Maniškis irgi retai reiškia nuomonę, o vat čia nustebau. Bet sutarėm kad į patką pasivaikščiot tiks, o vat pas jį darbą užeit ne.
Beje, mano anyta nešė siuvėjai, ksd paplėšytų džinsus
Aš vyrui neleidžiu eit su manim bet kaip apsirengus. Ir atskirai keliu vėjus, kai nori eit nelygintais marškiniais ir pan.
Nes kam mūsų amžiaus moterims plėšyti džinsai, tai nesuprantu. Gal aš tokia visa absoliučiai neišskirtinė ( ar neišrankūs ;) ) ir man visko pasiuva... O kai reikia mažai visko, tai paprastas tas mano gyvenimas...
Montono turėjau, buvo labai gražūs ir suplyšo po sezono bet buvo gražūs.
Nenoriu būt vyrui mama nors dabartinis gyvenimo periodas toks kažkoks apie tai.
Nors jis nematė savo mamos su tais džinsais. Va ten tikra moteris rūbai netelpa į spinta, nuolat nori ir perkasi naujus, bet kartais jų ir neapsirengia metų metais. Tuos džinsus pirko prieš pusę metų, nešė siuvėjai trumpinti ir plėšyti, bet dar nė karto nepasivilko.
Nu kam kam plėšyti nes noriu būt jaunesnė
Iš tikro tai tuos pirkau, nes labai gero fasono. Geriau būt buvę neplėšyti, bet deja irgi su paieškom nesisekė. O to fasono labai reikėjo.
Man pvz klasikiniai džinsai jokiu būdu negali būt plėšyti. Ir tympos plėšytos be ryšio. Bet boyfrendai visai tinka. Nu tokie ur gaunas: panešiojo draugelis iki skylių ir atidavė
Dabar esu tokio fasono tik be skylių paieškose