Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

tai va va, sumezgimas man aiškus, gal tas akis reik uždėt kartu su susukimu toj eilėr ar kaip. kad pasipūstų nes nu visai nelogiškai gaunasi

gal reikia lygiojoj daly susukus pyne padvigubint o prieš kitą susukimą sumegzt vėl, tada būtų daugmaž aišku

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 15 spalio 2019 - 13:11

Bet schemoj parodyta, kad prieš vieną susukimą sumegzt po dvi, o prieš kita iš vienos išmegzt dvi. o pynės vis tiek sukasi 8x8

Atsakyti

nu tai aš ir sakau gal schemoj klaida gal po susukimo pridet o paskui prieš kitą sumegzt ir tada liks tas pats skaičius nes kitaip visai nesuprantu

Atsakyti

Gal reiktų originalą paskaityt :hmm:​ 

Atsakyti

originalo neradau niekur :(

mėginau ieškot

Atsakyti

Kiek supratau prisideda prieš pirmą sukeitimą, ir susimezga po paskutinio. 

Atsakyti

tai pradžioj ir pabaigoj tas taip, šitie man aišku, o čia dar atskiri pridėjimai sumezgimai tam tikrose eilėse, matyt kad pynės reljefiškesnės būtų, bet su schema ryškiai kažkas ne taip

Atsakyti

Na, tam, kad prabangioms pardėms liktų pinigų, reik nevalgyt. Todėl ten ir dydžių nėr didesnių :D

O apie "gali sau leisti", tai ne apie pinigus kalba, o kažkaip sukas galvoj kažkokios madistės posakis apie amžių ir daiktus. Kad brandžiam amžiuj jau laikas turėti vieną daiktą, bet gerą, nei daug prastos kokybės

Figura- ona ili jiestj, ili nuzhno mienshe jiestj. Va taip ir liks pinigų, ir rūbai tiks  :hihihi:

Iki siūlų jau priaugau tokį lygį. Iki gatavų rūbų -dar nelabai :D 

Atsakyti

Va koks gražus naujas Hintermstein švarkiukas  :wub: Mano skoniui (ir figūrai) ji pečius vis nuplatina, bet šitą galima pagal save pasikoreguoti. Šitos dizainerės įkvėpta savo malabriginį švarkelį mezgiau kažkada

xx-2-jacket-by-hinterm-stein-6_medium2.p

Atsakyti

Vartau 1969 m. mezgimo knygą: daugeliu atveju modeliai megzti iš plonų vilnonių siūlų (kurių 1 kg parduotuvėje kainuoja 50 rub). Hm, kiek pamenu iš tėvų pasakojimų, algos berods būdavo 130-220 rb? Tai sakyčiau, prabangi žaliava. 

O modeliai- praktiškai šių laikų, kažkiek pakoreaguoti. Net ir ažūrinės pėdkelnės yra. :D kam čia šalta naktim miegot. Galima pasipuošt. 

Atsakyti

Vartau 1969 m. mezgimo knygą: daugeliu atveju modeliai megzti iš plonų vilnonių siūlų (kurių 1 kg parduotuvėje kainuoja 50 rub). Hm, kiek pamenu iš tėvų pasakojimų, algos berods būdavo 130-220 rb? Tai sakyčiau, prabangi žaliava. 

O modeliai- praktiškai šių laikų, kažkiek pakoreaguoti. Net ir ažūrinės pėdkelnės yra. :D kam čia šalta naktim miegot. Galima pasipuošt. 

Jarmalavičienė? Pirmam puslapy parašyta :rolleyes: užtat pati knyga 69 kp :D 

Ta vilna afygiennos kokybės buvo, nenunešiojama praktiškai. Bet taupymo tikslais pirkdavo mama vyriškas vilnones kojines  2,20 - 2,70 rub. pora. 47 dydžio pora sverdavo virš 100g :rolleyes: Stebuklų šaly gyvenom  :ax: 

Atsakyti

Labutis,

Graži dar viena diena😍

Atsakyti