Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

tikrai labai grazi  diena :) ,dar viena , tinkama mano megztam paltukui  . ir silta ir gaivu, vejukui  paputus . kazkaip labai as ji pataikiau  nusimegzt siemet . pagrindinis rubas :)

Atsakyti

Priedas  IMG_20191015_181159.jpg   181,83KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

diena, tinkama žolei pjauti,paskutinį kartą prieš žiemą :)

Atsakyti

Važiuoju protmūšiaut. Kada megzt?

Atsakyti

Kaimynas kaip tik burzgina žoliapjovę:)

Atsakyti

Iškviečiau namo vyrą, kad parvažiuotų ne 8-9-10, o anksčiau, nes reikia vieną futbolistą pavėžėti iki Santariškių. Ras tik kokį raiščių patempimą, bet išvengsiu amžino zyzimo, kad juo nesirūpinam, nes.pas šeimos gyd pakliūtume po 2-3 dienų, traumatologą - 2 mėn... Lieps pašaldyt, imobilizuot, nuo skausmo ką suvartoti, bet ramiau kai tą gydytojas pasakys. Būsim pasirūpinę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 15 spalio 2019 - 17:45

Nite, taip :) tik ne 69, bet 96 cnt :D

Mezgu ne savo spalvų megztinį. Sau :D kai guli- nelimpa. Kai apsirengiu- viskas gerai. Tai ir kurpiu toliau. 

Atsakyti

As kepu vyrui Doradas dvi su bulvių skiltelėmis. Kad uztektu ir rytojui.

Sau turiu cukinijų kugelio

Ryt pusryciai bus kavinej, bosus pakvietem

Pietum sueis dar kugelis likes.

Desertu padariau. Ramybe

Atsakyti

Liniuka ziauriii

O mane Ingriduska raugintais kopustais uzkrete

Radau ir maksimoj skaniu, gal, kiek suroki, bet traskus uztat

Prisikepiau jautienos su svogunais ir pievagrybiais ir doroju su tais kopustais..dar namine duona

Jauciu bus oro pavojus :)

Atsakyti

Apie anų laikų vilnas. Nežinau po kiek ir iš kur, bet gaudavo mama neverptos vilnos, o močiutė suverpdavo.dar ir padažydavo.

Arba pamenu iš Gardino parsivežė du tokius bulvinius maišus kažkokio pūko royal blu spalvos. Irgi suverpė. Tik žiauriai skersuodavo tas siūlas.

Dar viena teta dirbo putliųjų verpalų fabrike... gsudavom tokių nuokarpų nuo rūbų, kurias reikdavo išsiardyt

Atsakyti

Iškviečiau namo vyrą, kad parvažiuotų ne 8-9-10, o anksčiau, nes reikia vieną futbolistą pavėžėti iki Santariškių. Ras tik kokį raiščių patempimą, bet išvengsiu amžino zyzimo, kad juo nesirūpinam, nes.pas šeimos gyd pakliūtume po 2-3 dienų, traumatologą - 2 mėn... Lieps pašaldyt, imobilizuot, nuo skausmo ką suvartoti, bet ramiau kai tą gydytojas pasakys. Būsim pasirūpinę.

Muhahaaaa

Ps ne tavo vyrą auditas suskaičiavo, nesisiunčia jis namo jautrios informacijos.

Atsakyti

Aš dar kopūstų neatsivalgiau. Kilogramas max 3 dienom man vienai. Ir vis noriu. Nors saldytuve guli agurku pomidoru Nenoriu Restar linkiu kad kojai nieko rimto nebūtų. Dar rūbų tema. Nuėjo kolegė į pardes, skambina ir sako, kokie baisūs rūbai, nieko nėra. Ir tada sako, tau dabar tiesiog tinka 42 dydis, esi aukšta, numetei svorio, kaifuoji nuo saves ir gyvenimo ir tu tikrai matai viskä kas gražu, o aš priaugau svorio, esu 10cm žemesnė, ką apsivelku tas netinka ir tada pykstu ir viskas nebegražu. Tai va tikrai pritariu kad 42 ne 56  Kai is 56 i 42 tada viskas kitom spalvom Be to visai nepagristai esu pakankamai laiminga. Atsiimu visus savo verkšlenimus kad Laimei reik daug punigu ir ypatingų sąlygų. Klydau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 15 spalio 2019 - 18:08