. Tai ... turėsiu dabar nebe mėlynus, o raudonus akinius. Prie garderobo nederinu, nes vis tiek jie tik darbiniai/mezgiminiai. 

Kerpenos vyras rinkosi ilgiau už mane :D, bet, kaip supratau, jis gal net  2 užsisakinėjo.

Šiaip fainai šnekat :)

Sriuba šiandien man gal neįvyks, oi tiksliai neįvyks, nes per pietinę dirbu, per vakarinę - sėdžiu poliklinikoj ir dar conference call po 17 val....

Atsakyti

Vitamino D jums trūksta! 

Dėl ko ir soliarumas buvo siūlytas

O :bigsmile: dar viena gydytoja nuo visko  :D 

Atsakyti

Kaip gerai, turim savo gydytoju, gal į poliklinikas nereikės eit.  :P

Ir šiaip sekta  veikia visais frontais. Pvz. aš iš Restar sužinojau, kad vyras naujus akinius perkasi. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 spalio 2019 - 11:23

Man nei sriuba, nei vakarienė netinka. Nesudba :)

Soliariume irgi nei karto nesu buvus. Ir nenoriu. Geriau jau kokiam savaitgaliui į saulėtą šalį nulėkt. 

Atsakyti

nite, gi čia tipiški lietuviški savigydos ir kaimynų gydymo genai ;)

Atsakyti