Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vakar vyras nupirko naują didelį televizorių  :rolleyes: tai dabar kitas galbos skausmas - kur jį statyti... :oh: esama komoda, ant kurios stovėjo senasis, per aukšta.... tai iš patirties žinau, kad man bet kokio baldo išsitinkimas yra gerokai sudėtingesnė misija  :oh: 

o kodėl jo nekabinat?

Atsakyti

Su Moters diena visas!!!! :D

Priedas  029.JPG   90,52KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pas mus pirmokai neprekiavo Kaziuke vien dėl tos priežasties kad būna apsiverkia jei iš jų neperka :)

pas mus tai prekiauja visi,aišku visko ten buna.pas nulinukus ir pirmokus dažniausiai mamos sėdi,arba močiutės

Atsakyti

Olaiva o tai kokiu metu ta mugė būna kad mamos sėdi?

Atsakyti

Ristina uoj tik dabar pamačiau kokia vaza

pajamčiau tokią ir be tulpių :D

Atsakyti

Olaiva o tai kokiu metu ta mugė būna kad mamos sėdi?

10-12

ir žinok labai daug jų sėdi :D

Atsakyti

Vaza gerulė :D visai nepykčiau, jei kas nors tokią molinę pagamintų :D

Atsakyti

Sveikos, 

Laces megztukas labai fainas  :wub: 

Atsakyti

Vėl nėra puse dienos, su tėvuku į polikliniką važiavom, kad suleistu vaistus į peties sanarį. Gyd. įkalbinėja operacijai, bet kai pagalvoji apie pilną narkozę ir 87m. tai taip nesinori rizikuot  :( 

Atsakyti

Vakar vyras nupirko naują didelį televizorių  :rolleyes: tai dabar kitas galbos skausmas - kur jį statyti... :oh: esama komoda, ant kurios stovėjo senasis, per aukšta.... tai iš patirties žinau, kad man bet kokio baldo išsitinkimas yra gerokai sudėtingesnė misija  :oh: 

gudrus vyriškis :D  pirma telikas, o paskui galvojam, kur jį  dėt.

nebandei užsakinėt? pagamintų kokio reik ir kokio norisi

Atsakyti

sveikos,

Olaiva  :wub:  :wub:  :wub: ir megztukas ir Kaziukui pasiruošimas nerealu  :wub: 

Aš taip nieko ir nedariau, o šiandien paskambino, kad ir nebus to Kaziuko mokykloj :D uf... Nors kryžiuočio kostiumą reik vistiek gamint..

Lace  :wub:  :wub:  :wub: puikiai tinka  :wub: o ir spalva daili  :wub: 

qqtės vyrukai, kad apmegzti  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

ir vėl man išvirkščioj pusėj daug dailiau,spalvingiau  :wub:  bet gal nors viena megztuka gerom akim palikt gerojoj pusej :)

DSC_3127_medium2.JPG

DSC_3118_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 08 kovo 2017 - 12:38