Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Žmogui reikia tiek kiek jam reikia. O kiek tai yra, tai tik pats žmogus gali žinot  :mirksiukas:

taip Pūkuotukiškai išmintingai nuskambėjo :)

Atsakyti

taip Pūkuotukiškai išmintingai nuskambėjo :)

Nu dar su Pūkuotuku manęs nieks nelygino :lol:

Atsakyti

Įdomiausia tai, kad pvz tos MaxMaros internetiniame puslapyje dydžių net iki 46 yra, tik vat vietiniai prekybininkai kažkodėl nusprendžia, kad neverta orientuotis į tokias pirkėjas.  :oh: 

Katuk, aš vieną planą-chuliganą tyliai mintyse kurpiu  :mirksiukas: Parašysiu aš gal tau AŽ vėliau.  :B 

Džinsų ir man verkiant reikia - mano mylimiausi baigia sudilti...

Atsakyti

Nite nu gerai kad ištinka pirmų kartų taigi kaip ten Liniuka sakė :)

kąą daryt nenoriu dirbt noriu megzt

Atsakyti

Nite tai posakia gal rimčiau kalbėjo kažkaip, aš jo.nepamenu tiksliai :D 

Bet faktas, kad jaunimas perka kuo daugiau rūbų, dažniausiai ultramadingų. O jaunimui reik ir atitinkamų kainų. O kadangi tie rūbai greit iš mados išeina, tai atitinkama ir kokybė-vienam sezonui.

Bet suabsoliutinti tikrai nereikia.

Nes tam brandžiam žmogui vien džinsų neužtenka, reik vat ir.megztinių. želatelno kašmyrinių. Nitė šiuo atveju matyt vėl išimtis :D 

Beje, vyras uždraudė su juo einant rengtis plėšytus džinsus. Sakė, ne lygis. Tokius nešioja vien senos bobos, kurios nori atrodyti jaunai.

O jie tokie patogūs....

Atsakyti

katuk tai nu bile proga nusipirkt naujus gi :) patogius ir neplėšytus

Atsakyti

Nite vaikštau dažnai, kelis kartus į savaitę maunuosi :) ir ilgai tai nu kad kokius 3-5 metus tarkim nenustampytų keliai ir neišdiltų tam tikros vietos

ir turėt noriu 2-3 maksimum, nes spinta ne guminė, megztukai paskiau netilps :D

Turiu skandinaviškus. Tooobulus.

Esprit džinsai geri, ir Monton pasiuva gerus. Iš denim.

Atsakyti

Nes tam brandžiam žmogui vien džinsų neužtenka, reik vat ir.megztinių. želatelno kašmyrinių. Nitė šiuo atveju matyt vėl išimtis :D

Aha :D  visa tokia ištisinė išimtis :lol:

Atsakyti

Beje, vyras uždraudė su juo einant rengtis plėšytus džinsus. Sakė, ne lygis. Tokius nešioja vien senos bobos, kurios nori atrodyti jaunai.

O jie tokie patogūs....

O jei užlopyt :angel2: ką tada vyras sakys  :unsure: 

Atsakyti

katuk tai nu bile proga nusipirkt naujus gi :) patogius ir neplėšytus

Tai kad tokių nėr :B 

Tie pirkti iš masinės pardės gal už 20 pinigų. O masinėse visi plėšyti tokio patogumo.

Nite😁 aš klausiau vyro šito jau. Tiksliau pasisiūliau užsisiūt. Nu ne, sakė dar blogiau. Jau.biškį bus ir beprotystės požymių

Atsakyti

spėju sakys kad taip elgiasi tik senos moteriškės kurios nebenori atrodyt jaunai :D

Atsakyti

nu belieka eit be džinsų kai su vyru :) o su suplyšusiais vaikščiot vienai :)

bet taip galvoju

gyvenime man vyras nėra pasakęs ką turėčiau rengtis kai einu su juo ar be jo

be nuomonės kažkoks turbūt

Atsakyti