Aga aga, nu ok, ne gydo, bet protina Aš čia pati mušuosi į krūtine, kad siūlų nepirksiu, kol trysketuripenki.... projektai nebus baigti. Susitvarkiau dėžę mezginių ant virbalų... kiek daug virbalų turiu, pasirodo
o mezginius kur padėjai?
Ir kodėl man atrodo, kad Lace su soliariumu bus kaip su kokoniniu paltu
neblogai mane pažįsti
Nors soliariumų atžvilgiu esu mažiau kategoriška, esu kažkada net ir buvusi, bet šiaip tai laikau tokį užsiėmimą gana beprasmiu dalyku, kuriam man labai gaila laiko
Qqute, Nite, tai jei jūs esate nusiteikusios su sektantėm bendrauti, aš mielai prisijungčiau, šiandien galiu ir noriu
labas iš ryto
Laiko skirtumas, kelionė... miegojau..
Tai apie sriubą aš kalbėjau ne tik vakarinę. Ir ten kažkuri Kerpenai, pasiūlė, kai ji pamitšo siūlų nusipirkt. Bet kadangi labai vangiai vyko tarimasis, o aš pati nesu tikra, ar galėsiu, tai dėl to ir tylėjau.
Manęs nuolaidos nejaudina. Tokios siunčiamos. Gyvai kur nors yr?
Qqute, Nite, tai jei jūs esate nusiteikusios su sektantėm bendrauti, aš mielai prisijungčiau, šiandien galiu ir noriu
Tai ir valio
Šiandien? Panoramoj ar CUP? 17.30?
Tai ir valio
Šiandien? Panoramoj ar CUP? 17.30?
Panoramoje gal parkingas paprastesnis? Bet iš tiesų tai galiu ir ten, ir ten, didelio skirtumo nėra.
Dėl laiko, tai aš gal ir kokia 17.15 jau galėčiau būti.
man irgi skirtumo nėra į kurią pusę ateit
ateisiu :yahoo:17.15 jau irgi būčiau
katukai siūlų miškas yra Žirmūnuose gyvai, FB paieškok ten adresas parašytas
Panoramoje gal parkingas paprastesnis?
Bet iš tiesų tai galiu ir ten, ir ten, didelio skirtumo nėra.
Dėl laiko, tai aš gal ir kokia 17.15 jau galėčiau būti.
man irgi skirtumo nėra į kurią pusę ateit
ateisiu :yahoo:17.15 jau irgi būčiau
Staigi sriuba, be įsipareigojimų
Šiandien, 17.15, Panorama.
Pabandom MANAMI?
Dvi sriubos per dieną? Kai jumej renkatės, dar dirbsiu. Ir būsiu nuo sriubos Nr.1 soti ;)
O mano meistras mane ignoruoja.... blyn...
Taigi vis dar nieko nežinau. Labiau pretenduočiau į vakarinę, nors bus zapadlo garantuotai.
Dvi sriubos per dieną? Kai jumej renkatės, dar dirbsiu. Ir būsiu nuo sriubos Nr.1 soti ;)
O aš dirbsiu, kai jūs srėbsit sriubą