Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nojaus  megztukas su "palangemis" super duper, labai labai  graziai atrodo :)

o jau  kaziuko mugei kad pasiruosta. :wub: :wub: :wub: manau neliks nieko namo nestis :)  laaaaabai :wub:

Atsakyti

pradėjau dundagint vakar. pridėjau smėlinio merino nu toks margalas gaunasi, bet kažkaip mačiau R kur visai šviesus siūlas pridėtas ir neblogai atrodo netgi :) nors melanžo nesu mėgėja

bet jaučiu skersuot vis tiek nori reikia galvot kokią juostikę rašto dėt kas kažkiek akių, gal perliuko, bo kraštai perliukinai

Mačiau ir aš R gražių pavyzdžių, kur Kauni vaivorykštinę kartu su baltu siūlu mezga, mirga marga, bet man gražu  :)  Turiu planuose netgi sau, kaip tik turiu plonos Kauni, niekur kitur nepritaikomos  :) 

Atsakyti

Kokia jūs meniška šeima  :)

:D​ vyras gaudyklių apvadus metalinius karpė ir litavo,nes pirkau vielą "su atmintim",bet ji sujungta,tai jis irgi gavo darbelio :D

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Olaiva, aš žinok neturiu žodžių :wub: :wub: :wub: Prisipažinsiu, tikrai neturėčiau tiek kantrybės, ir tingėčiau..., o tu tokius tobulumus sukūrei vaikams :wub: Pavyzdys man, kaip į kiekvieną darbą ar užduotį atsiduodi 100% :wub: Tobulos ir gaudyklės, ir tie levandų maišeliai :wub: Susilydžiau :wub:

Katuk, nu gerk vandenuką, jau galėtum baigti svaiguliuoti, nenoriu net prisiminti tos būsenos, kokia ji nemaloni, kad greičiau praeitų :4u: :4u: :4u:

Va o margų siūlų ir aš tikriausiai nebepirksiu, jie vis tiek tokios prabangos neturi kaip vienspalviai, na nebent melanžas :wub: O kaina, tai tikrai kosmosinė tų melanžų :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 08 kovo 2017 - 10:29

Labas rytas,

Lace, spalvas ir prabangą tenka įsivaizduoti, bet aš įsivaizduoju, :D Nėr labai jau ir margas, viskas gerai su tuo megztuku, modelis praktiškas, vėsiems vasaros vakarams užsimest tikrai labai pravers :super: Aš tik vėl kabinėčiausi prie sagės, ne pačios sagės, bet jos čia visai nereik mano kuklia nuomone  :rolleyes:  Tos sagės megztinį subobutina, o dabar juk taip madinga laisvo stiliaus užmestukai, visai nesusegti :)

Man kartai norisi susisegti, kad skvernai neplevėsuotų  :rolleyes: o ir kokia prasmė iš šilto storoko megztinio, jei jis toks atlapas ir visą šiltumą paleidžia vėjais  :D man sagės patinka ir visai neimu į galvą jei atrodysiu keliais metais labiau bobutiška nei esu  :P 

Lace, aš gal su tavim sutikčiau-ne tavo margumas. ne tai kad netiktų, tiesiog tave kažkaip supaprastina. būtų subtiliau marga, tokio kontrasto nebūtų, tai kažkaip lygi ir geriau atrodytų. bet pats modelis gražus, tai gal kokioj sodyboj ir sunešiosi  :D 

Juokauji turbūt su ta sodyba  :blink: to megztinio siūlų savikaina virš 100€  :oh: 

Atsakyti

Olaiva, kokie gražūs jūsų kaziukiniai reikalai  :wub: bet tai po kiek reikia tokius grožius pardavinėti, kad bent kokį pliusą gauti?  :unsure: 

Atsakyti

Juokauji turbūt su ta sodyba  :blink: to megztinio siūlų savikaina virš 100€  :oh:

na, kur pati norėsi, ten ir nešiosi :D

nemanau, kad bus geriau, jeigu spinta džiaugsis ta savikaina

Atsakyti

man tai sagės jokio bobutiškumo neduoda, labiau bobutiškai atrodo nuo kaklo iki apačios susagstomi sagomis megzteliai, o sagės nepasakyčiau...

Atsakyti

Olaiva, nuvirtau nuo kėdės. Nuostabu. Tu nereali. :4u:​ 

Atsakyti

Olaiva, nuvirtau nuo kėdės. Nuostabu. Tu nereali. :4u:​ 

dėkui ;) bet turbūt visos mamos tokios :D

aš prisimenu save vaikystėje,kai prisigamindavau visokiausių rankdarbių,atviručių,po to pasidarydavau monetų popierinių,brūžindama pieštuką į  popierių,likdavo monetos ženklai.tada namie prekiaudavau :D

kasmet mokyklos kaziuko mugėj būnu klasėj,stebiu tą šurmulį ir kai kurių vaikų liūdesį,kad iš jų niekas neperka to pyrago gabalėlio,nes tų pyragų klasėj gal 8 rūšių...ir kiek laimės pas tuos,kai kažką parduoda.ne dėl pelno gaminu,o dėl vaikų gerų emocijų ;) o kai vaikai du,tai šiemet buvo ką veikti gaminant  :DDD

Atsakyti

Vakar vyras nupirko naują didelį televizorių  :rolleyes: tai dabar kitas galbos skausmas - kur jį statyti... :oh: esama komoda, ant kurios stovėjo senasis, per aukšta.... tai iš patirties žinau, kad man bet kokio baldo išsitinkimas yra gerokai sudėtingesnė misija  :oh: 

Atsakyti

Pas mus pirmokai neprekiavo Kaziuke vien dėl tos priežasties kad būna apsiverkia jei iš jų neperka :)

Atsakyti