Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduska gal tave kopūstai laimingą daro :) gi ten dauv vitamino c :)

O jei rimtai tai labai smagu tave skaityt :)

Atsakyti

Prisipirkau bogatyr obuoliu ir kepu, apibarstysiu cinamonu bus man desertų desertas, jie tokie saldūs kepti

Isitraukiau naujus siūlus ir megsiu mėginuką tam pynėtam skersinukui

Iki pilnos laimės nieko nebereikia irgi  :wub:​ 

Atsakyti

Stoju ir aš į raugintų kopūstų partiją :D

Šįvakar troškonys iš jų :rolleyes:

Atsakyti

Ne nu nesamones su tom pynėm..Ristin tu tokio  dideliom pynem mezgi gal tu ka nors supranti

Atsakyti

Pažiūrėjau filmuką, ten mokė raugti daržoves. Va paraugiau žalių burokėlių, to nerodė, pati sugalvojau, morkų, obuolių, paprikų mixus.

Atsakyti

Ingriduska o tokias salotas esi mėginus?

http://www.sezoninev...opustu-salotos/

Atsakyti

Nuuu... žiūrėjau aš į tą schemą, ir supratau, kad mano išsilavinimas "ant" jos neneša :D

Mano riebi pynė ir yra riebi pynė. Sukeista daug akių, pvz 25x25 ir viskas.

Atsakyti

Taip megstu labai.

Esu esu

Atsakyti

Ristin jau radau normalia schema su aprasymu Kas ana dare tai nagus nukapot visai ne taip zenklai aprasyti

https://loveknit.ru/...perechnoy-kosoy

Va teisingas

Ingriduska man tos nerealios salotos Reik nusipirkt burokeliu kol kopustu nesuedziau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 15 spalio 2019 - 20:14

Pirkau žemių rododendrams.

Širdis prašo kopūstų.

Atsakyti

Sveikos :)

prasidėjo Vilniuje kasmetinė testuotojų konferencija tridienė :) šiais metais ne tik kaip klausytoja dalyvauju - nauja įdomi patirtis :)

tik kad laiko laisvo 0 šiandien, bet ryt-poryt gal per pietus kur pabegt ir galėčiau :) bet įtariu kad Ozas nei vienai nepakeliui pietums :)

šmutkių plėšytų ir ne tema aktuali :) kol kas ties palto paieškom užstrigus. Batus labai fainus prigirebiau savaitgalį :) dar va savo mūzų kambarėlyje poilsiauju ir matau kad lapių suknutė sukirpta verkia. Svečių šiam savaitgaliui nesuplanuota - matyt gal jau ir pavirs ji į kažką nešiojamo (arba ne)

swapas.... reiks savaitgalį šiam klausimui skirti dėmesio :)

qqute.... klausei kaip mano višta.... nu kaip kaip... pakeliui visdar :) po 2 eilutes per men maždaug :D

Atsakyti

Ozas? Galim. 

Poryt?

Atsakyti