Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas vakaras  :4u: 

O va jei kas dažytis nemėgsta?

Čia kas dažytis nemėgsta?  :hmm: 

Nite, man tai žiaurei gražios tavo ranovės  :wub:   Kažin kodėl man niekas nenumezga nieko gražaus?  :unsure: aš pati sau nebemoku, nebeturiu fantazijos, o gal tiesiog sau šiuo metu esu negraži ir nepuošiu jokio gražaus mezginio.  :oh: 

Mezgu visokią smulkmę.  :unsure: Baigiau antrą islandiškos vilnos pirštinę, dabar dar noriu vidines pirštines numegzti, kad jau visai “neprašaunamos” būtų. Atrodo nedidelis mezginys, turėtų greitai pasigaminti, o va krapštausi visą savaitę.  :oh: 

Baigiu subręsti sprendimui eiti iš dabartinio darbo lauk.  :unsure: proto balsas tyliai cypčioja, kad reiktų susirasti kitą ir tik tada išeiti.  :huh2: Bet kad aš nenoriu kito darbo, noriu tiesiog išeiti iš šito  :B 

Atsakyti

Tai kol galutinai subręsi, gali ir nauja vieta atsirast

Atsakyti

Tai kol galutinai subręsi, gali ir nauja vieta atsirast

Jei neieškosiu, tai greičiausiai ir neatsiras  :D 

Atsakyti

Labas rytas :)

taip Katuk, šiandien 13:00-13:15 tikimes susitikti Oze :) norinčios junkitės :)

nitės megztukas su visu mėlynumu ir dailiomis rankovėmis man laaaaabi gražus :)

Atsakyti

Nite, man tai žiaurei gražios tavo ranovės  :wub:   Kažin kodėl man niekas nenumezga nieko gražaus?  :unsure: aš pati sau nebemoku, nebeturiu fantazijos, o gal tiesiog sau šiuo metu esu negraži ir nepuošiu jokio gražaus mezginio.  :oh:

Mezgu visokią smulkmę.  :unsure: Baigiau antrą islandiškos vilnos pirštinę, dabar dar noriu vidines pirštines numegzti, kad jau visai “neprašaunamos” būtų. Atrodo nedidelis mezginys, turėtų greitai pasigaminti, o va krapštausi visą savaitę.  :oh:

Baigiu subręsti sprendimui eiti iš dabartinio darbo lauk.  :unsure: proto balsas tyliai cypčioja, kad reiktų susirasti kitą ir tik tada išeiti.  :huh2: Bet kad aš nenoriu kito darbo, noriu tiesiog išeiti iš šito  :B

Nu :blink: 

Kiekvienam sakiniui turiu kontrargumentą, bet kažin ar tau čia to reik :friends:

Atsakyti

Nu :blink: 

Kiekvienam sakiniui turiu kontrargumentą, bet kažin ar tau čia to reik :friends:

Pirmam sakiniui nereikia jokių kontrargumentų - pati puikiai žinau, ką su tuo daryti  :D O kitus norėčiau išgirsti  :rolleyes: 

Ir šiaip jau sektos gyvų pašnekesių pasiilgau, praeitą kartą "raugintoje" sriuboje negalėjau sudalyvauti. O kai dūšioje truputį dargana, tokie pasibuvimai labai pamotyvuoja  :wub:​ 

Atsakyti

Užmačiau Ravelry - vienoje vietoje įvairių kojinių kulnų mezgimas https://www.ravelry....ade/socktaculus Čia jei kam iššūkių lygioje vietoje norisi  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pirmam sakiniui nereikia jokių kontrargumentų - pati puikiai žinau, ką su tuo daryti  :D O kitus norėčiau išgirsti  :rolleyes:

Ir šiaip jau sektos gyvų pašnekesių pasiilgau, praeitą kartą "raugintoje" sriuboje negalėjau sudalyvauti. O kai dūšioje truputį dargana, tokie pasibuvimai labai pamotyvuoja  :wub:​ 

Rankovių grožis neargumentuojamas, t.y. rankovių grožis pats savaime negarantuoja, kad ir megztinis bus gražus, ir kad jis man tiks ir kad būsiu labai graži su juo :D

Turi ką nors gražaus nusimezgus? Išjunk fantaziją, nereikia šuoliuot kaži kur - tiesiog pakeisk kokią nors vieną detalę ir spalvą - ir megzk :D ir bus gerai - ne bobų reikalas, kad mezgi ir nešioji tą patį per tą patį  :D 

Smulkmė? Labai svarbu ir laiko užima daug :4u: savaitę megzt raštuotą pirštinę yra normalu :D arba labai greit, nes kai kam ir per visą gyvenimą gali nepavykt :lol:

Darbas :hmm: ne šitas, tai kitas. Bet mano nuomonė čia visiškai niekuo neparemta, nes niekad gyvenime neteko ieškot darbo ir jaučiu (ir tikiuosi), kad neteks.

Atsakyti

Labos

Priedas  Screenshot_20191016-142041.jpg   166,91KB   0 Parsiųsta kartų

Lace, reikia tau soliariumo ir sriubos. Pasikelsi nuotaiką. O jei dar pirtin atpirtintum, pamatytum, koks tasy kaifsssss. Vienžo, esi protinga, instrukcijas žinai, o taikymas - pačios pasirinkimas.

Blizgiukas netyčia jau pasiekė stadiją "tuoj megsiu rankoves"  :angel2:

Niuma Siūlųmiške rado alpakai LACE kainą po 2.90

Eikit, išpirkit, būkit žmonės!!!!

Atsakyti

Lace, reikia tau soliariumo ir sriubos. Pasikelsi nuotaiką. O jei dar pirtin atpirtintum, pamatytum, koks tasy kaifsssss. Vienžo, esi protinga, instrukcijas žinai, o taikymas - pačios pasirinkimas.

Ir kodėl man atrodo, kad Lace su soliariumu bus kaip su kokoniniu paltu :hmm:

Atsakyti

GADGET o tu įsitikinus kad Niuma spėjo nusipirkt to Lace kad garsiai reklamuoji?

labos :)

šiandien įsidėjau mezginį bet kad Katuks net nepamena kad minėjo kažką apie sriubą 17, 18 ir dar kažkokią dieną

ir kad mumi su Nite sakėm kad mum ir 17 ir 18 tinka :)

nųų ir geraj

viena sau pamegsiu tyliai namie, daugiau numegsiu

siūlų tai vistik taip antribiškai turiu-buvo 250 gr, numezgiau iki bambos su aukštu kaklu megztuko bet dar sprindžio žemyn ir rankovių trūksta

rankovių noriu normalių, ne 3/4

liko apie 100 gr, ką manot, užteks?

šniukštinėjau tokio paties nebėr jau wooly, ieškojau jei kas su kuo rankoves padryžuot bet nieks man prie tos gražios spalvos netink

tikiuosi kad užteks...(kitą kartą 300 gr imsiu)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 17 spalio 2019 - 08:31

Ir kodėl man atrodo, kad Lace su soliariumu bus kaip su kokoniniu paltu :hmm:

nu o jei gydytojas prirašytų? soliariumą, ne paltą

man buvo kažkada primygtinai parekomenduota (vidury vasaros) ir ne dėl grožio

padėjo

Atsakyti