Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

pff beveik garantuoju kad talijai grįžtant pas tave paplonės ir kojos su sėdimąja

nu bet kokiu atveju aš tavo džinsų nesimatuosiu :D

Atsakyti

Šiaip mažai yra firmų, kad siūtų rūbus moterims su moteriškom formom ir ne bobutiškus. Ir mažytėm moterytėm.

Čia kaip ir su paponešiais. Jei apintis daugiau  nei 80, tai ir kaušeliai būtinai ne mažau C, ir atvirkščiai, maža apimtis-mažios kepuraitės

Dabar tose masinėse parduotuvėse yr pasirodę tokie platesni džinsai. Bet jie iš tų senų laikų, storas džinsas ir netgi be elastano. Tai ir styro maišu

H&M kartais turi įvairesnių apimčių rūbų, tame tarpe ir džinsų, bet paskutiniu metu matyt prisitaikė prie LT pirkėjų ir tik internete gali rast ką nors.

Esprit? Esi bandžius?

Dar yra variantas kaip mano viena kolegė daro-neša siuvėjai susiaurinti juosmenį

Atsakyti

Esprit nuolat.

Atsakyti

Esprit turiu :hmm: trejus  :angel2: ne, man ne gėda  :lol: jie visi skirtingi, ir vieni padraskyti. Nėr akivaizdžių skylių kaip suplėšytuose  :ax: 

bet visus pirkau Humanoj, nes Esprit pardėj tik 32 ilgis :(

Atsakyti

Nite, taigi tas 32 ilgis mums aukstaugems dabar baisiai MODINGAS :D

Atsakyti

Skudurinių Onučių tema :D

vakar atidarėm gimtadienių maratono savaitę. Luknė laiminga po gimtadienio, man beliko tik nuotraukas suredaguoti

šiandien pradėsiu vyrams kepures megzt.vienodas. paprastas. jei siūlus rasiu :)

Atsakyti

Nite, taigi tas 32 ilgis mums aukstaugems dabar baisiai MODINGAS :D

Jooouuu :brunette: , būtų juokinga, jei nebūtų graudu  :devil: 

Atsakyti

Ech koks gražus ruduo :wub: Taip smagiai su drauge po auksinį žvėryną pasivaikščiojom :wub:​ 

Atsakyti

Esprit turiu :hmm: trejus  :angel2: ne, man ne gėda  :lol: jie visi skirtingi, ir vieni padraskyti. Nėr akivaizdžių skylių kaip suplėšytuose  :ax: 

bet visus pirkau Humanoj, nes Esprit pardėj tik 32 ilgis :(

Uk irgi?

Atsakyti

Šiaip mažai yra firmų, kad siūtų rūbus moterims su moteriškom formom ir ne bobutiškus. Ir mažytėm moterytėm.

Čia kaip ir su paponešiais. Jei apintis daugiau  nei 80, tai ir kaušeliai būtinai ne mažau C, ir atvirkščiai, maža apimtis-mažios kepuraitės

Dabar tose masinėse parduotuvėse yr pasirodę tokie platesni džinsai. Bet jie iš tų senų laikų, storas džinsas ir netgi be elastano. Tai ir styro maišu

H&M kartais turi įvairesnių apimčių rūbų, tame tarpe ir džinsų, bet paskutiniu metu matyt prisitaikė prie LT pirkėjų ir tik internete gali rast ką nors.

Esprit? Esi bandžius?

Dar yra variantas kaip mano viena kolegė daro-neša siuvėjai susiaurinti juosmenį

realiai pastebėjau kad man ispaniški tinka modeliai, nu zaros ne viskas bet pvz stradivarius puikiai,dažnai kelnes ten nusiperku..džinsų tik nemėginau

Barselonoj kai buvom tai mačiau daug moteryčiu su mano figūra būtent

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 15 spalio 2019 - 12:53

nu žinokit nesuprantu

gal kas netingit į schemą užmest akį

man kažkaip neaišku su akių pridėjimais sumezgimais pynėj

https://svyazanospic...j-kosojj-2.html

Atsakyti

Aš irgi nesuprantu - tarsi užsideda  ar susimažina akys, bet kitoje eilėje akių skaičius tas pats :hmm: Nors netgi būtų neaišku, kaip aštuonias akis aštuonis kartus sumegzti po dvi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 15 spalio 2019 - 13:09